Margie-nek rendes napjai és órái voltak az iskolában?

Pontszám: 4,4/5 ( 73 szavazat )

Igen, Margie-nak rendes napjai és órái voltak az iskolában . Ennek oka az volt, hogy édesanyja úgy gondolta, hogy a rendes órákban való tanulás segít a kislányoknak jobban tanulni. A gépész tanára szombat és vasárnap kivételével minden nap ugyanabban az időben volt bent.

Volt-e Margie-nak rendes napjai és órái az iskolában, ha igen, miért?

Válasz: Igen, Margie-nak rendszeres iskolai napjai és órái voltak, mert édesanyja úgy gondolta, hogy a rendes órákban való tanulás segít a kislányoknak jobban tanulni . Tehát a géptanára mindig ugyanabban az időben kapcsolt be, kivéve szombaton és vasárnap.

Margie a hét hány napján járt iskolába?

Válasz: Az iskolája mindig nyitva volt, egy hét hét napján. Margie tanára hétvégék kivételével mindig ugyanabban az időben volt jelen, mert édesanyja úgy gondolta, hogy a rendszeres tanórák jobb tanulást eredményeznek.

Mikor kellett Margie-nak tanulnia?

SZÖVEGES KÉRDÉSEK:- Nem voltak osztálytársaik. Különféle tantárgyakat tanultak, például földrajzot, történelmet és matematikát. Margie minden nap ugyanabban az időben tanult, kivéve szombaton és vasárnap . Anyja azt mondta, hogy jobban tanulna, ha így tanulna.

Margie a hét melyik két napján nem járt iskolába?

Válasz: Margie-nak rendes tanítási napjai és órái vannak, kivéve szombatot és vasárnapot , mert az édesanyja úgy gondolta, hogy ha a kislányok rendes órákon tanulnak, akkor jobban tanulnak.

Az első napom az iskolában bekezdés "az első napom" angol-bengle উচ্চারণ সহ। 6,7,8,9,10,11 osztály

16 kapcsolódó kérdés található

A gép melyik részét utálta a legjobban Margie?

A Slot a gépésztanár azon része, amelyet Margie utált, mert margie-nak és a többi diáknak a házi- és tesztfeladatokat kellett jelölnie. Ezt utálta a legjobban, mert keményen kellett dolgoznia, hogy lyukkóddal írjon.

Miért nem tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy által talált könyv elolvasását?

Miért tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy által talált könyv elolvasását? Válasz: Amikor Margie és Tommy azt a könyvet olvasták, amelyet Tommy a padlásán talált, Margie anyja félbeszakította őket, és azt mondta Margie-nak, hogy menjen az iskolájába tanulni . Még azt is javasolta, hogy Tommy is járjon iskolába.

Miért bukott jobban Margie?

Margie-nak nem sikerült jobban a földrajzban, mert a földrajz szektor egy átlagos tízéves szinthez képest kissé gyors volt .

Margie és Tommy szomszédok?

Válasz: Margie tizenegy éves lány, míg Tommy tizenhárom éves fiú. Szomszédok , és együtt töltik az időt.

Mit gondol Margie a régi iskoláról?

Válasz: Margie-nak nagyon tetszett a régi iskolák koncepciója embertanárral, mivel gyűlölte a mechanikus tanárát. Úgy gondolta, hogy az akkori gyerekek jobban szórakoztak, hiszen mindannyian egykorúak és együtt játszottak .

Miért utálta Margie az iskoláját?

Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Tanára gépész tanár volt, aki pontos volt. Nem szerette a házi feladatot és a tesztlapokat a gépésztanár nyílásába betolni. ... A géptanár iránti ellenszenvét fokozta, amikor rosszul teljesített a földrajz vizsgákon.

Ki vizsgázott neki földrajzból?

Utálom az iskolát." Margie mindig is utálta az iskolát, de most jobban utálta, mint valaha. A gépésztanár vizsgáról vizsgára vizsgázott földrajzból, és egyre rosszabbul ment, amíg az anyja szomorúan megrázta a fejét, és el nem küldte a megyei felügyelőt. 4.

Mi az a telekönyv?

Telekönyvnek nevezzük azt a könyvet, amely megjelenik a képernyőn, és a szöveg mozog benne.

Mi volt Margie órája?

Különféle tantárgyakat tanultak, például földrajzot, történelmet és matematikát . Margie minden nap ugyanabban az időben tanult, kivéve szombaton és vasárnap. A tanulási folyamat gépies, unalmas és unalmas volt számukra.

Hány éves Margie és Tommy?

Q1. Hány évesek Margie és Tommy? Válasz: Margie tizenegy, Tommy pedig tizenhárom éves .

Hol volt Margie iskolája?

Margie iskolája csak egy iskolateremnek nevezett szoba volt az otthonában, közvetlenül a hálószobája mellett .

Kit ismert annyira Atya, mint tanár?

Válasz: Tommy apja annyit tudott, mint a tanár.

Ki ne szeretne egy idegen férfit tanárnak?

Margie nem tudta elhinni, hogy egy férfi tanár, mert mindig látott ilyen gépet. ... Tommy fogadni tudott, hogy az embertanár annyit tud, mint egy géptanár. Margie nem volt hajlandó ezt elvitatni. Azt mondta: "Nem szeretném, ha egy idegen férfi a házamban tanítana."

Ki volt Margies tanár?

Válasz: A gépész tanár Margie és Tommy tanára volt.

Miért nem érezte jól magát Margie a földrajzból?

Válasz: Margie-nak nem sikerült jól földrajzból, mert a gépésztanár földrajz szektora fel volt szerelve, és Margie szintje fölött volt .

Hogyan keltettek fel ekkora érdeklődést Margie és Tommy iránt?

A régi típusú iskolák felkeltették az érdeklődést Margie-ban és Tommyban. Ennek az az oka, hogy nem volt interaktív tanulási módja, és unalmasnak találták a gépészeti tanárokat. Azt képzelték, hogy a szomszédok összes diákja összejön és iskolába megy, együtt nevetnek és tanulnak, és jobbnak találták.

Mit tett a megyei felügyelő Margie teljesítményének javítása érdekében?

Margie teljesítményének javítása érdekében a megyei felügyelő 10 évre csökkentette a tanítási szintet . ... A megyei felügyelő segített MARGIE-nak a gépésztanár szétszedésével ; megjavítani és újra megjavítani.

Szerinted Tommy szereti a régi iskolát?

igen , mivel unta a gépész tanár. Amikor elolvasta a régi könyvet, azt hitte, hogy a régi idők sokkal érdekesebbek voltak...

Mit mondott Margie anyja a pontosságról?

Válasz: Margie édesanyja azt mondta, hogy a tanárt úgy kell beállítani, hogy illeszkedjen az általa tanított fiúk és lányok elméjéhez, és minden gyereket másképp kell tanítani . Ez azt jelenti, hogy a tanárnak illeszkednie kell a tanulók elméjéhez és szintjéhez.

Mit mondott neki Margie nagyapja?

Margie nagyapja egyszer azt mondta, hogy kisfiú korában a nagyapja azt mondta neki , hogy volt idő, amikor minden történetet papírra nyomtattak . Lapozgatták a sárgák és gyűröttek, és borzasztóan vicces volt olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul álltak a képernyőn, ahelyett, hogy úgy mozognának, ahogy kellene.