A következő lépésben margie valódi?

Pontszám: 4,6/5 ( 6 szavazat )

Miközben ketten táncolnak a stúdióban, Margie spontán módon eltűnik a csillogás felhőjében, hozzájárulva ahhoz az elmélethez, hogy Margie Chloe őrangyala volt, nem pedig valódi személy .

A következő lépés valóban valós?

A kanadai show a kitalált Next Step Táncstúdióban játszódik, amelyet Wasylenko karaktere, Kate vezet.

Chloe elhagyja a következő lépést?

Később, a 3. évadban, amikor Chloe elhagyja a Következő lépést, hogy csatlakozzon egy balettturné társulathoz, Stephanie átveszi a helyét az Internationals csapatában.

Melyik epizódban tűnik el Margie?

Margie: Úgy látom, jól döntöttél. A „Do the Right Thing ” a 12. epizód A következő lépés 3. évadában, és összességében a 76. epizód.

Miért hagyta el Gisele a következő lépést?

Amikor visszatért a következő lépéshez, megtanulta az összes többi táncstílust. Giselle focizni kezdett, de végül abbahagyta a lábfájdalmak miatt .

#TNS100 Moments – 41. Chloe és Margie utolsó tánca

25 kapcsolódó kérdés található

Jacquie és Davis valóban testvérek a való életben?

Ő a Davist alakító Berkeley Ratzlaff valós húga .

Noah és Richelle együtt vannak a való életben?

Noah és Richelle – „Nochelle” és ritkábban „Noelle” néven ismert – egy nem kánon párosítás, de vitathatatlanul a második legnépszerűbb párosítás a műsorban, valószínűleg Briar Nolet (Richelle) és Myles Erlick (Noah) miatt. ) ismerkedés a való életben .

Noah elhagyja a következő lépést?

The Off Season: 3. évad Noah elhagyta A következő lépést .

Kivel randizik Michelle a következő lépésben?

Eldon . Eldon kezdetben Michelle barátja, bár Michelle kezdi kezdeni az érzelmeket iránta, amíg Emilyvel van kapcsolatban. Michelle felvidul, amikor Eldon végre bevallja, hogy érzel iránta, és randevúzni kezd vele, miután szakított Emilyvel.

Valódi Margie a TNS-ben?

Francesca van Keeken (szül. 2007. szeptember 23.) alakítja Margie-t A következő lépésben. Frank van Keekennek, a műsor készítőjének és eredeti executive producerének a lánya.

A következő lépést 2020-ban törölték?

A sorozatot megújították a hatodik, 26 epizódból álló évaddal, amelyet 2018. szeptember 29-én mutattak be Kanadában. A 24 epizódos hetedik évadot 2020. április 10-én mutatták be a CBC Gem-en, és 2019 decemberében egy kétrészes különkiadás előzte meg. a CBBC-n.

Miért olyan rossz a következő lépés?

Szegény vígjáték, ami őrülten erőltetettnek tűnik , különösen, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy minden szereplő ugyanolyan alkalmatlan és melodramatikus, mint a következő. Hiányzik belőle az első három évad bája. Túl sok romantika és kevés a tánc, amiről a műsornak állítólag szólnia kell.

Elden és Michelle összejönnek?

Eldon végül csalódottá válik Michelle folyamatos udvariassági próbálkozásaiban, és végül dühös lesz rá, amikor rájön, hogy az ő tettei felelősek a Nationals szóló elvesztéséért. Bár Eldon végül kiegyezik Michelle-lel, és a barátja lesz .

Miért rúgták ki Emilyt és Michelle-t?

A Regionals selejtezővideójának eredményei előtt Michelle-t kirúgják Emily mellett, mert Kate feltételezi, hogy tudtak Richelle sérüléséről . Bár miután Kate elbocsátotta Angelát, Michelle-t és Emilyt visszaállítják társstúdióvezetőként.

Riley és James együtt vannak?

Piper sikeres erőfeszítéseinek köszönhetően mindenkit emlékeztetett arra, hogy szeretik a táncot, az alternatív valóságban Riley és James újra összejönnek .

Miért szakított Noah és Amanda?

Amanda végül elmondja Noahnak, hogy szereti őt. Annak ellenére, hogy Amanda és Noah kapcsolata milyen jól alakul, a kapcsolat nem titkolt ok miatt véget ér, és Noah szakításuk utáni zaklatott természete nyomán feltételezhető, hogy Amanda szakított Noéval, nem pedig Noah szakításával.

Hány éves Noé a Következő lépésből?

Ami még rosszabb, Noah-t 18 évesnek nyilvánítják a 6. évadban , ami azt jelenti, hogy egyidős Emilyvel és Skylarral.

Richelle elhagyja a következő lépést?

Richelle elhagyta a következő lépést . Mostantól a Gemini tagja, akit Skylar az 5. évadban ment, miután nem került be a csapatba. Richelle bevallotta, hogy hiányzik neki az A-csoport családja, és szeretne visszatérni A következő lépéshez, de az Ikrek megadták neki. a Miss Nationals Solists for Nationals pozícióját.

Noah egy Richelle?

Noé. Richelle beleszeret Noahba , ami sok stresszt okoz számára, mivel Noah kedveli Abit, és mivel úgy gondolja, hogy ez akadályozza a táncát. Bár ez a szerelem viszonylag sokáig tart, Richelle végül túlteszi magát Noah-n, amikor megismeri néhány undorító szokását.

Emily és Riley tényleg testvérek?

Riley . Riley Emily húga , akivel Emily nagyon törődik, és rendszeresen rajong érte.

Izzy és Ozzy valójában testvérek?

Izzy által alakított hip-hop táncos a B-Troupe-nál. Ő Ozzy húga .

Mi történt Lolával a TNS-ben?

Lola elhagyta a The Next Step Dance Studio című filmet .