Margie és Johnny még mindig együtt vannak?

Pontszám: 4,3/5 ( 67 szavazat )

A rajongók azt gyanították, hogy a 2020-as American Idol páros, Margie Mays és Jonny West szakított, de most Margie végre megerősíti a szakítást egy, az újévi ünnep alkalmával közzétett YouTube-videóban. A 23 perces videóban Margie elmagyarázza, hogy saját tagadása miatt habozott megerősíteni a válásukat.

Johnny West még mindig a barátnőjével van?

Eddig sem Jonny, sem Margie nem erősítette meg, hogy szakítottak . Bár Jonny és Margie továbbra is rendszeresen posztol a közösségi oldalakon, nem hozták szóba sem kapcsolatukat, sem esetleges szakításukat. Ezt biztosan megkapjuk!

Hol van most Margie Mays?

MARGIE MAYS énekes, dalszerző, előadóművész és műsorvezető Los Angelesben, Kaliforniában él.

Ki Margie Mays barátja?

Az American Idol rajongói feldühödtek a „pszichobarátnő” Margie Mays visszatérésén, miközben Jonny West barátja fellépett. Az AMERICAN Idol rajongói dühösek voltak, miután a kiesett versenyző, Margie Mays a kamera előtt állt, megelőzve barátja, Jonny West legjobb 20-as teljesítményét.

Mi történt Just Sammel?

Az egyik Redditor ezt írta: „Úgy tűnik, a 18. évad győztes Just Sam-et már kihagyta a Hollywood Records. Már nem szerepel a Hollywood Records előadói listáján. Egy karácsonyi dalt készít Faith Becnel -lel, és ez egy indie kiadás.” Következő dala, az „Africando” szintén indie kiadásnak tűnt.

Egy Fényesebb 2021-hez...

39 kapcsolódó kérdés található

Ki a leggazdagabb American Idol?

Több mint 140 millió dolláros nettó vagyonával Carrie Underwood milliókkal a leggazdagabb "American Idol" nyertes (a Celebrity Net Worth révén).

Miért hagyta el Caleb az American Idolt?

Caleb Kennedy elmondja az „American Idol” tapasztalatait, a videós vitákat: „Nem voltam rá készen”... A 16 éves countryénekes 2020 októberében kezdte „Idol” útját, és végül bejutott a Top 5-be. mielőtt hirtelen elhagyta a show-t, miután egy vitatott közösségimédia-bejegyzés újra felbukkant az interneten .

Miért hagyta el az Idolt Arthur Gunn?

Az American Idol döntőse, Arthur Gunn elmondása szerint úgy döntött, hogy a vasárnap esti (május 23.) finálé előtt váratlanul elhagyja a forgatást a személyes erkölcsök és a kellemetlen környezeti tapasztalatok miatt . A 18. évad második helyezettjét visszahozták a 19. évadhoz, de azelőtt levágták, hogy a műsor kinevezné az utolsó ötöt.

Mi történt Wyatt Pike?

A rajongók kedvence, Wyatt Pike személyes okok miatt kiesett az American Idolból, és mióta elhagyta a show-t, saját eredeti zenéit adta ki. ... A heti versenyeredmények megosztása közben a műsorvezető megosztotta Wyattot, mert kiesett, de az American Idol a legjobbakat kívánja neki.

Caleb és Maddie Poppe még együtt vannak?

Maddie Poppe és Caleb 2021-ben is együtt vannak , és élvezik életük idejét. Amióta 2018-ban az American Idolban játszottak, a pár randevúznak. ... Múlt hétvégén Caleb fellépett a The Cadillac Three-ben.

Mit csinál most Dillon James?

James elmondta, hogy a Hollywood Records-szal és a Universal Music Group Nashville -vel fog dolgozni. Dillon a legjobb 5-ben végzett az American Idol 18. évadában.