Margie és Tommy szomszédok?

Pontszám: 4,9/5 ( 70 szavazat )

Válasz: Margie tizenegy éves lány, míg Tommy tizenhárom éves fiú. Szomszédok , és együtt töltik az időt.

Margie és Tommy barátok vagy szomszédok?

Margie és Tommy barátok voltak . Margie és Tommy barátok voltak, akik korábban a gépésztanároktól tanultak. A matematika, a történelem és a földrajz tantárgyakat tanulták. Tommy mesélte Margie-nak, hogyan tanítják a gyerekeket egy olyan épületben, ahol a tanárok nem voltak otthon, hanem emberek.

Ki a Margie és Tommy rokona?

Margie és Tommy között testvér és nővér kapcsolata van.

Hol vannak Margie és Tommy szomszédok?

Tommy Margie képzeletbeli jövővilágához tartozik. Szomszédok, és együtt töltik az időt. Mindkettőjüket gépész tanár tanítja.

Volt Margie-nak és Tommynak embertanítója?

Válasz: Margie-nak és Tommynak géptanárai voltak . A gépésztanároknak nagy képernyők voltak, amelyeken az összes óra látható volt, és kérdéseket tettek fel. A gyerekeket számítógép és televízió képernyőjén keresztül tanították. Nem voltak emberek a tanáraik.

A szórakozásuk || Kérdések és válaszok ||

16 kapcsolódó kérdés található

Milyen tanáruk volt Margie-nak és Tommynak?

Margie-nak és Tommynak volt egy géptanára . Nem szerették a tanárukat, mert a robottanár földrajzból próbát adott Margie-nak, és egyre rosszabbul teljesített azon a teszten.

Mit utált Margie?

Válasz: Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató. Volt egy gépész tanára, aki minden nap meghatározott időpontban tanította a házában. Utálta azt a részt, amikor a házi feladatot és a tesztlapokat a géptanár nyílásába kellett beszúrnia.

Miért bukott jobban Margie?

Margie-nak nem sikerült jobban a földrajzban, mert a földrajz szektor egy átlagos tízéves szinthez képest kissé gyors volt .

Kit ismert annyira Atya, mint tanár?

Válasz: Tommy apja annyit tudott, mint a tanár.

Miért utálta Margie az iskoláját?

Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Tanára gépész tanár volt, aki pontos volt. Nem szerette a házi feladatot és a tesztlapokat a gépésztanár nyílásába betolni. ... A géptanár iránti ellenszenvét fokozta, amikor rosszul teljesített a földrajz vizsgákon.

Miért nevezte Tommy pazarlásnak a könyvet?

Tommy a nyomtatott könyvet hulladéknak nevezte, mivel sárga lapjai voltak, ahol a betűk nem úgy mozogtak, mint az e-szövegeik a telekönyvekben , és amikor visszamentek az előző oldalra, ugyanazok a szavak jelentek meg, és nem változtak. Tommy és Margie találtak egy könyvet. ... Mert a betűk a könyvben nem úgy mozogtak, mint a számítógép.

Ki volt Margie tanára?

Válasz: A gépész tanár Margie és Tommy tanára volt.

A gép melyik részét utálta a legjobban Margie?

A Slot a gépésztanár azon része, amelyet Margie utált, mert margie-nak és a többi diáknak a házi- és tesztfeladatokat kellett jelölnie. Ezt utálta a legjobban, mert keményen kellett dolgoznia, hogy lyukkóddal írjon.

Hogy nézett Tommy a nővérére?

Tommy fölényes szemekkel nézett Margie -ra, mert borzasztóan érezte magát, mert Margie nem tudott a korábbi iskolákról. Hülyeségnek találta Margie kérdéseit, ez volt az oka Margie-val való kínos viselkedésének.

Mi az a telekönyv?

Telekönyvnek nevezzük azt a könyvet, amely megjelenik a képernyőn, és a szöveg mozog benne.

Mit talált Tommy a padláson?

Tommy egy igazi könyvet talált a háza padlásán. A könyv legalább kétszáz éves volt, így az oldalak megsárgultak és gyűröttek lettek. Különböző volt a Margie és Tommy által megszokott könyvektől, mert volt a könyvük, amiből olvasni kellett, miközben a Tommy által talált könyvet papírra nyomtatták.

Ki ne szeretne egy idegen férfit tanárnak?

Margie nem tudta elhinni, hogy egy férfi tanár, mert mindig látott ilyen gépet. ... Tommy fogadni tudott, hogy az embertanár annyit tud, mint egy géptanár. Margie nem volt hajlandó ezt elvitatni. Azt mondta: "Nem szeretném, ha egy idegen férfi a házamban tanítana."

Mennyi ideig tart megjavítani Tommy tanárt?

Válasz: Tommy tanára kifejlesztett néhány gubancot, és a Történelem rész kiürült. Így egy hónapra elvitték javításra.

Miért utálta most Margie jobban az iskolát, mint valaha?

Margie utálta az iskolát , mert az iskolája meglehetősen gépies volt . Az iskola az ő otthonában volt. Ez egy szoba volt, benne egy számítástechnikai tanár. ... Különösen azért kezdte jobban gyűlölni az iskoláját, mert a gépésztanár későn tartotta vizsgát földrajzból, és nem ment jól.

Miért nem érezte jól magát Margie a földrajzból?

Válasz: Margie-nak nem sikerült jól földrajzból, mert a gépésztanár földrajz szektora fel volt szerelve, és Margie szintje fölött volt .

Miért nem jó a házasság a földrajzban?

Margie földrajzból gyenge teljesítményt nyújtott, mert a gépésztanár földrajz szaka magasabb korosztály számára programozott földrajzot tanított neki . Átlagos tízéves szintre lassította a gépésztanár földrajz ágazatát a megyei felügyelő.

Hogyan keltettek fel ekkora érdeklődést Margie és Tommy iránt?

A régi típusú iskolák felkeltették az érdeklődést Margie-ban és Tommyban. Ennek az az oka, hogy nem volt interaktív tanulási módja, és unalmasnak találták a gépészeti tanárokat. Azt képzelték, hogy a szomszédok összes diákja összejön és iskolába megy, együtt nevetnek és tanulnak, és jobbnak találták.

Miért szerette Margie-nek az iskoláját?

Margie nem szerette az iskolát, mert nem volt szórakoztató . Az iskolája maga volt az otthona, a szobájában, ahol egyedül ült, hogy elvégezze otthoni feladatait vagy feladatait. ... Margie azt a részt utálta a legjobban, ahol a házi feladatokat és a tesztlapokat betolták a nyílásba, mert a válaszokat ütési kóddal kellett írnia.

Ki utálta mindig az iskolát?

Válaszoljon részletesen a következő kérdésre: Margie mindig is utálta az iskolát, de most jobban utálta, mint valaha. Miért tette ezt? Szerinted.

Miért nem ment jól Margie-nak a földrajz. Mit tett az anyja, hogy segítsen neki?

Margie földrajzból gyenge teljesítményt nyújtott, mert a gépésztanár földrajz szaka magasabb korosztály számára programozott földrajzot tanított neki . Átlagos tízéves szintre lassította a gépésztanár földrajz ágazatát a megyei felügyelő.