Margie először látta a könyvet?

Pontszám: 4,7/5 ( 71 szavazat )

Igen, Margie először látta a könyvet.

Mikor látott Margie először egy könyvet?

Nem, Margie még soha nem látott könyvet . A könyvet lapozva borzasztóan viccesnek találta olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul állnak, ahelyett, hogy úgy mozognának, ahogyan a képernyőn kellene. Amikor visszalapoztak az előző oldalra, ugyanazok a szavak voltak rajta, amikor először olvasták.

Min lepődött meg Margie a könyv láttán?

Amikor Margie megtalálta a könyvet , abban egy iskola története volt, ahol a tanár férfi volt . Ez meglepő volt Margie számára, mivel manapság az egyetlen tanár, aki korábban tanított, a gépészeti tanárok voltak. Ezért meglepődött, amikor ezt hallotta.

Margie furcsának találta a könyvet?

Margie és Tommy furcsának találta a könyvet, mert még nem láttak nyomtatott könyvet, mivel a 22 generációhoz tartoznak, és meglepődtek, amikor egy igazit láttak. Tommynak és Margie-nek voltak telekönyvei, és még nem láttak ilyen nyomtatott példányt.

Miért találta Margie a könyvet?

Válasz: A TELEVÍZIÓ KÉPERNYŐJÉN TANULMÁNYOZTAK, AHOL TÖBB KÖNYVET OLVASHATNAK EGY KÉPERNYŐN. Margie és Tommy furcsának találta a könyvet, mert még nem láttak nyomtatott könyvet, mivel a 22 generációhoz tartoznak, és meglepődtek, amikor egy igazit láttak .

A szórakozásuk || Kérdések és válaszok ||

19 kapcsolódó kérdés található

Hol találta Margie és Tommy a könyvet?

Tommy egy igazi könyvet talált a háza padlásán . A könyv legalább kétszáz éves volt, így az oldalak megsárgultak és gyűröttek lettek. Különböző volt a Margie és Tommy által megszokott könyvektől, mert volt a könyvük, amiből olvasni kellett, miközben a Tommy által talált könyvet papírra nyomtatták.

Miért találták olyan különösnek a könyvet?

Válasz: furcsának találták az igazi könyvet, mert soha nem láttak virtuális könyvet, miközben a telekönyvekből tanulnak . Emellett a könyvnek sok színes és ráncos oldala volt, és a könyv a régi iskoláról és az ott tanuló gyerekekről és a szórakozásukról szól.

Milyen furcsa dolgot talált Margie egy napon?

VÁLASZ: ÚGY KELLETT AZT, HOGY AZ Ő IDŐJÉBEN SZÁMÍTÓGÉPBEN KELL ÍRNI, DE AZTÁN MINDEN PAPÍRRA VOLT ÍGY AZT A PAPÍROT EGYESÜL KELL FORGATNI . EZ VOLT A PROBLÉMA, AMELYET FÜLÖSSEN TALÁLT.

Ki talált igazi könyvet?

Pat Metheny azt állítja, hogy miközben 1973 és 1974 között a Berklee College of Music-ban tanított, egyik gitáros tanítványa és Gary Burton egyik vibrafontanítványa (mindketten névtelenek akarnak maradni) találták ki az ötletet, hogy összeállítsák azt az antológiát, amely a Igazi Könyv.

Mit talál furcsának a könyvben?

Magyarázat: A könyvben furcsának találta, hogy az oldalak gyűröttek és sárgák lettek . A könyvben nem mozogtak a szavak, mint a telekönyvekben, ugyanazok voltak, amikor lapozunk.

Miért volt meglepetés egy igazi könyv Tommynak és Margie-nak?

Válasz: „ A régi könyv nyomtatott betűi ugyanabban a helyzetben maradnak, mint ahogy először látták ” – lepte meg Margie és Tommy.

Mit gondolsz, miért lepődött meg Tommy és Margie, amikor találtak egy könyvet?

Válasz: Arra a mókára gondolt, hogy jól érezték magukat . Másrészt Tommy szereti a telekönyveket, és az igazi könyveket pazarlásnak írja le, mert nincs annyi könyv, mint a telekönyveiben, de egy könyv soha nem lehet pazarlás, mert az a tudás forrása. ... Végül Margie izgatott volt, hogy többet tudjon meg a könyvről.

Hol látta Margie a régi könyvet?

3. kérdés: látott Margie valaha könyvet? Válasz: Nem, Margie még soha nem látott könyvet . Csak a nagyapjától hallott arról, hogy a nagyapja fiúként iskolába járt, és papírra nyomtatott könyveket olvastak.

Margie először látta a könyvet?

Válasz: 1. A könyv lapjai sárgák voltak, mert a könyv elég régi volt. ... Igen, Margie először látta a könyvet .

Margie látott valaha könyvet?

Nem, Margie még soha nem látott könyvet . ... Margie furcsának találta, hogy a könyvre nyomtatott szavak mozdulatlanul álltak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, mint a képernyőn. Azt is furcsának találta, hogy a szavak az oldalon mindig ugyanazok maradtak, mint az első olvasásra.

Hány éves volt Margie az eset idején * 1 pont?

Margie 11 éves volt, és nem olvasott annyi könyvet, mint Tommy, mert Tommy idősebb volt Margie-nál, ő tizenhárom éves volt.

Ki talált igazi könyvet a mulatságában?

A történet a 11 éves Margie Jonesról szól, akinek szomszédja, Tommy egy igazi könyvet talál a háza padlásán. Ez Margie-t a nagyapja történeteire emlékezteti a korábbi iskolai időkről.

Ki talált igazi könyvet * 1 pont a Tommy B Margie C Tommy tanára a gépészeti tanárnak?

Margie-nak igazi könyvekről mesélt a nagyapja . A helyes válasz a nagyapja "d" lehetőség, mert egyszer a nagyapja azt mondta neki, hogy annak idején könyvekkel olvasott. A történetben megemlítik, hogy a nagyapja valaha valódi könyvekről mesélt neki. az ő háza.

Mit értesz valódi könyv alatt?

1. Az igazi könyv az a könyv, amelyet általában olvasunk . Oldalakból áll, és rá vannak nyomtatva a szavak. Másrészt a telekönyv olyan könyv, amelyet a képernyőn is el lehet olvasni. A szavak mozognak a képernyőn, hogy a tanulók elolvassák.

Miért érezte magát Margie olyan furcsán?

Válasz: – Margie olyan furcsán érezte magát, mert az ő korában nem léteztek valódi könyvek, és csak e-könyvek vagy virtuális könyvek voltak . Így hát elképedt, amikor egy igazi könyvet látott Tommy kezében. (2) Határozza meg az e-könyveket. Válasz: – Az e-könyvek olyan elektronikus könyveket jelenítenek meg vagy olvasnak el, amelyeket számítógépen jelenítenek meg, ahelyett, hogy papírra nyomtatnák őket.

Mi volt a furcsa a régi könyvben *?

Válasz:Margie és Tommy megtalálta a könyvet, ami a nagyapjáé volt, és különösnek találta a könyvet, mivel az oldalak sárgák és gyűröttek, és borzasztóan vicces volt szavakat olvasni. Lapozgatták a lapokat , amelyek sárgák és gyűröttek voltak, és borzasztóan vicces volt. olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul állnak, ahelyett, hogy úgy mozognának, ahogy…

Mit találtak viccesnek Miért?

Válasz: Margie és Tommy borzasztóan viccesnek találta a könyvet olvasni, mert az oldalak szavai nem úgy mozogtak, ahogy a képernyőn kellett volna . Ugyanazt kapják azon az oldalon, amit korábban tanulmányoztak.

Miért találta II. Mark furcsának a könyvet?

A könyv furcsa volt Margie és Tommy számára , mert 22 generáció óta nem láttak papírkönyvet, és megdöbbentek, amikor egy igazat láttak . Tommynak és Margie-nak voltak telekönyvei, és ezekből még nem láttak nyomtatott példányt. ... Ellentétben azzal, hogy a televízió előtt álltam, a könyvben sárga és gyűrött oldalak és szavak voltak.

Miben különbözött a könyv a másik könyvtől?

Válasz: Tommy másnak találta, mert nyomtatott oldalak voltak rajta, míg Tommy saját könyve egy számítógép képernyője. A Tommy által talált könyv Margie dédapjáé volt. ... A könyvben lévő szavak mozdulatlanul álltak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, ahogy a képernyőn kellett volna.

Mi volt az igazi könyv, amelyről Tommy talált?

Nem mozdultak, ahogy a szavak mozogtak a számítógép képernyőjén. Furcsának találta ezeket a dolgokat. A könyv, amit Tommy mutatott Margie-nek, egy régi , igazi könyv volt, amely a nagyapjáé volt. Gyűrött sárga lapjai voltak, ahol az összes történetet papírra nyomtatták, és a szavak mozdulatlanul álltak.