Margie valódi volt a következő lépésben?

Pontszám: 4,6/5 ( 71 szavazat )

Miközben ketten táncolnak a stúdióban, Margie spontán módon eltűnik a csillogás felhőjében, hozzájárulva ahhoz az elmélethez, hogy Margie Chloe őrangyala volt, nem pedig valódi személy .

Ki alakítja Margie-t a következő lépésben?

Francesca van Keeken (szül. 2007. szeptember 23.) alakítja Margie-t A következő lépésben.

A The Next Step egy igazi stúdió?

A Next Step táncstúdió, amelyet általában The Next Stepnek hívnak, az a stúdió, amelyben a sorozat alapul, és a Lost & Found Music Studios közelében található. A stúdió jelenleg Nick tulajdonában van. ... A Next Step Táncstúdió megnyeri a 19. évi Absolute Dance Regional-t.

Mi Chloe valódi neve a Következő lépésből?

Chloe (akit Jennifer Pappas alakít ) egy félénk balett-táncos, akinek a szülei nem engedhetik meg maguknak, hogy a stúdióban táncoljon.

Melyik epizódban tűnik el Margie?

Margie: Úgy látom, jól döntöttél. A „Do the Right Thing ” a 12. epizód A következő lépés 3. évadában, és összességében a 76. epizód.

A színfalak mögött: Chloe & Margie's Goodbyes – A következő lépés

34 kapcsolódó kérdés található

Miért hagyta el Michelle A következő lépést a 7. évadban?

Michelle egy pillanatra elhagyja a Következő lépést a közte, Hunter és Eldon közötti szerelmi háromszög feszültsége, valamint a tánc iránti újonnan felfedezett érdektelensége miatt . Miután a stúdió előad neki egy flash mobot, boldogan csatlakozik újra a stúdióhoz. A Nationalsnál Michelle megvédi a Miss Nationals szólista címét.

Miért hagyta el Emily a következő lépést?

The Off Season: 3. évad Emily izgatottan várja, hogy megvásárolja Michelle-lel a The Next Step-t, és elárulva érzi magát, amikor Michelle közli vele, hogy elhagyja a The Next Step -t, hogy megvalósítsa álmát, hogy profi táncos legyen .

Jacquie és Davis valóban testvérek a való életben?

Ő a Davist alakító Berkeley Ratzlaff valós húga .

Noah és Richelle együtt vannak a való életben?

Noah és Richelle – „Nochelle” és ritkábban „Noelle” néven ismert – egy nem kánon párosítás, de vitathatatlanul a második legnépszerűbb párosítás a műsorban, valószínűleg Briar Nolet (Richelle) és Myles Erlick (Noah) miatt. ) ismerkedés a való életben .

Törölték a következő lépést?

Soha nem szép dolog, ha az egyik kedvenc tévéműsorod egy sorozata véget ér, és valami újat keresel, amit megnézhetsz. A CBBC The Next Step című sorozatának rajongói számára sajnos ez történt, mivel a táncos témájú műsor hetedik sorozata véget ért .

Hány éves volt Noah az 1. évad következő lépésétől?

Ezt súlyosbítja, hogy Noah életkorát a 6. évadban 18 évesnek nyilvánították, ami azt jelenti, hogy az 1. évadból 15-ről 16 -ra ment át a 3. évadra, ami lehetetlen bravúr, tekintettel fizikai növekedésére és arra, hogy fiatalabbnak kellett volna lennie a többinél. A-csoport a 3. évadban.

Hány éves korosztálynak szól a következő lépés?

Ez a műsor a Családi csatornán látható, vagyis a tinédzser kor előtti gyerekeknek szól. Tehát ha 26 éves és nem tetszik, akkor nem az volt a célja, hogy megnézze.

Mi történt Margie TNS-sel?

Miközben ketten táncolnak a stúdióban, Margie spontán módon eltűnik a csillogás felhőjében , hozzájárulva ahhoz az elmélethez, hogy Margie Chloe őrangyala volt, nem pedig valódi személy.

Noah elhagyja a következő lépést?

The Off Season: 3. évad Noah elhagyta A következő lépést .

Riley és Alfie összejönnek?

Miután szakított Jamesszel, Riley randevúzni kezd Alfie -val. Bár, ahogy kapcsolatuk folytatódik, Riley egyre jobban tudatára ébred, hogy az a szikra, ami egykor Alfie-val élt, eltűnt, és továbbra is szereti Jamest. ... Ezzel gyakorlatilag véget vet Alfie-val való romantikus kapcsolatának.

Szakítanak Noah és Amanda?

Annak ellenére, hogy Amanda és Noah kapcsolata milyen jól alakul, a kapcsolat nem titkolt ok miatt véget ér, és Noah szakításuk utáni zaklatott természete nyomán feltételezhető, hogy Amanda szakított Noéval , nem pedig Noah szakításával.

Eldon és Michelle összejönnek?

Michelle. ... Eldon végül csalódottá válik Michelle folyamatos udvariassági próbálkozásai miatt, és végül megharagszik rá, amikor rájön, hogy az ő tettei felelősek a Nationals szóló elvesztéséért. Bár Eldon végül kiegyezik Michelle-lel, és a barátja lesz .

Hunter és Michelle összejönnek?

Miután szakított Eldonnal, Michelle beleegyezik, hogy randevúzzon Hunterrel , bár ez nem megy jól, hiszen csak a volt barátjáról tud beszélni. ... Hunter elutasítása az, ami végül kiűzi Michelle-t a stúdióból. Miután visszatért a stúdióba, Michelle végül ismét Hunter barátja lesz.

Emily és Riley tényleg testvérek?

Riley . Riley Emily húga , akivel Emily nagyon törődik, és rendszeresen rajong érte.

Izzy és Ozzy valójában testvérek?

Izzy által alakított hip-hop táncos a B-Troupe-nál. Ő Ozzy húga .

Miért hagyta el Chris a következő lépést?

Chris volt a The Next Step főkoreográfusa az 1. évadban, de a 2. évadban otthagyta, hogy társtulajdonosa legyen a Superstar Dance Academynek , egy rivális stúdiónak.

Miért rossz a következő lépés?

Szegény vígjáték, ami őrülten erőltetettnek tűnik , különösen, ha figyelembe vesszük azt a tényt, hogy minden szereplő ugyanolyan alkalmatlan és melodramatikus, mint a következő. Hiányzik belőle az első három évad bája. Túl sok romantika és kevés a tánc, amiről a műsornak állítólag szólnia kell.