Egyetértesz Margie-vel?

Pontszám: 4,4/5 ( 55 szavazat )

Válasz: Igen, nagyon egyetértek Margie-val abban, hogy az iskolák ma szórakoztatóbbak, mint a történetben szereplő iskola . ... De a mai iskolákban olyan tanárok vannak, akik igazi emberek. Megértőbbek és alkalmazkodóbbak, mint a mechanikusak. A gyermek általános fejlődéséért dolgoznak.

Egyetértesz Margie-val abban, hogy a mai iskolák jobbak, mint a fejezetben szereplő iskolák, és megfelelő érveket adsz a válaszod mellett?

Igen, egyetértek azzal, hogy a mai iskolák szórakoztatóbbak, mint a történetben szereplő iskola . A tanulás és a kérdések megválaszolása unalmas ötletnek tűnik osztálytársak jelenléte nélkül. ... A gyerekek jobban megértik egymást és környezetüket, amikor iskolába járnak és másokkal érintkeznek.

Egyetértesz Margie anyjának az oktatásról alkotott nézetével?

Válasz: Margie anyja úgy gondolja, hogy a tanárt minden lánynak és fiúnak hozzá kell igazítania . Azt is gondolja, hogy minden gyereket más módon kell tanítani. De ez csak akkor lehetséges, ha a tanár gépész tanár, vagyis ha gép tanítja a tanulókat.

Mik a fő jellemzői a gépésztanárnak és az iskolateremnek, amelyet Margie és Tommy tartalmaz a történetben?

Margie-nak és Tommynak géptanárai voltak. Nagy fekete képernyőjük volt, amelyen minden leckét megmutattak, és kérdéseket tettek fel . Volt egy rés, amelybe a tanulóknak be kellett tenniük a házi- és tesztdolgozataikat. A válaszokat ütési kóddal kellett leírniuk, és a gépésztanár azonnal kiszámolta az osztályzatokat.

Melyik iskolatípust részesítette előnyben Margie Miért értesz vele egyet?

Margie szerette a múlt iskoláit . Úgy gondolta, hogy a múlt iskolái szórakoztatóbbak. Tetszett az ötlet, hogy egy embertanár és a gyerekek egyszerre tanulják ugyanazt.

Egyetértesz Margie-val abban, hogy az iskolák ma szórakoztatóbbak, mint a történetben szereplő iskola? Adj rea...

45 kapcsolódó kérdés található

Miért utálta Margie az iskoláját?

Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Tanára gépész tanár volt, aki pontos volt. Nem szerette a házi feladatot és a tesztlapokat a gépésztanár nyílásába betolni. ... A géptanár iránti ellenszenvét fokozta, amikor rosszul teljesített a földrajz vizsgákon.

Miért találta Margie furcsának a könyvet?

A könyv furcsa volt Margie és Tommy számára , mert 22 generáció óta nem láttak papírkönyvet, és megdöbbentek, amikor egy igazat láttak . Tommynak és Margie-nak voltak telekönyvei, és ezekből még nem láttak nyomtatott példányt. ... Ellentétben azzal, hogy a televízió előtt álltam, a könyvben sárga és gyűrött oldalak és szavak voltak.

Melyik két tulajdonsága volt Margie gépésztanárának?

Tommy és Margie gépész tanárának fő jellemzője az volt, hogy olyan gondosan és szigorúan képezték ki őket, rendszeres tanulással és feladatokkal . Az osztálytermük előnye, hogy nem kellett messzire költözniük, és az idejüket az iskolába költözésre pazarolniuk. Minden dolog elérhető volt egyetlen szobában.

Mi az a telekönyv?

Telekönyvnek nevezzük azt a könyvet, amely megjelenik a képernyőn, és a szöveg mozog benne.

Mi a különbség a két iskolatípus között, amint azt a leckében említettük, hogy jól érezték magukat?

Margie iskolája otthon volt . Mechanikus tanára volt, telekönyvek, más diák nem volt ott az osztályban, és a munkát a gépésztanár betáplálta lyukkóddal. Míg a régi iskolákban megfelelő épületek voltak, sok diák, embertanár volt, akik házi feladatot adtak és kérdéseket tettek fel.

Egyetértesz Margie anyjával?

Válasz: Margie anyja úgy gondolja, hogy a tanárt minden lánynak és fiúnak hozzá kell igazítania . Azt is gondolja, hogy minden gyereket más módon kell tanítani. De ez csak akkor lehetséges, ha a tanár gépész tanár, vagyis ha gép tanítja a tanulókat.

Mit szólt Margie anyja a tanuláshoz?

Margie édesanyja azt mondta, hogy a tanárt úgy kell beállítani, hogy minden fiú és lány elméjéhez illeszkedjen, és minden gyereket másképp kell tanítani ... ez azt jelenti, hogy a tanárnak illeszkednie kell a tanulók elméjéhez és szintjéhez.

Mit mondott Margie anyja a kislányról?

Azt mondta anyjának, hogy még nem, nem akar iskolába menni. "Most! – mondta Mrs. Jones.

Hogyan hatott ez Margie-ra?

Ott több száz diák tanult és játszott együtt . ... Hatással volt Margie-ra, mert el tudta képzelni, hogy az egész környék összes diákja összejön, és együtt menjen haza. Arra is gondolt, hogy mivel mindannyian ugyanazt tanulják, segíthetnének egymásnak a házi feladatban.

Mi volt Margie válasza?

Válasz: Margie nem reagált megfelelően a földrajzra, amit gépésztanára adott neki. A teljesítménye napról napra romlik . Édesanyját ez nagyon felzaklatta.

Egyetértesz Margie-val abban, hogy az iskolák ma szórakoztatóbbak, mint amennyit a történetben szereplő iskola indokolna?

Igen, egyetértek Margie-val abban, hogy a mai iskolák szórakoztatóbbak, mint a történetben szereplő iskola, mert a Margie iskolához képest nincs interakció a diákok között . A tanulás és a kérdések megválaszolása unalmas ötletnek tűnik, ha iskolába járunk, kapcsolatba lépünk egymással.

Mi a telekönyv egy szóval?

A telebook egy könyv, amely a televízió képernyőjén olvasható .

Mi az a telekönyv * 1 pont?

A telekönyv olyan könyv, amely képernyőn megjeleníthető oktatás vagy szórakoztatás céljából .

Mi az a telekönyv 1 pont?

Válasz: A telebook egy modern eszköz, amely több könyv tárolására szolgál egy képernyőn .

Melyek a mechanikus tanár fő jellemzői?

Nagy fekete képernyőjük volt, amelyen az összes leckét mutatták , és kérdéseket tettek fel amellett, hogy a tanulóknak be kellett rakniuk házi- és tesztdolgozataikat. A válaszokat ütési kóddal kellett beírniuk, és a gépésztanár azonnal kiszámolta a pontokat.

Ki volt Margie tanára?

Válasz: A gépész tanár Margie és Tommy tanára volt.

Miért nem tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy által talált könyv elolvasását?

Miért tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy által talált könyv elolvasását? Válasz: Amikor Margie és Tommy azt a könyvet olvasták, amelyet Tommy a padlásán talált, Margie anyja félbeszakította őket, és azt mondta Margie-nak, hogy menjen az iskolájába tanulni . Még azt is javasolta, hogy Tommy is járjon iskolába.

Mi volt furcsa a könyvben?

Magyarázat: A könyvben furcsának találta, hogy az oldalak gyűröttek és sárgák lettek . A könyvben nem mozogtak a szavak, mint a telekönyvekben, ugyanazok voltak, amikor lapozunk.

Miben találta különösnek Tommy és Margie a nyomtatott könyvet?

Margie furcsának találta, hogy a könyvre nyomtatott szavak mozdulatlanul álltak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, mint a képernyőn . Azt is furcsának találta, hogy az oldalon lévő szavak mindig ugyanazok maradtak, mint az első olvasáskor. Ráadásul az a gondolat, hogy valaki könyvet írjon az iskolákról, maga is furcsa volt Margie számára.

Mit talált furcsának a könyvben?

Margie furcsának találta, hogy a könyvre nyomtatott szavak mozdulatlanul álltak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, mint a képernyőn . Azt is furcsának találta, hogy az oldalon lévő szavak mindig ugyanazok maradtak, mint az első olvasáskor. Ráadásul az a gondolat, hogy valaki könyvet írjon az iskolákról, maga is furcsa volt Margie számára.