Miért utálja Margie az iskolát?

Pontszám: 4,8/5 ( 28 szavazat )

Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Tanára gépész tanár volt, aki pontos volt. Nem szerette a házi feladatot és a tesztlapokat a gépésztanár nyílásába betolni. ... A géptanár iránti ellenszenvét fokozta, amikor rosszul teljesített a földrajz vizsgákon.

Miért utálta Margie röviden az iskolát?

Válasz: Margie utálta az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Volt egy gépész tanára, aki minden nap meghatározott időpontban tanította a házában. ... Úgy gondolta, hogy a régi típusú iskola biztosan szórakoztató volt, mert elképzelte, hogy az egész környék összes gyereke összejön, nevetnek és kiabálnak az iskola udvarán.

Miért utálta most Margie jobban az iskolát, mint valaha?

Margie utálta az iskolát , mert az iskolája meglehetősen gépies volt . Az iskola az ő otthonában volt. Ez egy szoba volt, benne egy számítástechnikai tanár. ... Különösen azért kezdte jobban gyűlölni az iskoláját, mert a gépésztanár későn tartotta vizsgát földrajzból, és nem ment jól.

Miért gyűlölte Margie a legjobban és miért?

Magyarázat: Margie a házi feladatot utálta a legjobban, mert nagyon keményen kellett dolgoznia, hogy beírja a házi feladatát a lyukkódba.

Margie iskolájának melyik részét utálta a legjobban és miért?

Válasz: Margie azt a részt utálta a legjobban, ahol házi feladatot és tesztlapokat kellett feltennie . Mindig be kellett írnia őket egy ütési kódba, amelyet hatéves korában kellett megtanulnia.

Miért utálta Margie az iskolát? Milyen volt?

21 kapcsolódó kérdés található

Mit utált Margie a legjobban?

Margie azt a részt utálta a legjobban, ahol házi feladatot és tesztlapokat kellett feltennie . Úgy gondolta, hogy a régi iskolák szórakoztatóak voltak, mert a diákok az osztálytermekben ültek.

Melyik részt utálta a legjobban Margie?

Margie utálta ezt a helyet , mert abban kellett leadnia a tesztjét és a házi feladatát. Margie gyűlöli az iskoláját a rés miatt, mivel abba kellett beletennie a házi feladatát, majd a gépész tanára 2 másodpercen belül ellenőrzi.

Miért nem sikerült Margie-nak jól teljesítenie a földrajzból?

Válasz: Margie-nak nem sikerült jól földrajzból, mert a gépésztanár földrajz szektora fel volt szerelve, és Margie szintje fölött volt .

Mit mondott Tommy a régi iskoláról?

Válasz: Tommy azt mondta Margie-nak, hogy a régi iskola csak egy egyedülálló épület, amelyet arra szántak, hogy minden gyerek együtt tanuljon és játsszon . Az iskola minden diákja hasonló dolgokat tanult, miközben kiabáltak és nevettek a szabad terepen.

Miért adott egy almát Margie-nak?

Válasz Szakértő igazolta A megyei felügyelő zseniális és nagylelkű természetű ember volt. Amikor felkereste Margie házát, hogy megjavítsa a számítógépes mechanikus tanárát, egy almát vitt magával. Amikor meglátta Margie-t, biztosan megkedvelte, és a gyermek iránti szeretetből odaadta neki az almát.

Mit utál Margie jobban, mint valaha * 1 pont nem?

Margie utálta az iskolát , mert mostanra egyre rosszabbul ment a földrajzvizsgákon. Nem szerette hozzáadni a házi feladatot a házi feladathoz, és miután megismerte a régi iskolákat, amelyekről Tommy mesélt neki, jobban utálta.

Ki utálta mindig az iskolát?

Válaszoljon részletesen a következő kérdésre: Margie mindig is utálta az iskolát, de most jobban utálta, mint valaha. Miért tette ezt? Szerinted.

Miért szerette Margie-nek az iskoláját?

Margie nem szerette az iskolát, mert nem volt szórakoztató . Az iskolája maga volt az otthona, a szobájában, ahol egyedül ült, hogy elvégezze otthoni feladatait vagy feladatait. ... Margie azt a részt utálta a legjobban, ahol a házi feladatokat és a tesztlapokat betolták a nyílásba, mert a válaszokat ütési kóddal kellett írnia.

Mi volt a különbség a régi iskola és a modern iskola között?

Válasz: A régi iskolában az embereknek nem volt fix órarendje. míg a modern iskolának volt. a régi iskolában nem voltak könyvek és jó infrastruktúra .

Miért nem tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy megtalált könyvét?

Miért tudta Margie és Tommy befejezni a Tommy által talált könyv elolvasását? Válasz: Amikor Margie és Tommy azt a könyvet olvasták, amelyet Tommy a padlásán talált, Margie anyja félbeszakította őket, és azt mondta Margie-nak, hogy menjen az iskolájába tanulni. Még azt is javasolta, hogy Tommy is járjon iskolába.

Ki volt Margie tanára?

Válasz: A gépész tanár Margie és Tommy tanára volt.

Miért tartotta Tommy pazarlásnak a könyvet?

Tommy és Margie találtak egy könyvet. Szórakoztatták, hogy a könyvbe ugyanazok a szavak voltak nyomtatva, amelyek soha nem változtak. Tommy úgy gondolta, hogy ez akkora pazarlás a képernyőjükhöz képest, amely a szavak és a szöveg változását mutatta. Úgy érezte, a könyv hulladék, mivel használat után ki kell dobni.

Mit gondolt Margie a régi iskolákról?

Válasz: Margie-nak nagyon tetszett a régi iskolák koncepciója embertanárral, mivel gyűlölte a mechanikus tanárát. Úgy gondolta, hogy az akkori gyerekek jobban szórakoztak, hiszen mindannyian egykorúak és együtt játszottak .

Mit csinált Margie sóhajtva?

Íme a válaszod: Margie sóhajtva beszúrta az előző napi házi feladatot a megfelelő helyre.

Miért bukott jobban Maggi?

Margie-nak nem sikerült jobban a földrajzban, mert a földrajz szektor egy átlagos tízéves szinthez képest kissé gyors volt .

Miért nem jó a házasság a földrajzban?

Margie földrajzból gyenge teljesítményt nyújtott, mert a gépésztanár földrajz szaka magasabb korosztály számára programozott földrajzot tanított neki . Átlagos tízéves szintre lassította a gépésztanár földrajz ágazatát a megyei felügyelő.

Mit tett a megyei felügyelő Margie teljesítményének javítása érdekében?

Margie teljesítményének javítása érdekében a megyei felügyelő 10 évre csökkentette a tanítási szintet . ... A megyei felügyelő segített MARGIE-nak a gépésztanár szétszedésével ; megjavítani és újra megjavítani.

Miért sértődött meg Margie?

Margie-t megbántotta, amikor Tommy azt mondta, hogy „évszázadokkal ezelőtt”, mert tudatlan volt a múltban létező iskolákkal kapcsolatban . Tommy hülyének nevezte tudatlansága miatt, és értetlenül állt, miért ír valaki az iskolákról. Remélem, hasznosnak találja ezt a választ.

Miért nem ment jól Margie-nak a földrajz. Mit tett az anyja, hogy segítsen neki?

Margie földrajzból gyenge teljesítményt nyújtott, mert a gépésztanár földrajz szaka magasabb korosztály számára programozott földrajzot tanított neki . Átlagos tízéves szintre lassította a gépésztanár földrajz ágazatát a megyei felügyelő.

Mit utált Margie a legjobban a tanárában?

9. osztály Kérdése Válasz a kérdésére, mert rosszabbul teljesített a földrajzvizsgán . Gyűlölte gépész tanárát, mivel az egy nagy, csúnya fekete doboz volt.