Margie és Tommy testvérek voltak?

Pontszám: 4,9/5 ( 26 szavazat )

Mindketten testvérek voltak. Margie és Tommy között testvér és nővér kapcsolata van.

Hogy hívták Margie testvérét?

Válasz: Tommy egy karakter Isaac Asimov "The Fun They Had" című művéből.

Hogyan kapcsolódik Margie Tommyhoz?

Tommy egy karakter Isaac Asimov "The Fun They Had" című művéből. Ő Margie barátja , aki tizenhárom éves. Idősebb, mint Margie, és okosabb nála, mivel több telekönyvet látott, mint ő.

Tommy Margie testvére volt, honnan tudod?

Tommy Margie barátja. Mert arra a fejezetre nincs ráírva, hogy ő a testvére .

Ki az Elder Margie és Tommy között?

Válasz: Margie tizenegy éves , Tommy pedig tizenhárom éves.

Tommy mindenki kistestvére. 1. rész [Gacha Club-skit] {Dream Smp Au}

15 kapcsolódó kérdés található

Mi a korkülönbség Tommy és Margie között?

Margie tizenegy éves, Tommy pedig tizenhárom éves . 2. 2. Margie ezt írta: „Ma Tommy talált egy igazi könyvet!”.

Miért gúnyos Margie?

Margie megvetően vette az iskolát, mert az iskolájában, amely a hálószobája mellett volt, ott a gépész tanár tanította, és tesztek után vizsgázott . Minden teszten egyre gyengébb pontszámot ért el, így most jobban utálni kezdte az iskoláját.

Hogyan nézett Tommy a nővérére?

Tommy fölényes szemekkel nézett Margie -ra, mert borzasztóan érezte magát, mert Margie nem tudott a korábbi iskolákról. Hülyeségnek találta Margie kérdéseit, ez volt az oka Margie-val való kínos viselkedésének.

Miért nevezte Tommy pazarlásnak a könyvet?

Tommy a nyomtatott könyvet hulladéknak nevezte, mivel sárga lapjai voltak, ahol a betűk nem úgy mozogtak, mint az e-szövegeik a telekönyvekben , és amikor visszamentek az előző oldalra, ugyanazok a szavak jelentek meg, és nem változtak. Tommy és Margie találtak egy könyvet. ... Mert a betűk a könyvben nem úgy mozogtak, mint a számítógép.

Margie és Tommy bátyja és nővére hány évesek voltak?

Magyarázat: Nincs közvetlen említés a 11 éves Margie és a 13 éves Tommy kapcsolatáról a The Fun They Had című filmben. Azonban szomszédok és bizonyos értelemben barátok voltak.

Ki volt Margie tanára?

Válasz: A gépész tanár Margie és Tommy tanára volt.

Hogyan talált rá a könyv, amit Tommy talált?

Tommy másnak találta, mert nyomtatott oldalak voltak rajta, míg Tommy saját könyve egy számítógép képernyője. A Tommy által talált könyv Margie dédapjáé volt . Papírból készült könyv volt, sárga és gyűrött. A könyvben lévő szavak mozdulatlanul álltak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, ahogy a képernyőn kellett volna.

A gép melyik részét utálta a legjobban Margie?

A Slot a gépésztanár azon része, amelyet Margie utált, mert margie-nak és a többi diáknak a házi- és tesztfeladatokat kellett jelölnie. Ezt utálta a legjobban, mert keményen kellett dolgoznia, hogy lyukkóddal írjon.

Mi az a telekönyv?

Telekönyvnek nevezzük azt a könyvet, amely megjelenik a képernyőn, és a szöveg mozog benne.

Kit talált Tommy?

Tommy talált egy igazi könyvet a háza padlásán (raktárként használt). A régi iskolához kapcsolódott. Tommy a háza padlásán találta a régi könyvet. korunk iskoláinak részleteit tartalmazta....

Ki járt iskolába Margie vagy Tommy?

Válasz: Margie és Tommy szomszédok és barátok voltak . 2157-ben éltek, a technika korában, amikor az iskolába járás annyit jelentett, hogy egyedül ültek egy szobában, egy géptanár tanította őket, amelyet a tanuló elméjéhez igazítottak, és telekönyvből olvastak mozgó szavakkal.

Mit nem dobna ki Tommy és miért?

Válasz: Tommy a televízió képernyőjét a régi könyvekhez hasonlítja, amelyekben a szavakat papírra nyomtatták. Úgy gondolta, hogy az ilyen könyvek elolvasása után ki kell dobni őket. Azonban soha nem kell kidobnia a telekönyveit .

Miért tudott Tommy többet, mint Margie?

Margie-vel ellentétben ő racionális és gyakorlatias volt a gondolataiban . A nyomtatott könyvek hagyományos formáját az erőforrások pazarlásának tartotta. A gépész tanárnál tanult, és sok mindent tudott. Több könyvet olvasott a televízióban, mint Margie.

Biztos volt Tommy a saját kijelentésében?

Válasz: igen, Tommy biztos volt a saját kijelentésében . Tommy úgy gondolta, hogy a nyomtatott könyvön lévő szavak pazarlás. ha egy könyvet elolvasnak, az használhatatlanná válik, és ki kell dobni, mert ugyanaz a tartalma.

Miért nézett Tommy felsőbbrendű szemekkel Margie-ra?

Tommy felsőbbrendű szemekkel nézett Margie-ra, mert többet tudott nála a sok évvel ezelőtti iskolákról . Leereszkedően érzett Margie-val szemben, amikor megválaszolta a kérdését, hogyan szeretne valaki könyvben írni az iskoláról.

Tommy hány éves a szórakozásukban?

Tommy Margie 13 éves barátja, aki egy rendkívül régi könyvet talál a padlásán, ráncos, sárguló lapokkal.

Miért nézett Tommy Margie-t nagyon feltűnő szemekkel?

Tommy felsőbbrendű szemekkel nézett Margie-ra, mert szörnyen érezte magát, mert Margie nem tudott a korábbi iskolákról . Hülyeségnek találta Margie kérdéseit, ez volt az oka Margie-val való kínos viselkedésének.

Kit utált Margie?

Margie utálta az iskolát, mert nem volt szórakoztató. Tanára gépész tanár volt, aki pontos volt. Nem szerette a házi feladatot és a tesztlapokat a gépésztanár nyílásába betolni. Nem szerette a válaszokat lyukkóddal írni.

Margie miért nem szerette az iskolát?

Margie nem szerette az iskolát , mert nem volt szórakoztató . Az iskolája maga volt az otthona, a szobájában, ahol egyedül ült, hogy elvégezze otthoni feladatait vagy feladatait. ... Margie azt a részt utálta a legjobban, ahol a házi feladatokat és a tesztlapokat betolták a nyílásba, mert a válaszokat ütési kóddal kellett írnia.

Mit mondott neki Margie nagyapja?

Margie nagyapja egyszer azt mondta, hogy kisfiú korában a nagyapja azt mondta neki , hogy volt idő, amikor minden történetet papírra nyomtattak . Lapozgatták a sárgák és gyűröttek, és borzasztóan vicces volt olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul álltak a képernyőn, ahelyett, hogy úgy mozognának, ahogy kellene.