Margie számára furcsa volt a könyv, mert?

Pontszám: 4,4/5 ( 18 szavazat )

Válasz: A TELEVÍZIÓ KÉPERNYŐJÉN TANULMÁNYOZTAK, AHOL TÖBB KÖNYVET OLVASHATNAK EGY KÉPERNYŐN. Margie és Tommy furcsának találta a könyvet, mert még nem láttak nyomtatott könyvet, mivel a 22 generációhoz tartoznak, és meglepődtek, amikor egy igazit láttak .

Mi a furcsa a könyvben Margie számára?

i) Margie furcsának találta, hogy ahelyett, hogy úgy mozogna, ahogy a képernyőn tették, a könyvre nyomtatott szavak már a helyükön voltak. ii) Szokatlan volt az is, hogy egy oldalon a szavak továbbra is ugyanazok maradtak, mint az első kötetben, amit elolvastak. Ráadásul Margie számára az a tény, hogy valaki az iskoláról írt, már önmagában is furcsa volt .

Miért volt furcsa a könyv?

Magyarázat: A könyvben furcsának találta, hogy az oldalak gyűröttek és sárgák lettek . A könyvben nem mozogtak a szavak, mint a telekönyvekben, ugyanazok voltak, amikor lapozunk.

Miért érezte magát Margie olyan furcsán?

Válasz: – Margie olyan furcsán érezte magát, mert az ő korában nem léteztek valódi könyvek, és csak e-könyvek vagy virtuális könyvek voltak . Így hát elképedt, amikor egy igazi könyvet látott Tommy kezében. (2) Határozza meg az e-könyveket. Válasz: – Az e-könyvek olyan elektronikus könyveket jelenítenek meg vagy olvasnak el, amelyeket számítógépen jelenítenek meg, ahelyett, hogy papírra nyomtatnák őket.

Milyen furcsa dolgot talált Margie egy napon?

VÁLASZ: ÚGY KELLETT AZT, HOGY AZ Ő IDŐJÉBEN SZÁMÍTÓGÉPBEN KELL ÍRNI, DE AZTÁN MINDEN PAPÍRRA VOLT ÍGY AZT A PAPÍROT EGYESÜL KELL FORGATNI . EZ VOLT A PROBLÉMA, AMELYET FÜLÖSSEN TALÁLT.

A szórakozásuk || Kérdések és válaszok ||

23 kapcsolódó kérdés található

Miért találta Margie és Tommy furcsának a könyvet?

Válasz: A TELEVÍZIÓ KÉPERNYŐJÉN TANULMÁNYOZTAK, AHOL TÖBB KÖNYVET OLVASHATNAK EGY KÉPERNYŐN. Margie és Tommy furcsának találta a könyvet, mert még nem láttak nyomtatott könyvet, mivel a 22 generációhoz tartoznak, és meglepődtek, amikor egy igazit láttak .

Mi a 3 dolog, amit furcsának talált a könyvben?

Válasz: Margie meglepődött, amikor meglátta a könyv sárga és gyűrött lapjait, és borzasztóan viccesnek találta olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul állnak, ahelyett, hogy úgy mozogtak volna, ahogyan a képernyőn kellene . Továbbá, amikor visszalapozott az előző oldalra, ugyanazok a szavak voltak rajta, mint amit először olvasott.

Mit talált Mary furcsanak a könyvben?

Margie furcsának találta, hogy a könyvnek sárga és ráncos oldalai vannak . A könyvben lévő szavak mozdulatlanok voltak, és nem úgy mozogtak, ahogy a képernyőn kellett volna.

Milyen dolgokra talált furcsa választ a könyvvel kapcsolatban hindi nyelven?

Válasz: किताब के बारे में उसे क्या कुछ अजलब अजॲब

Mi volt a furcsa a régi könyvben *?

Válasz:Margie és Tommy megtalálta a könyvet, ami a nagyapjáé volt, és különösnek találta a könyvet, mivel az oldalak sárgák és gyűröttek, és borzasztóan vicces volt szavakat olvasni. Lapozgatták a lapokat , amelyek sárgák és gyűröttek voltak, és borzasztóan vicces volt. olyan szavakat olvasni, amelyek mozdulatlanul állnak, ahelyett, hogy úgy mozognának, ahogy…

Mit találtak viccesnek Miért?

Válasz: Margie és Tommy borzasztóan viccesnek találta a könyvet olvasni, mert az oldalak szavai nem úgy mozogtak, ahogy a képernyőn kellett volna . Ugyanazt kapják azon az oldalon, amit korábban tanulmányoztak.