A posztumusz melléknév?

Pontszám: 4,2/5 ( 42 szavazat )

POSTHUMUS ( melléknév ) meghatározása és szinonimák | Macmillan szótár.

Mit jelent a posztumusz szó?

1 : az apa halála után született. 2 : a halált követő vagy azt követően bekövetkező . Más szavak a posztumuszból. posztumusz határozószó.

Mit jelent a posztumusz egy mondatban?

A posztumusz meghatározása a halál után történik . A melléknévként használt posztumusz példát posztumusz adják ki, ami azt jelenti, hogy a könyv a szerző halála után jelent meg. melléknév. 2.

Hogyan használod a posztumusz szót egy mondatban?

Posztumusz mondatpélda
  1. A hét befejező könyv posztumusz, 1654-ben jelent meg.
  2. Posztumusz jelent meg. ...
  3. Két évvel később meghalt, özvegyét rossz körülmények között hagyva; posztumusz született egy második gyermek, egy másik fiú.

Mi a halott melléknévi alakja?

melléknév, dead·er , dead·est. ... élettel fel nem ruházva; élettelen: holt kövek. halálhoz hasonlít; halálszerű: halott álom; halott ájulás. érzés nélkül; zsibbadt: Félig halott volt az ijedtségtől. A lábam halottnak tűnik. az érzés érzékenységének hiánya; érzéketlen: meghalt mások szükségletei iránt.

Mit jelent a posztumusz?

26 kapcsolódó kérdés található

A meghalt melléknév?

A Dead egy melléknév (leíró szó) ... A meghalt a Die ige múlt ideje.

Mi a halott határozói alakja?

halott. (fok) Pontosan helyesen . (fok) Nagyon, abszolút, rendkívül, hirtelen.

Mit jelent a halál utáni szó?

A posztumusz egy határozószó, amely segít leírni valamit, ami az emberrel halála után történik, akár a birtokával, akár az életművével, akár a megmaradt emlékével történik.

Mi a szó a halál után híressé válásra?

halála után felmerülő, bekövetkező vagy folytatódó: posztumusz kitüntetés a bátorságért.

Mit jelent a posztumusz gyermek?

A posztumusz születés egy gyermek születése a biológiai szülő halála után . Az ilyen körülmények között született személyt posztumusz gyermeknek vagy posztumusz született személynek nevezzük.

Mit jelent a humoros ?

A humor definíciói. pépesített csicseriborsóból, tahiniből, citromléből és fokhagymából készült vastag kenhető ; különösen pita mártogatósként használják; a Közel-Keleten keletkezett. szinonimák: hommos, hoummos, hummus, humus. típusa: paszta, kenhető. ízletes keverék kenyérre vagy kekszre kenhető, vagy más ételek elkészítéséhez.

Mit jelent a gyalázatos?

1: megalázó, lealacsonyító gyalázatos vereség . 2 : szégyent vagy gyalázatot érdemel : aljas. 3 : gyalázattal vagy szégyennel jelölve vagy azzal jellemezve : becstelen.

Mit jelent a tractable ?

1: könnyen vezethető , tanítható vagy irányítható: engedelmes, kezelhető ló. 2: könnyen kezelhető, kezelhető vagy megmunkálható: képlékeny.

Feleségül vehetsz egy holttestet?

A posztumusz házasság – vagyis a házasságkötés, amelyben a pár egyik vagy mindkét tagja meghalt – bevett gyakorlat Kínában, Japánban, Szudánban, Franciaországban, sőt az Egyesült Államokban is az Utolsó Napok Jézus Krisztus Egyháza tagjai között. Szentek.

Mit nevezünk halottnak angolul?

az elhunyt, ... az adott halott személy vagy személyek, akikre hivatkoznak.

Mi az az antemortem?

halál előtt : halál előtti vallomás.

A halott szó határozószó?

holt (határozószó) holtpont (melléknév) holt levegő (főnév) ... zsákutca (főnév)

Mit jelent a halott szó?

A halott szó az , amelyet túlságosan használnak, és elvesztette hatását ; ezért a holt szavakat lehetőleg kerülni kell. Valószínűleg minden idők leghalálosabb szója a sok, vagy helytelenül sok. ... A legtöbb halott szó „leíró” szó – melléknevek és határozószók. Mások, mint a mondott és a muszáj, igék.

Mi a halott főnév?

( elavult ) A halott állapot; halál.

Mikor kell használni a matricákat és meghalt?

A "Dies" jelen jelző idejű, 3. . személy egyes szám. Minden alkalommal, amikor elgépel egy szót, egy cica meghal. A „meghalt” múlt idő vagy múlt idejű igenév.

Hogyan használod a died-et?

A meghalt egy ige. Ez a die múlt ideje és múlt ideje. Meghalni annyit jelent , mint abbahagyni az életet .

A live egy melléknév?

Az élő" melléknév egy leíró szó, ezért azt mondod, hogy "Élő TV szórakoztató". Az "Élő"" melléknév egy mondat tárgyát írja le. Az „élő” melléknévként azt jelentheti, hogy valami most történik, vagy azt, hogy valami él. A többes számú alak az "élet" az "él".

Mit jelent arabul, hogy Hummus?

Hummus (/ˈhʊməs/, /ˈhʌməs/; arabul: حُمُّص‎, 'csicseriborsó'; teljes arab név: ḥummuṣ bi-ṭ-ṭaḥīna arab: حُمُّص‎) arab: حُمُّص sós étel főtt, tört csicseriborsóból, tahinivel, citromlével és fokhagymával keverve.