Ki az apostolos tsitsipas?

Pontszám: 4,3/5 ( 67 szavazat )

Apostolos Tsitsipas, a Stefanos büszke apja és edzője azt mondja, hogy a fia „annyira megtanította neki”... Annak ellenére, hogy segített fiának beírni a görög tenisztörténelmet, és irányította Stefanost karrierje minden lépésében, nem akarja, hogy a rivaldafénybe kerüljön. azt mondja, elég szerencsésnek érzi magát, hogy a fia őt választotta.

Görögország melyik részéről származik Apostolos Tsitsipas?

Tsitsipas 1998. augusztus 12-én született Apostolos Tsitsipas és Julia Apostoli (született Salnikova) gyermekeként Athénban . Édesapja görög, Proastioban, Karditsaban született, anyja részben görög származású orosz.

Kik a Tsitsipas szülők?

Tsitsipas Apostolos Tsitsipas és Julia Apostoli gyermekeiként 1998. augusztus 12-én született Athén görög városában. Három évesen vett először kézbe egy teniszütőt, és hat évesen kezdett teljes értékű edzőképzésbe.

Stefanos Tsitsipas Maria Sakkarival jár?

Tsitsipas nem jár Sakkarival , de van barátnője. Theodora Petalasnak hívják, és körülbelül három éve találkoztak, amikor Tsitsipas New Yorkban tartózkodott. Petalas akkoriban egy vendéglátó szervezetnél dolgozott.

Mennyi pénze van Serena Williamsnek?

2021-es Amerika Self-Made Women NETTÓ ÉRTÉKE A teniszcsillagnak közel 20 vállalati partnere van, és 94 millió dolláros karrierdíja kétszer annyi, mint bármely más sportoló.

Kérdések és válaszok Apostolos Tsitsipasszal (1. rész)

17 kapcsolódó kérdés található

Julia Apostoli házas?

Apostoli 1990-ben tért vissza a teniszhez Görögország zászlaja alatt, miután Apostolos Tsitsipas görög teniszedzővel kötött házassága révén felvette az állampolgárságot.

Hol van Djokovic, melyik országból származik?

Novak Djokovic, (született: 1987. május 22., Belgrád, Szerbia, Jugoszlávia [jelenleg Szerbiában]), szerb teniszező, aki a 21. század elején a játék egyik legjobb előadója volt, amikor rekordot nyert (megosztva Roger Federerrel és Rafael Nadal) 20 Grand Slam-bajnoki cím.

Maria Sakkari görög?

Jelenleg ő a legmagasabban jegyzett görög nő a WTA-ranglista történetében . Sakkari előtt az egyetlen görög nő, aki bejutott a WTA-ranglista Top 20-ába, Eleni Daniilidou volt, aki egészen a 2. helyig jutott.

Ki Stefanos barátnője?

Ki Stefanos Tsitsipas barátnője? A teniszcsillag barátnője Theodora Petalas , a New York-i Egyetemen végzett projektmenedzsment szakon. Tsitsipas a Tennis Majorsnak adott interjújában még áprilisban azt mondta, hogy három éve ismerik egymást családi barátain keresztül.

Maria Sakkari párkapcsolatban él?

Konsztantyinosz Mitsotakisz Görögország miniszterelnökének, Kyriakos Mitsotakisznak a fia, és 2020 óta áll kapcsolatban Maria-val . A kapcsolatukról Maria azt mondta: „Egy év telt el azóta, hogy találkoztunk, és az igazság az, hogy sokat segített nekem.