Hány éves apostolos tsitsipas?

Pontszám: 4,6/5 ( 23 szavazat )

Kik Tsitsipas szülei és testvérei? Tsitsipas szülei: Apostolos Tsitsipas, 1967. december 24-én született , és Julia Apostoli, aki 1964. augusztus 13-án született.

Görögország melyik részéről származik Apostolos Tsitsipas?

Tsitsipas 1998. augusztus 12-én született Apostolos Tsitsipas és Julia Apostoli (született Salnikova) gyermekeként Athénban . Édesapja görög, Proastioban, Karditsaban született, anyja részben görög származású orosz.

Kik a Tsitsipas szülők?

Tsitsipas Apostolos Tsitsipas és Julia Apostoli gyermekeiként 1998. augusztus 12-én született Athén görög városában. Három évesen vett először kézbe egy teniszütőt, és hat évesen kezdett teljes értékű edzőképzésbe.

Stefanos Tsitsipas Maria Sakkarival jár?

Tsitsipas nem jár Sakkarival , de van barátnője. Theodora Petalasnak hívják, és körülbelül három éve találkoztak, amikor Tsitsipas New Yorkban tartózkodott. Petalas akkoriban egy vendéglátó szervezetnél dolgozott.

Julia Apostoli házas?

Apostoli 1990-ben tért vissza a teniszhez Görögország zászlaja alatt, miután Apostolos Tsitsipas görög teniszedzővel kötött házassága révén felvette az állampolgárságot.

Kérdések és válaszok Apostolos Tsitsipasszal (1. rész)

29 kapcsolódó kérdés található

P Tsitsipas és S Tsitsipas rokon?

Tsitsipas 2021. augusztus 30-án elérte a 2021. augusztus 30-án elért karriercsúcsot az ATP párosban, a 727. ATP-rangsort pedig a 727. ... Petros Stefanos Tsitsipas öccse .

Ki verte ma Tsitsipast?

Az Opelka bejutott a Maiden Masters 1000 döntőjébe, legyőzve Tsitsipaszt a Toronto Epicben. Az amerikai Reilly Opelka feldúlta szombaton a Rogers által bemutatott National Bank Openen, amikor visszavágott a harmadik helyen kiemelt Stefanos Tsitsipas 6-7(2), 7-6(4), 6-4-re, hogy megszerezze első ATP Masters bajnoki címét. 1000 döntő. A világ sz.

Patrick még mindig Serena edzője?

Hacsak nem vagy teljes értékű teniszrajongó, valószínűleg soha nem hallottál Mouratoglouról, a játék karizmatikus sztárkészítőjéről. A lendületes, szürke csíkozású, görög-francia 51 éves játékos 2012 óta edzője a Williamsnek , és 23 Grand Slam-versenyéből 10-re segítette őt. ... „Serena minden idők legnagyobbja.

Serena edzője, Patrick nős?

Patrick Mouratoglou: Házasság és gyerekek A pár 2012-ben döntött úgy, hogy elválnak, miközben a pletykák arról szóltak, hogy Serena Williamsszel jár. ... A pár zártkörű szertartás keretében házasodott össze, és két imádnivaló lányuk lett a szülei.

Ki Stefanos barátnője?

Ki Stefanos Tsitsipas barátnője? A teniszcsillag barátnője Theodora Petalas , a New York-i Egyetemen végzett projektmenedzsment szakon. Tsitsipas a Tennis Majorsnak adott interjújában még áprilisban azt mondta, hogy három éve ismerik egymást családi barátain keresztül.