Mi a baj a dolgos anyával?

Pontszám: 5/5 ( 75 szavazat )

A 8. évad kilencedik epizódjában a Busby házaspár megtudja, hogy Danielle-nek pitvari sövényhibája lehet , vagyis lyuk van a szívében. Ezen kívül át kellett mennie egy transzoesophagealis echo nevű teszten is.

Mi a baj Busby anyukájával?

Danielle korábban arról beszélt, hogy szívproblémái vannak , és a tavaly év végén szívrohamnak hitt tüneteit érezte. „Azt hittem, szívrohamot kapok, aztán nem tudok felmenni a lépcsőn, és egyszerűen nem tudom elvégezni a mindennapi dolgaimat.” – osztotta meg. „Nehéz volt.”

Busby szülei még együtt vannak?

A Busby család Adam (született: 1982. június 10.) és Danielle Busby (1983. december 23.) alkotja, akik 2006 óta házasok; legidősebb lánya, Blayke Louise (született 2011. április 5-én); és ötösök Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Riley Paige és Parker Kate (mind 2015. április 8-án születtek).

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

BOLDOGTALAN!!! 'KITÉPÜLT': MI A BAJ PARKER BUSBY-VAL?!! A RAJONGÓK CSODÁLJÁK RÁ?!!

15 kapcsolódó kérdés található

Természetesek a Busby-kvintek?

Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF-en keresztül fogant meg , de miután a pár pár évvel korábban az első lányuk születése után nehezen sikerült teherbe ejteni, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. .

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Hol van Danielle nővére, Ashley?

Danielle nővére, Ashley kisvállalkozás tulajdonos. Ashley Danielle-lel és Crystal-lel folytatott CADi együttműködésén kívül a texasi Kemah-ban egy Heist Hair Bar nevű szalon tulajdonosa. Vállalkozása 2020 szeptemberében ünnepelte ötéves évfordulóját – ezt a mérföldkövet jelölte meg Ashley az Instagramon keresztül.

Mi a baj Hazel az Outdaughteredben?

Hazel egy veleszületett nystagmus nevű szembetegséggel született, ami "akaratlan szemrebeg" - magyarázta korábban Adam Busby apa.

Miért szomorú Mimi Outlánya?

A rajongók figyelték, hogyan érintette a Harvey hurrikán pusztítása a Busby családot 2017-ben. Mimi otthona a természeti katasztrófa után teljesen megsemmisült , ami miatt a tévés nagymama a lányához és a vejéhez költözött. ... A nagymama sokkolta a rajongókat, amikor bevallotta: „Szomorú.

Milyen betegsége van Hazel Busbynak?

Hazel egy veleszületett nystagmus nevű szembetegséggel született, ami "akaratlan szemrebeg" - magyarázta Adam. Amikor Hazel 1 éves volt, szemműtéten esett át, hogy "megjavítsa a szeme helyzetét, hogy jobban fókuszáljon, hogy ne kelljen elfordítania a nyakát" - mondta Danielle 2017-ben.

Hogy van Hazel Busbynek vörös haja?

Hazelnek nystagmusnak nevezett állapota van Hazel tűzvörös haja és kék szeme megkülönbözteti őt szőke nővéreitől, így meglehetősen egyedivé teszi a kinézetét.

Mikor kapott Hazel Busby szemüveget?

Négy évesen kapta piros szemüvegét, más néven "nagylányos" szemüvegét.

Hazelnek volt újabb szemműtéte?

Ahogy a műsorban láthattuk, Hazelnek még 2016-ban szemműtéten kellett átesnie . Danielle anya elmagyarázta: "Ez a műtéti megoldás még csak nem is a látásáról szól." "Inkább arra van szükség, hogy javítsa a szeme helyzetét, hogy jobban fókuszáljon, hogy ne kelljen elfordítania a nyakát, ami óriási dolog" - folytatta.

Miért alszik Riley Busby egyedül?

Valószínűleg Riley egyedül alszik az az oka, hogy egyszerűen sokkal korábban ébred, mint a nővérei . Amikor megoszt egy szobát bármelyikükkel, a korán kelés szokása megzavarta a többieket. ... Szóval, amikor felébredtek, megzavarták az alvását, és Riley-nek makacs lesz a nap.

Miért Hazel Busby Ginger?

Innen származik Hazel Busby vörös haja Egy darabig a rajongók kissé értetlenül álltak Hazel haja miatt, hiszen sem Adamnek, sem Danielle-nek nincs vörös haja. Mint kiderült, Adam és Danielle is hordozza a gyömbér gént. ... Bárhonnan is jön Hazel haja, biztosan ringatja.

Parker és Riley ikrek?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Dale bácsi kap fizetést az OutDaughtereden?

Bár lehet, hogy szórakoztató nézni az OutDaughtereden, hagyományosabb munkát is végez. ... Természetesen, ahogy Dale bácsi maga is mondta, ő is "pénzt kap" azért, mert feltűnik az OutDaughtered-ben – de ez nem jelenti azt, hogy egyhamar felhagy a napi munkájával.

Mennyit ér Adam és Danielle Busby?

Adam Busby saját vállalkozást is vezet. A Meaww.com azt írja, hogy összesített nettó vagyonuk körülbelül 5 millió dollár . A TVOvermind azt írta, hogy 2019-ben a család nettó vagyonát 4,5 millió dollárra becsülték. 2021-ben feltételezhetjük, hogy a Busby nettó vagyona 5 millió dollár.

Mennyi Danielle Busby fizetése?

Terence Michael valóságtévé-producer becslései szerint Busbyék epizódonként 25 000 és 40 000 dollár között kereshetnek, így a teljes szezonbeli fizetésük közel 1 millió dollár . Nem túl kopott!

Hol élnek most a busbyk?

Az OutdDaughtered első évadában Busbyék egy házba költöznek a texasi houstoni League Cityben . A ház egy mérföldre található Galvestontól, és nagyon közel van a Marbella közösségben található Kemah Boardwalk-hoz.

Alkoholista a MiMi az Outdaughtereden?

MiMi nagymama állítólag először azt állította, hogy két pohár bort ivott, bár később azt mondta, hogy valójában két Michelob Ultra sört ivott. Állítólag megbukott a józansági teszteken , megbilincselték és börtönbe vitték. MiMi nagymama egészen közel áll az unokáihoz.

Dale és Crystal még együtt vannak?

Dale és Crystal 13 éve házasok, és Texasban élnek . Danielle mutatta be őket, amikor még csak 19 évesek voltak. Dale akkoriban három barátjával élt egy lakásban az állam Lake Charles környékén.