A busby kvinteket az ivf fogant meg?

Pontszám: 4,9/5 ( 51 szavazat )

Ez azt jelenti, hogy valószínűleg sokan felteszik a kérdést: a Busby kvint IVF-e? ... Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF révén fogant meg , de miután a pár néhány évvel korábban megszületett az első lánya, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. első alkalommal.

Használtak-e Busbyék termékenységi kezeléseket?

Blayke születése után Busbyék tudták, hogy Danielle számára nem lesz könnyű újra teherbe esni. Elkezdte szedni a Femara nevű gyógyszert , amivel a nők meddőségét lehet kezelni, és elkezdődött második terhességi útjuk. Ezúttal néhány hónapos próbálkozás után pozitív tesztet kaptak.

Hogyan esett teherbe Busby quintekkel?

Adam és Danielle meddőséggel küszködtek, végül mindkét alkalommal méhen belüli megtermékenyítéssel teherbe estek. Danielle császármetszéssel hozta világra az ötösöket a terhesség 28. hetében. Röviddel a születés után mind az öt lánynál szívzörejt észleltek; ezt gyógyszeres kezeléssel kezelték.

A Busby-kvintek természetesen fogantak?

Busbyék az első terhességüket és az ötösszülötteket is méhen belüli megtermékenyítési (IUI) termékenységi kezelések segítségével foganták meg, és azt mondták, hogy mély keresztény hitük bizonyossá teszi őket abban, hogy tovább akarnak lépni, kockázatok és minden más. "Nem látom az életet nélkülük most, hogy személyesen is láttam őket" - mondta Danielle Busby.

Busbyék csinálták az IUI-t?

Ez óriási csapás volt Busbyéknak, akik kétségbeesetten vágytak saját gyerekeikre. ... Diagnózisuk után a házaspár az intrauterin megtermékenyítéshez (IUI) fordult, hogy segítsen nekik teherbe esni, és öt hónappal később első gyermekükkel, Blayke-kal várandós lettek.

The Busbys elmélkedik arról, hogyan készültek a Quintekre | Kislánya | S2 9. epizód

16 kapcsolódó kérdés található

A Sweet Home ivarpároknak volt IVF-e?

Rendben, de a Sweet Home Sextuplets-nek is volt IVF-e? Akár hiszi, akár nem, úgy tűnik, Courtney és Eric nem használták ezt a technikát . Az in vitro megtermékenyítés jól ismert a többszörösek előállításáról – az ikrek és a hármasikrek egyáltalán nem ritkák az eljárás során.

A Busby kvintjei közül bármelyik azonos?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Mi az IUI terhesség alatt?

Áttekintés. Az intrauterin megtermékenyítés (IUI) – a mesterséges megtermékenyítés egyik fajtája – a meddőség kezelésére szolgáló eljárás. A megmosott és koncentrált spermiumok közvetlenül a méhbe kerülnek, körülbelül akkor, amikor a petefészkéből egy vagy több petesejt szabadul fel megtermékenyítés céljából.

Mi a baj Danielle-lel az OutDaughteredben?

A 8. évad kilencedik epizódjában a Busby házaspár megtudja, hogy Danielle-nek pitvari sövényhibája lehet, vagyis lyuk van a szívében. Ezen kívül át kellett mennie egy transzoesophagealis echo nevű teszten is. Danielle aggódott amiatt, hogy szívműtéten kell átesnie, ha az eredmény nem tűnik jónak.

Mit csinált Danielle Busby, mielőtt férjhez ment?

Mielőtt hatgyermekes anyuka lett volna, Danielle irodavezetőként, irodai asszisztensként és projektkoordinátori csoportvezetőként dolgozott. Danielle 2008-ban vette át a projektkoordinátori szerepet az AP Networksnél a LinkedIn szerint.

Fizetnek a busbyk az OutDaughteredért?

A család epizódonként kap fizetést, ami miatt kíváncsiak vagyunk, mennyit keresnek a forgatás során? Amint arról az InTouch Weekly beszámolt, Terence Michael valóságproducer úgy becsülte, hogy a TLC körülbelül 250 000 és 400 000 dollár közötti költségvetést biztosít epizódonként, ami azt jelenti, hogy Busbyék epizódonként nagyjából 25 000 és 40 000 dollár között keresnek .

Az OutDaughtered szülők még együtt vannak?

Annak ellenére, hogy a telt ház valószínűleg ugyanolyan vad, mint amikor Danielle és Adam hazahozták ötöseiket, még mindig együtt vannak . Arra törekednek, hogy amikor csak tehetik, töltsenek együtt időt, és még randevúzzák is, amikor lehetőség nyílik rá.

Hány nővére van Danielle Busbynak?

Amennyire tudjuk, Danielle-nek csak két biológiai nővére van – bár úgy tűnik, van két sógornője is, akiket szintén nővéreknek tekint.

Lehet egy lány IUI-val?

Vannak orvosi módszerek is a fiúk vagy lányok megszerzésére, de ezeket csak akkor alkalmazzák, ha a családtagok súlyos genetikai betegségekben szenvednek, például hemofíliában vagy Down-szindrómában. Ilyen esetekben a hím és a női spermiumok IUI (intrauterin inszemination) eljárás során különíthetők el.

Ki a jó jelölt az IUI-ra?

Az IUI-t azoknak ajánljuk, akiknek nehézségei támadtak a természetes úton történő gyermekvállalással. A 35 év alatti párok esetében ez egy évig tartó védekezés nélküli szexet jelent. 35 év feletti párok esetén Ön jelölt lehet az IUI-ra, ha hat hónapja védekezés nélkül szexel.

Okoz-e az IUI születési rendellenességeket?

Az IUI nem növeli a születési rendellenességek kockázatát . A születési rendellenességek esélye minden gyermeknél 2% és 4% között van, függetlenül attól, hogy természetes úton fogantak vagy IUI-tól. Az IUI utáni fertőzés kialakulásának kockázata kicsi.

Az összes Busby kvint kék szeme van?

3. Minden lánynak megvan a maga egyedi személyisége. A legidősebbről, Avaról azt mondják, hogy édes, de komoly, bár a hülye oldala feltűnik, amikor Oliviával van. ... Hazel a harmadik és egyedi megjelenésű az öt közül, vörös hajú és kék szemű , míg a többi lány szőke hajú és kék szemű.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Beszedett-e termékenységi gyógyszert Courtney a Sweet Home ivarpárból?

Egy januári vetélés után úgy döntöttek, hogy termékenységi gyógyszert alkalmaznak , nagyon alacsony dózisban, mondta Courtney. Tudták, hogy a termékenységi gyógyszerekkel mindig lehetséges a sokszorosítás, de nem aggódtak emiatt. „Ez volt életünk sokkja” – mondta, amikor ultrahangon voltak.

Törölték a Sweet Home szekundereket?

A Sweet Home Sextuplets nem tér vissza a negyedik évadra . Courtney és Eric ezt egy YouTube-videóban tették közzé 2021 júliusának elején. „Tehát három évadot forgattunk, és tavaly nyáron fejeztük be.

Mit csinál Eric a Sweet Home ivarpárban?

Szóval, mit csinál Eric a munkáért? Eric egy tájtervező és karbantartó céget vezet, hogy eltartsa a 11 fős családját . „Van egy tájépítészeti cég tulajdonosa Észak-Alabamában” – árulta el a Sweet Home Sextuplets első epizódjában. "És a saját vállalkozásom mellett 40 hektáron élünk."

Miért szomorú Mimi Outlánya?

A rajongók figyelték, hogyan érintette a Harvey hurrikán pusztítása a Busby családot 2017-ben. Mimi otthona a természeti katasztrófa után teljesen megsemmisült , ami miatt a tévés nagymama a lányához és a vejéhez költözött. ... A nagymama sokkolta a rajongókat, amikor bevallotta: „Szomorú.

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.