A busby quints ikrek?

Pontszám: 4,5/5 ( 54 szavazat )

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

A Busby kvintjei azonosak?

Míg az OutDaughtered Busby-kvintjei ugyanazon a születésnapon (2015. április 8-án) osztoznak, a TLC is megosztja, két kislány valójában egypetéjű ikrek : Olivia Marie és Ava Lane! ... Az ikreket kétségtelenül különleges kötelék fűzi egymáshoz, ami rendkívül édes a nézőknek az OutDaughtereden.

Ava és Olivia testvérek?

Mivel egypetéjű ikrek, Ava és Olivia jobban össze vannak keveredve, mint bármelyik másik nővérük . És mivel ők az OutDaughtered kvint „ikrei”… A rajongók különösen szeretik Adamet vagy Danielle Busbyt olyan tartalommal kedveskednek nekik, amelyben „az ikrek” szerepelnek. ... Ava és Olivia Busbynek ma fogorvoshoz kellett mennie.

Hogyan különbözteti meg Avát és Oliviát?

Abban mindenki egyetért, hogy Oliviának nagyon kerek arca és nagyon göndör haja van. Amikor meg kell különböztetni Ava egymástól, úgy döntenek, hogy ez az ő „kis csiklófoga ”. Ezenkívül, míg Olivia haja gyűrűs gyűrűkben van a fején, Ava haja hosszabb, és nem göndörödik az aljáig.

Melyik Busby ikernek vannak gödröcskéi?

Olivia Busby mindig is nagyon könnyed volt: „Nem számít, milyen napszak van, Olivia azonnal mosolyogni fog nagy gödröcskéivel, valahányszor ránézel.

Ismerd meg a Quinteket! | 3. évad | Kislányos

40 kapcsolódó kérdés található

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Az összes Busby kvint kék szeme van?

3. Minden lánynak megvan a maga egyedi személyisége. A legidősebbről, Avaról azt mondják, hogy édes, de komoly, bár a hülye oldala feltűnik, amikor Oliviával van. ... Hazel a harmadik és egyedi megjelenésű az öt közül, vörös hajú és kék szemű , míg a többi lány szőke hajú és kék szemű.

Melyik Busby az a LuLu?

A család Livie-nek, Livie Lou -nak vagy LuLu-nak hívja. Úgy tűnik, hogy nővérüknek, Riley-nek gondot okoz az ikrek megkülönböztetése, Danielle pedig a blogjában felfedte, hogy a kétéves Riley mindegyiküket "Ava LuLu"-nak vagy "LuLu Ava-nak" nevezte.

Milyen sorrendben vannak a Busby-kvintek?

Szinopszis. A Busby család Adam (született: 1982. június 10.) és Danielle Busby (1983. december 23.) alkotja, akik 2006 óta házasok; legidősebb lánya, Blayke Louise (született 2011. április 5-én); és ötösök Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Riley Paige és Parker Kate (mind 2015. április 8-án születtek).

Az Outlányos lányok közül valamelyik ikrek?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Mi a baj Danielle-lel az Outdaughteredben?

A 8. évad kilencedik epizódjában a Busby házaspár megtudja, hogy Danielle-nek pitvari sövényhibája lehet, vagyis lyuk van a szívében. Ezen kívül át kellett mennie egy transzoesophagealis echo nevű teszten is. Danielle aggódott amiatt, hogy szívműtéten kell átesnie, ha az eredmény nem tűnik jónak.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Ki a legidősebb Busby-kvint?

Öt tény az „OutDaughtered” legidősebb emberéről, aki egyben „mami lánya” Kérdezd meg Ava Lane Busbyt , mit szeret, és a listán általában pénztárcák, szájfény és édesanyja, Danielle is szerepel. A független kis fashionista a legidősebb a Busby-kvnt, és rengeteg személyiséggel rendelkezik, ahogy az elvárható!

Danielle Busbynek van ikertestvére?

Danielle Busbynek megvan a saját ötöskészlete – amint azt a TLC OutDaughtered című slágerműsorban dokumentálták –, de lehet, hogy a családjában többszörösek futnak! A büszke hatgyermekes anyának ikertestvére van , Ashley és Crystal, és nagyon közel áll hozzájuk – ezért a rajongók gyakran látják őket a műsorban és a közösségi médiában.

Mi Olivia Busby középső neve?

Olivia "Lulu" Marie Busby Adam és Danielle Busby másodszülött ötös lánya. Ő Ava Busby egypetéjű ikertestvére.

Mennyit kapnak a busbyk az OutDaughtereden?

Terence Michael valóságtévé-producer becslései szerint Busbyék epizódonként 25 000 és 40 000 dollár között kereshetnek, így az évados teljes fizetésük közel 1 millió dollár. Nem túl kopott! Ezek a bevételek a korábbi megtakarításaikkal együtt arra késztetik, hogy egyes webhelyek úgy becsüljék, hogy a házaspár multimilliomos.

Hol él OutDaughtered család?

Az OutdDaughtered első évadában Busbyék egy házba költöznek a texasi houstoni League Cityben . A ház egy mérföldre található Galvestontól, és nagyon közel van a Marbella közösségben található Kemah Boardwalk-hoz.

Ashley Busby rokonságban áll Adam Busbyval?

Ha ismeri az OutDaughtered szereplőit, akkor tudja, hogy Adam és Danielle Busby számára fontos a hit, bár a műsor nem fektet túl nagy hangsúlyt rá. És kiderül, hogy Danielle nővére, Ashley Mowbray, a család ikreinek egyik fele is erős hite.

Miért van Riley Busby a saját szobájában?

A család a kamera előtt foglalkozott a problémával, és elmagyarázta, hogy Riley saját szobát kapott, mert korábban ébredt, mint a nővérei . Amikor megosztott egy szobát a testvéreivel, zavarta a nővéreit, amíg aludtak. Ez ahhoz vezetett, hogy a nap folyamán egy csomó nyűgös kislány volt (a Distractify segítségével).

Miért nem fejezte be Riley az óvodát?

Danielle és Adam Busby azonban ragaszkodtak a fegyvereikhez, és Riley-t óvodába küldték , hogy kihívás elé állítsák, mivel az osztályzat feletti teljesítményt nyújtott .

Kik azok a Busby unokatestvérek?

A leánytalan rajongók a Busby unokatestvéreket, McKenzie-t és Bronson Millst ismerik a TLC show-ban való megjelenésükről. Ráadásul Dale Mills bácsi, Adam és Danielle is megosztanak fotókat a gyerekekről közösségi oldalaikon. . A rajongók gyakran látják, hogy a két család összejön.

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.