A busbys-nak van még szépsége?

Pontszám: 4,8/5 ( 21 szavazat )

Busbyék korábban 2019 áprilisában fogadták örökbe másik kutyájukat, Beaux -t, miközben quints 4. születésnapját ünnepelték. ... Őszintén szólva, a lányok és Beaux mind jól alkalmazkodtak” – mondta Danielle az In Touch-nak 2019 szeptemberében. „Szerencsére Beaux nagyszerű kutya… főleg miután elengedte kölyökiskolába.

Busby szülei még együtt vannak?

Még mindig boldog házasságban élnek , és továbbra is a lányaik nevelésére összpontosítanak. Míg az OutDaughtered gyakran jó családi szórakozás, a Busby családnak is volt része a nehézségekből.

Milyen fajta a Beaux Busby?

Ő egy kék /barna miniatűr francia bulldog , és a neve Beaux!" Nem gondoltuk, hogy a Busby család szebbé válhat, amíg meg nem pillantottuk ezt a mini francia bulldogot!

Mi a baj Danielle-lel az OutDaughteredben?

A 8. évad kilencedik epizódjában a Busby házaspár megtudja, hogy Danielle-nek pitvari sövényhibája lehet, vagyis lyuk van a szívében. Ezen kívül át kellett mennie egy transzoesophagealis echo nevű teszten is. Danielle aggódott amiatt, hogy szívműtéten kell átesnie, ha az eredmény nem tűnik jónak.

A busbyek tartják a kölyköt?

Az OutDaughtered Busbyéknak volt kutyája , mielőtt Beaux Busby Adamnek és Danielle Busbynek nem egyszer kellett búcsút vennie szeretett házi kedvencétől. ... Ráadásul Busbyék a második kutyájukat, Maggie Busbyt is elveszítették, valamivel később, a kvint születése után.

Busbys legújabb családtagja! | Leánytalanul

44 kapcsolódó kérdés található

Kaptak új kutyát Busbyék?

Az OutDaughtered sztárja, Danielle Busby bejelentette, hogy férjével, Adam Busby-vel egy szőrös családtaggal bővítették ivadékukat! – Hát srácok, megcsináltuk! – írta a hatgyermekes, 37 éves anyuka Instagram-feliratában július 20-án, hétfőn, miközben megosztotta a legelső fotót új kutyájukról, Gusról .

Hány kutyája van a busbyknak?

Néhány évig az OutDaughtered the Busbys-nak csak egy kutyája volt, Beaux. A közelmúltban azonban ez megváltozott, mivel új kölyköt fogadtak, Gust. Hat lánya és két kutya , ez elég ok arra, hogy ne vegyen több háziállatot.

Van Busbyéknak dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

Mennyit ér Adam és Danielle Busby?

Adam Busby saját vállalkozást is vezet. A Meaww.com azt írja, hogy összesített nettó vagyonuk körülbelül 5 millió dollár . A TVOvermind azt írta, hogy 2019-ben a család nettó vagyonát 4,5 millió dollárra becsülték. 2021-ben feltételezhetjük, hogy a Busby nettó vagyona 5 millió dollár.

Milyen autóik vannak a busbysoknak?

Bár a bemutatón nem írják le egyértelműen járművük márkáját és gyártmányát, Busbyék autója nagyon hasonlít egy Nissan kisteherautóhoz , amely 12 utasüléssel rendelkezik, tehát valami ilyesmi biztosan elég ahhoz, hogy elférjen a fiasításukban.

Danielle Busby elhagyja Adam Busbyt?

Danielle Busby elhagyja Adamet egy új férfiért . Azonban lehet, hogy nem egészen az, aminek látszik. Danielle új barátra tett szert a lányok útján. Nemrég Danielle megosztotta az Instagramon, hogy lánykirándulásra megy.

Busbys elvált?

Adam Busby és Danielle szombaton szétválasztották az OutDaughtered gyerekeket. Adam végül azokat a kvinteket vitte el fociedzésükre, akik lemondtak a balettról.

Miért szomorú Mimi Outlánya?

A rajongók figyelték, hogyan érintette a Harvey hurrikán pusztítása a Busby családot 2017-ben. Mimi otthona a természeti katasztrófa után teljesen megsemmisült , ami miatt a tévés nagymama a lányához és a vejéhez költözött. ... A nagymama sokkolta a rajongókat, amikor bevallotta: „Szomorú.

Miért Hazel Busby Ginger?

Innen származik Hazel Busby vörös haja Egy darabig a rajongók kissé értetlenül álltak Hazel haja miatt, hiszen sem Adamnek, sem Danielle-nek nincs vörös haja. Mint kiderült, Adam és Danielle is hordozza a gyömbér gént. ... Bárhonnan is jön Hazel haja, biztosan ringatja.

Az Outlányok quints közül valamelyik ikrek?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Hol élnek most a busbyk?

Az OutdDaughtered első évadában Busbyék egy házba költöznek a texasi houstoni League Cityben . A ház egy mérföldre található Galvestontól, és nagyon közel van a Marbella közösségben található Kemah Boardwalk-hoz.

Hogyan keresnek pénzt a busbyk?

Adam és Danielle Busby számos üzleti vállalkozásból keresi a pénzét . ... És úgy tűnik, Adam regisztrált egy médiacéget a LinkedInjén. És az OutDaughtered rajongói azt is tudják, hogy ők vezetik a Graeson Bee ruhaüzletüket.

A busbyk eladták a régi házukat?

A busby-i ház egy fantasztikus hátsó udvarral rendelkezik. Bár a költözést átmenetinek szánták, amíg eredeti házukban penészesedést mentek át, a házaspár végül úgy döntött, hogy eladja az otthont, és a bérleményben marad – számolt be a Good Housekeeping 2020 januárjában.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Kiért ment el Danielle Busby?

Danielle Busby maga mögött hagyja Hazelt és Blayke -ot, de jó oka van rá. Danielle Busby, az OutDaughtered úgy döntött, hogy otthagyja lányait, Blayke-ot és Hazelt. De elismeri, hogy elég jó oka volt rá. Kíváncsi vagy, miért döntött úgy ő és Adam, hogy maguk mögött hagyják ezt a kettőt?

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Miért van Riley Busby a saját szobájában?

A család a kamera előtt foglalkozott a problémával, és elmagyarázta, hogy Riley saját szobát kapott, mert korábban ébredt, mint a nővérei . Amikor megosztott egy szobát a testvéreivel, zavarta a nővéreit, amíg aludtak. Ez ahhoz vezetett, hogy a nap folyamán egy csomó nyűgös kislány volt (a Distractify segítségével).

Miért nem fejezte be Riley az óvodát?

Danielle és Adam Busby azonban ragaszkodtak a fegyvereikhez, és Riley-t óvodába küldték , hogy kihívás elé állítsák, mivel az osztályzat feletti teljesítményt nyújtott .