Milyen dat használ nigel godrich?

Pontszám: 4,4/5 ( 67 szavazat )

Ableton Live . Nigel az Abletont használta loopoláshoz a 2013-as Atoms for Peace turné során. Nem ismert, hogy használta-e valaha stúdióban, vagy inkább élő eszközként használja.

Milyen Daw-t használ Beck?

A Beck's Guero elkészítésének felhívására válaszolva a Los Angeles-i székhelyű slágerkészítők, a Dust Brothers nagymértékben támaszkodott az Ableton Live-ra.

Milyen Daw-ot használ a Radiohead?

Azt is megtudjuk (bár ez nem volt titok), hogy Thom választott laptopja valóban egy Mac. 2. A Radiohead szereti a logikát . Nézze meg ugyanazt az interjút – az Apple Logic DAW „majdnem túl erős” – mondja Godrich.

Mit csinál Nigel Godrich?

Nigel Timothy Godrich (1971. február 28-án született) angol lemezproducer, hangmérnök és zenész . Az angol Radiohead rockzenekarral végzett munkáiról ismert, az OK Computer (1997) óta minden stúdióalbumukat és Thom Yorke énekes szólóműveinek nagy részét készítette.

Mi a zaj a Karma Rendőrség végén?

A „Karma Police” furcsa, zúgó zajjal végződik, amely úgy hangzik, mint a vonal szándékos visszahívása: „Zümmög, mint egy hűtőszekrény / Olyan, mint egy elhangolt rádió” . Nem Thom Yorke haldokló hűtőszekrényéből vették a mintát, hanem O'Brien AMS digitális késleltető egységének hangja, amely visszacsatolt önmagába.

(2021/07/23) Coda Collection - A pinceinterjúból - Nigel Godrich (Videó)

41 kapcsolódó kérdés található

Miért hívják A gyereket Kid A-nak?

A Kid A cím Yorke egyik szekvenszerén található fájlnévből származik. Yorke azt mondta, tetszett neki, hogy "értelmetlen", és azt mondta: "Ha [egy albumot] valami konkrétnak nevezünk, az bizonyos módon hajtja a lemezt."

Melyik ma a legjobb DAW a világon?

Íme a jelenleg elérhető 10 legjobb DAW alapvető listája.
 1. Ableton 11. Az Abletont hosszú ideig a kreatívok legjobb zenei produkciós platformjaként tisztelik. ...
 2. Logic Pro. A Logic Pro az Apple profi audioszoftver-terméke. ...
 3. Studio One 5...
 4. Bitwig Studio 4...
 5. Vakmerőség. ...
 6. Pro Tools. ...
 7. Garázsbanda. ...
 8. Steinberg Cubase 11.

Melyik a legjobb DAW kezdőknek?

 1. Apple GarageBand. Logic kistestvére és összességében a legjobb kezdő DAW. ...
 2. Ableton Live 11 Intro. ...
 3. Image Line FL Studio Fruity Edition. ...
 4. Steinberg Cubase Elements 11. ...
 5. Bitwig Studio 16 sávos. ...
 6. Presonus Studio One 5 művész. ...
 7. Cockos Reaper 6. ...
 8. Acoustica Mixcraft 9 Recording Studio.

Mi a legerősebb DAW?

 1. Ableton élőben. Egy inspiráló DAW egy következő szintű munkafolyamattal. ...
 2. Image-Line FL Studio. Egy egyedülálló DAW, amely számos elektronikus zenei producer karrierjét elindította. ...
 3. Apple Logic Pro. Csodálatos érték és nagyszerű teljesítmény Macen. ...
 4. Steinberg Cubase. ...
 5. PreSonus Studio One. ...
 6. Cockos Reaper 6. ...
 7. Reason Studios Reason. ...
 8. Bitwig Stúdió.

Ki az a Chieftan Mews?

A négy epizódot mindegyiket Chieftain Mews, a Radiohead producere, Nigel Godrich által alakított digitális kompozit karakter kommentárja vezeti be és zárja.

Kik a Radiohead tagjai?

A zenekar tagjai: Thom Yorke (ének, gitár, zongora, billentyűs hangszerek), Jonny Greenwood testvérek (szólógitár, billentyűk, egyéb hangszerek) és Colin Greenwood (basszusgitár), Ed O'Brien (gitár, háttérének) és Philip Selway (dob) , ütőhangszerek).

Van-e gyógymód a hajlításokra?

A Bends prognózisa A prognózis jó hiperbár oxigénkezelés esetén. Késleltetés a túlnyomásos oxigénkezelésben: Bár a jelentések azt mutatják, hogy a búvárok jól teljesítenek a tünetek napok után is, a végleges kezelés késleltetése visszafordíthatatlan károsodást okozhat.

Milyen mélységben fordulnak elő a hajlítások?

A legsekélyebb mélység egyetlen, kanyarokat okozó merülésnél tíz láb (három méter) volt, a mélyponti idő pedig ismeretlen. A legtöbb búvár azonban több sekély merülést és néha több emelkedést is végrehajtott.

Meddig tartanak a hajlítások?

Általában egy hiperbár kezelés elegendő a hajlatok gyógyításához. Néhány tünet, mint például az ízületi fájdalom és a fáradtság, napokig vagy hetekig elhúzódhat a kezelés után . Ha a kezelés után nem érzi jobban magát, orvosa további kezeléseket javasolhat.

Thom Yorke-nak van gyereke?

Thom 23 évig volt együtt élettársával, Dr. Rachel Owennel. Két gyermekük született: Noah 2001-ben és Agnes 2004-ben született.

Mik a Kid A témái?

A 2000 októberében kiadott Kid A kulcsfontosságú poszt millenniumi témákkal küzdött: a technológia alkalmazása, az információs túlterheltség, az identitás és az elidegenedés . Makacsul vállalat- és gyakran makacsul dallamellenesnek tűnt, néha kevésbé tűnt dalok gyűjteményének, mint hosszas kísérletezésnek a hangzás és a lehetőség terén.

Mi a BPM a Karma Police?

A Karma Police a Radiohead 75 BPM -es tempójával énekel. Duplán is használható 150 BPM-en. A pálya 4 perc 24 másodpercig fut akey-vel és aminormode-val.