Eladták a nyüzsgő házat?

Pontszám: 4,6/5 ( 8 szavazat )

Bár a költözés átmenetinek szánták, míg az eredeti házukban penészesedést mentek át, a házaspár végül úgy döntött, hogy eladja az otthont, és a bérleményükben marad – jelentette a Good Housekeeping 2020 januárjában .

Új házat vettek Busbyék?

A reddit sleuths szerint Busbyék megtalálhatták volna a módját, hogy megkerüljék azt az ijesztő lehetőséget, hogy egy pillanat alatt el kell költözniük: teljesen megveszik a házat. Az ingatlannyilvántartás után az egyik rajongó azt írta, hogy Busbyék 2019 februárjában vették meg a házat .

Melyik házban laknak most Busbyék?

Busbyék „beteg háza” és jelenlegi otthona is Houstonban, Texben található. Pontosabban, a texasi League Cityben találhatók, amely a Houston nagyvárosi körzetében található. Busbyék több bejegyzést geocímkéztek a League City-vel, Texszel.

Van Busbyéknak dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

Busbyék még mindig a kerékpárbolt tulajdonosai?

Még 2017-ben Danielle és Adam bejelentették, hogy néhány közeli barátjukkal kerékpáros stúdiót működtetnek. Valójában ez egy hatalmas történet volt a TLC sorozatban. ... TV-műsorok Ace megkereste a League City stúdióját, és megerősítette a hírt, hogy a Busby páros már nem a fitnesz franchise tulajdonosa .

A Busby Quints kidobja új házát | Leánytalanul

18 kapcsolódó kérdés található

Mi történt Mimivel az OutDaughteredből?

Bár Mimi 25 évig dolgozott tanárként, megszerezte az ingatlanjogosítványát, és jelenleg a Keller Williamsnél dolgozik ingatlanosként a LinkedIn-profilja szerint. Nem világos, hogy Danielle anyja mivel foglalkozott azóta, hogy 2020 októberében állítólag letartóztatták DUI miatt.

Az OutDaughtered anyukája iker?

Az OutDaughtered-ből Danielle Busbynek ikertestvére van. Ennek az az oka, hogy édesanyjának, Michelle Theriotnak (más néven "Mimi") valójában ikerlányai vannak, Crystal Mills és Ashley Mowbray, akik gyakran szerepelnek a TLC sorozatban.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Kislánya anyának volt hasplasztika?

Az Outlánya sztár őszinte volt rajongóival az Instagram kérdezz-felelek során, amikor az egyik anyuka megkérdezte tőle, van-e hasplasztikája, miután üdvözölte immár 5 éves ötöseit. ... Nem, nem volt hasplasztika.

Mennyit ér a Busby család?

Adam Busby saját vállalkozást is vezet. A Meaww.com azt írja, hogy összesített nettó vagyonuk körülbelül 5 millió dollár. A TVOvermind azt írta, hogy 2019-ben a család nettó vagyonát 4,5 millió dollárra becsülték . 2021-ben feltételezhetjük, hogy a Busby nettó vagyona 5 millió dollár.

Mi a baj a Busby házzal?

Busbyék egy komoly penészgomba miatt kénytelenek voltak elhagyni korábbi houstoni otthonukat. A fertőzést azután fedezték fel, hogy az egyik kvint, Ava légúti betegséget kapott. ... Egy penészvizsgáló feltárta, milyen komoly a probléma. "A párnákat el kell dobni.

Miért van Riley Busbynak saját szobája?

A család a kamera előtt foglalkozott a problémával, és elmagyarázta, hogy Riley saját szobát kapott, mert korábban ébredt, mint a nővérei . Amikor megosztott egy szobát a testvéreivel, zavarta a nővéreit, amíg aludtak. Ez ahhoz vezetett, hogy a nap folyamán egy csomó nyűgös kislány volt (a Distractify segítségével).

Természetesek a Busby-kvintek?

Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF-en keresztül fogant meg , de miután a pár pár évvel korábban az első lányuk születése után nehezen sikerült teherbe ejteni, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. .

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Ashley Busby rokonságban áll Adam Busbyval?

Ha ismeri az OutDaughtered szereplőit, akkor tudja, hogy Adam és Danielle Busby számára fontos a hit, bár a műsor nem fektet túl nagy hangsúlyt rá. És kiderül, hogy Danielle nővére, Ashley Mowbray, a család ikreinek egyik fele is erős hite.

Dale bácsi kap fizetést az OutDaughtereden?

Bár lehet, hogy szórakoztató nézni az OutDaughtereden, hagyományosabb munkát is végez. ... Természetesen, ahogy Dale bácsi maga is mondta, ő is "pénzt kap" azért, mert feltűnik az OutDaughtered-ben – de ez nem jelenti azt, hogy egyhamar felhagy a napi munkájával.

A Busby-kvint közül melyik 2 ikrek?

Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leadása . Ava és Olivia egypetéjű ikrek. Ava a legidősebb quint, és az egyik egypetéjű ikrek Oliviával.

Hol él OutDaughtered család?

Az OutdDaughtered első évadában Busbyék egy házba költöznek a texasi houstoni League Cityben . A ház egy mérföldre található Galvestontól, és nagyon közel van a Marbella közösségben található Kemah Boardwalk-hoz.

Danielle az OutDaughtereden beteg?

2021. április 6. „Ma reggel szörnyű migrénre ébredtem, és zsibbadt a kezem” – mondta egy gyóntatószékben is az április 6-i epizódban. Danielle elismerte, hogy az évek során véletlenszerű „fájdalmakkal” küzdött, de az elmúlt hat hónapban „rosszabb” lett. „ Szívdobogásom volt ” – tette hozzá.

Miért Hazel Busby Ginger?

Innen származik Hazel Busby vörös haja Egy darabig a rajongók kissé értetlenül álltak Hazel haja miatt, hiszen sem Adamnek, sem Danielle-nek nincs vörös haja. Mint kiderült, Adam és Danielle is hordozza a gyömbér gént. ... Bárhonnan is jön Hazel haja, biztosan ringatja.

Milyen furgonnal közlekednek a busbysok?

Bár a bemutatón nem írják le egyértelműen járművük márkáját és gyártmányát, Busbyék autója nagyon hasonlít egy Nissan kisteherautóhoz , amely 12 utasüléssel rendelkezik, tehát valami ilyesmi biztosan elég ahhoz, hogy elférjen a fiasításukban.

Hány nővére van Danielle Busbynak?

A három nővér nagyon közel áll egymáshoz; nem csak a műsorban szerepelnek együtt, hanem gyakran felbukkannak egymás közösségi oldalain is. Danielle, Ashley és Crystal is közösen indítottak fitneszruházati üzletet, és már a név is sejteti, mennyit jelentenek egymásnak.

Riley egy évfolyammal előrébb jár?

Riley Busby egy fokozattal magasabb a többi ötösnél. Az összes kvint intelligenciaszintjét óvodáskorban értékelték – és Riley számai lekerültek a listáról. Emiatt azt javasolták, hogy négy nővére előtt egy évvel költözzön óvodába.