Kik azok a busy kvintsek?

Pontszám: 4,6/5 ( 22 szavazat )

Adam és Danielle Busby kvintjei mind felnőttek. Hazel Grace, Riley Paige, Parker Kate, Ava Lane és Olivia Marie 6 évesek, és napról-napra jobban hasonlítanak egy kis felnőttre.

A Busby kvint ikrek és hármasikrek?

Míg az OutDaughtered Busby-kvintjei ugyanazon a születésnapon (2015. április 8-án) osztoznak, a TLC is megosztja, két kislány valójában egypetéjű ikrek: Olivia Marie és Ava Lane ! Olivia és Ava nagyon össze vannak kötve, ahogy Danielle Busby anya írta az It's A Buzz World blogban.

A Busby kvint közül kettő ikrek?

A most 5 éves Busby kvint közül kettő valójában egypetéjű ikrek . Adam és Danielle ezt tartotta szem előtt, amikor elnevezte őket. A pár lehetséges neveinek listáján Ava és Olivia volt az egyetlen, aki magánhangzóval kezdődött – magyarázta Danielle a TLC videójában.

Ki a legjobban kedvelt Busby Quint?

Összehasonlításképpen: Adam Busby modellként készült fotója mindössze 1300+ reakciót és 13 megjegyzést kapott. És ez a fajta előnyben részesítés minden közösségi média platformon jellemző. Szóval, ki a legnépszerűbb Busby kvint? Hazel AKA Hazel Basil .

Kapnak fizetést az OutDaughtered családok?

A család epizódonként kap fizetést , ami miatt kíváncsiak vagyunk, mennyit keresnek a forgatás során? Amint arról az InTouch Weekly beszámolt, Terence Michael valóságproducer úgy becsülte, hogy a TLC körülbelül 250 000 és 400 000 dollár közötti költségvetést biztosít epizódonként, ami azt jelenti, hogy Busbyék epizódonként körülbelül 25 000 és 40 000 dollár között keresnek.

Hogyan díszítettek a lányok Halloweenre

16 kapcsolódó kérdés található

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

MiMi az OutDaughtereden alkoholista?

MiMi nagymama állítólag először azt állította, hogy két pohár bort ivott, bár később azt mondta, hogy valójában két Michelob Ultra sört ivott. Állítólag megbukott a józansági teszteken , megbilincselték és börtönbe vitték. MiMi nagymama egészen közel áll az unokáihoz.

Az összes Busby kvint kék szeme van?

3. Minden lánynak megvan a maga egyedi személyisége. A legidősebbről, Avaról azt mondják, hogy édes, de komoly, bár a hülye oldala feltűnik, amikor Oliviával van. ... Hazel a harmadik és egyedi megjelenésű az öt közül, vörös hajú és kék szemű , míg a többi lány szőke hajú és kék szemű.

Miért van Riley Busbynak saját szobája?

A család a kamera előtt foglalkozott a problémával, és elmagyarázta, hogy Riley saját szobát kapott, mert korábban ébredt, mint a nővérei . Amikor megosztott egy szobát a testvéreivel, zavarta a nővéreit, amíg aludtak. Ez ahhoz vezetett, hogy a nap folyamán egy csomó nyűgös kislány volt (a Distractify segítségével).

Természetesek a Busby-kvintek?

Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF-en keresztül fogant meg , de miután a pár pár évvel korábban az első lányuk születése után nehezen sikerült teherbe ejteni, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. .

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Az OutDaughtered quints közül valamelyik ikrek?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Melyik Busby az a LuLu?

A család Livie-nek, Livie Lou -nak vagy LuLu-nak hívja. Úgy tűnik, húguknak, Riley-nek gondot okoz az ikrek megkülönböztetése, Danielle pedig a blogjában felfedte, hogy a kétéves Riley mindegyiküket "Ava LuLu"-nak vagy "LuLu Ava-nak" nevezte.

Hogyan estek teherbe a busbys quintekkel?

Adam és Danielle meddőséggel küszködtek, végül mindkét alkalommal méhen belüli megtermékenyítéssel teherbe estek. Danielle császármetszéssel hozta világra az ötösöket a terhesség 28. hetében.

Miért szomorú Mimi Outlánya?

A rajongók figyelték, hogyan érintette a Harvey hurrikán pusztítása a Busby családot 2017-ben. Mimi otthona a természeti katasztrófa után teljesen megsemmisült , ami miatt a tévés nagymama a lányához és a vejéhez költözött. ... A nagymama sokkolta a rajongókat, amikor bevallotta: „Szomorú.

Mi a baja Hazelnek az Outdaughteredben?

Hazel egy veleszületett nystagmus nevű szembetegséggel született, ami "akaratlan szemrebeg" - magyarázta korábban Adam Busby apa.

Mi a baj Mrs Busbyval?

„Ma reggel szörnyű migrénre ébredtem, és a kezeim zsibbadtak ” – mondta egy gyóntatószékben is az április 6-i epizódban. Danielle elismerte, hogy az évek során véletlenszerű „fájdalmakkal” küzdött, de az elmúlt hat hónapban „rosszabb” lett. „Szívdobogásom volt” – tette hozzá.

Ashley Busby rokonságban áll Adam Busbyval?

Ha ismeri az OutDaughtered szereplőit, akkor tudja, hogy Adam és Danielle Busby számára fontos a hit, bár a műsor nem fektet túl nagy hangsúlyt rá. És kiderül, hogy Danielle nővére, Ashley Mowbray, a család ikreinek egyik fele is erős hite.

Ki a legidősebb Busby-kvint?

Öt tény az „OutDaughtered” legidősebb emberéről, aki egyben „mami lánya” Kérdezd meg Ava Lane Busbyt , mit szeret, és a listán általában pénztárcák, szájfény és édesanyja, Danielle is szerepel. A független kis fashionista a legidősebb a Busby-kvnt, és rengeteg személyiséggel rendelkezik, ahogy az elvárható!

Hogyan lehet megkülönböztetni a Busby-kvinteket?

Ha tudjuk, hogy melyik kvint melyik színhez van hozzárendelve, akkor könnyen megkülönböztethetjük a lányokat egymástól. Mivel a Busby kvintesek csecsemők voltak, mindegyikükhöz volt hozzárendelve egy szín... A Your Tango szerint a színkiosztás a következő.
  1. Ava rózsaszínt visel.
  2. Parker sárgát visel.
  3. Riley lilát visel.
  4. Hazel zöldet visel.
  5. Olivia sötét rózsaszínt visel.

Kihez ment feleségül Ashley Mowbray?

Vállalkozása 2020 szeptemberében ünnepelte ötéves évfordulóját – ezt a mérföldkövet jelölte meg Ashley az Instagramon keresztül. Az ikertestvéréhez hasonlóan Ashley is házas, és két gyermeke van (mindkettőjüknek van egy fiú és egy lány); neki és férjének, Nicholasnak van egy Charlie nevű fia és egy Lily nevű lányuk.

Hol élnek most a busbyk?

Az OutdDaughtered első évadában Busbyék egy házba költöznek a texasi houstoni League Cityben . A ház egy mérföldre található Galvestontól, és nagyon közel van a Marbella közösségben található Kemah Boardwalk-hoz.

Eladták a Busby-házat?

A busby-i ház egy fantasztikus hátsó udvarral rendelkezik. Bár a költözést átmenetinek szánták, amíg eredeti házukban penészesedést mentek át, a házaspár végül úgy döntött, hogy eladja az otthont, és a bérleményben marad – számolt be a Good Housekeeping 2020 januárjában.