Mi a baj Mrs Busbyval?

Pontszám: 4,3/5 ( 65 szavazat )

Danielle megerősítette, hogy járt szakemberhez potenciális szívproblémák miatt , valamint reumatológushoz. A reality-sztár december végén MR-vizsgálatot is kapott. „Amióta novemberben a sürgősségi osztályon kötöttem ki, több orvoshoz fordultam, hogy megpróbáljanak kideríteni, mi történik velem.

Mi a baj Busby feleségével?

A 8. évad kilencedik epizódjában a Busby házaspár megtudja, hogy Danielle-nek pitvari sövényhibája lehet , vagyis lyuk van a szívében. Ezen kívül át kellett mennie egy transzoesophagealis echo nevű teszten is.

Mi a baj az anyával az OutDaughteredben?

Danielle elárulta, hogy minden tőle telhetőt megtesz azért, hogy optimista maradjon, és „csökkentse a stresszszintjét”, miközben a válaszokra vár. „Amit megtanulok, az az, hogy ez egy felfelé ívelő utazás, amikor megpróbálunk felfedezni valamilyen lehetséges autoimmun betegséget” – mondta a People-nek adott interjúban, amelyet 2021. február 19-én tettek közzé.

Milyen betegsége van Danielle-nek az OutDaughtereden?

Danielle Busby, a „kislánya” sztár, titokzatos betegségben szenved, férje, Adam imát kér. ET beszélt Busbyékkal arról, hol áll Danielle jószága, és elárulta, hogy még mindig nincsenek határozott válaszaik. " Egy lehetséges autoimmun betegséget vizsgálok , és ez néha egyszerűen nem határozható meg.

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

Danielle egészségügyi problémái egyre rosszabbak | Leánytalanul

26 kapcsolódó kérdés található

Danielle Busby hármas?

Annak ellenére, hogy Danielle Busby ikertestvérei nyilvánvalóan ikrek, ez nem jelenti azt, hogy nem különböznek egymástól. Míg Ashley Mowbray egy kicsit visszafogottabbnak tűnik, mint két nővére – nem olyan aktív a közösségi médiában, és nem jelenik meg annyira az OutDaughtereden –, Crystal Mills kilép.

Hazel on Outdaughtered Down-szindrómás?

Életveszélyes szívelégtelenség. Amikor Lynne Hazel terhes volt, férjével, Kevinnel megtudták, hogy születendő gyermeküknek Down-szindrómája (más néven 21-es triszómia) és veleszületett szívbetegsége van.

Ki Danielle busbys apja?

Nyugodj békében, Fred Theriot , biztosak vagyunk benne, hogy rendkívül büszke lennél a lányodra és az unokáidra.

Kihez ment feleségül Ashley Mowbray?

Az ikertestvéréhez hasonlóan Ashley is házas, és két gyermeke van (mindkettőjüknek van egy fiú és egy lány); neki és férjének, Nicholasnak van egy Charlie nevű fia és egy Lily nevű lányuk.

Hogyan estek teherbe a busbys quintekkel?

Adam és Danielle meddőséggel küszködtek, végül mindkét alkalommal méhen belüli megtermékenyítéssel teherbe estek. Danielle császármetszéssel hozta világra az ötösöket a terhesség 28. hetében.

Természetesek a Busby-kvintek?

Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF-en keresztül fogant meg , de miután a pár pár évvel korábban az első lányuk születése után nehezen sikerült teherbe ejteni, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. .

Az OutDaughtered anyának volt hasplasztika?

Danielle Busby beállítja a rekordot. Az Outlánya sztár őszinte volt rajongóival az Instagram kérdezz-felelek során, amikor az egyik anyuka megkérdezte tőle, van-e hasplasztikája, miután üdvözölte immár 5 éves ötöseit. "Sokszor kapom ezt a kérdést. Nem, még nem volt hasplasztika.

Az OutDaughtered quints közül valamelyik ikrek?

Az ötösök 2015. április 8-án születtek Danielle és Adam Busby gyermekeként Houstonban. 28 hetesek voltak. Mindössze négy percbe telt Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Parker Kate és Riley Paige leszállítása. Ava és Olivia egypetéjű ikrek .

Az OutDaughtered törölve van 2020-ban?

A műsor június vége óta szünetel , amikor az utolsó új epizód adásba került. A koronavírus (COVID-19) világjárvány miatti forgatási korlátozások miatt 2020-ban mindössze négy új epizód jelent meg az OutDaughtered-ben. A szárazság azonban végre véget ér.

Mennyi Adam Busby fizetése?

Terence Michael valóságtévé-producer becslései szerint Busbyék epizódonként 25 000 és 40 000 dollár között kereshetnek, így a teljes szezonbeli fizetésük közel 1 millió dollár . Nem túl kopott!

Dale bácsi kap fizetést az OutDaughtereden?

Bár lehet, hogy szórakoztató nézni az OutDaughtereden, hagyományosabb munkát is végez. ... Természetesen, ahogy Dale bácsi maga is mondta, ő is "pénzt kap" azért, mert feltűnik az OutDaughtered-ben – de ez nem jelenti azt, hogy egyhamar felhagy a napi munkájával.

Miért szomorú Mimi OutDaughtered?

Mimi otthona teljesen megsemmisült a természeti katasztrófa után, ami miatt a tévés nagymama a lányához és a vejéhez költözött. ... A nagymama sokkolta a rajongókat, amikor bevallotta: „ Szomorú . Nagyon sok ember vesz körül, akik szeretnek, de valójában soha nem éreztem magam ennyire egyedül.”

Ki Hazel busbys barátja?

Ebben az OutDaughtered szezonban hivatalosan is találkozunk azzal a fiúval, aki miatt Hazel Busby szíve kihagy. A barátját Grahamnak hívják , és ő volt a legmagasabb fiú Hazel osztályában az iskolában. Most, hogy nyáron véget ér az iskola, Graham és családja Busbyékkal tölti az idejét, és ünnepli a születésnapját.

Riley Busby egy zseni?

Az OutDaughtered 4. évadának premierjén Busbyék felfedték, hogy Riley komolyan okos volt . – Szerintem okosabb mindannyiunknál – mondta Adam. Riley Busbynek megvan az okossága, hogy megfeleljen a szavának, Adam és Danielle pedig csak próbálnak lépést tartani.

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Kik Danielle busby szülei?

A TLC OutDaughtered című műsorában Adam és Danielle Busby, valamint szokatlan családjuk szerepel. Adamnek és Danielle-nek van az egyetlen nőstényből álló ötöspárja az Egyesült Államokban, és nagyobbik lányukkal együtt ez összesen hat kislány. De most Danielle anyja, Michelle Theriot, azaz Mimi néni vonzza magára a figyelmet.

Melyik Busby az a LuLu?

Olivia Marie Busby (más néven "LuLu") - az egyik Busby Quints a TLC "OutDaughtered"-ből. Képernyőkép az előadásról.

Ki a legidősebb a Busby-kvintek közül?

Öt tény az „OutDaughtered” legidősebb emberéről, aki egyben „mami lánya” Kérdezd meg Ava Lane Busbyt , mit szeret, és a listán általában pénztárcák, szájfény és édesanyja, Danielle is szerepel. A független kis fashionista a legidősebb a Busby-kvnt, és rengeteg személyiséggel rendelkezik, ahogy az elvárható!

Elválik a busbys?

Annak ellenére, hogy a telt ház valószínűleg ugyanolyan vad, mint amikor Danielle és Adam hazahozták ötöseiket, még mindig együtt vannak . A gyerekek iránti közös szeretetük segített Danielle-nek beleszeretni, és keresztény hitük nagy része családjuk egészének. ...

A két Busby kvint egypetéjű ikrek?

A Busby kvintjei azonosak? Olivia és Ava az egyetlen egypetéjű ikrek csoportja . Az ötösök többi része testvéri.