Ingyenesen játszható a knockout city?

Pontszám: 4,8/5 ( 6 szavazat )

Az EA Knockout City, a közelmúltban piacra dobott többjátékos dodgeball játék, mostantól ingyenesen játszható PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC és Nintendo Switch platformokon. ... A játék promóciójára pedig a fejlesztő bejelentette, hogy a játék ingyenes lesz, amíg a játékosok el nem érik a 25. szintet.

Meddig lesz szabad a Knockout City?

Az EA éppen május 21-én adta ki kaotikus és szórakoztató, többszereplős dodgeball játékát, a Knockout City-t, és az induláshoz egy különleges promóciót állított össze: a teljes játékkal május 30-ig lehet játszani, utána 19,99 dollárt fizethetsz az Ön által választott platform, ha folytatni akarja a játékot.

A Knockout City ingyenes a Steamen?

Minden veszekedő felhívása: csatlakozzon hozzánk a Knockout City™-ben még ma egy ingyenes, szintkorlátos próbaverzióért *. Állj össze, és győzz le a rivális Crews-szal a Knockout City-ben**, ahol epikus dodgeball csatákkal rendezed az eredményt. Készüljön fel a felháborító szórakozásra és az intenzív versenyre a csapatalapú többjátékos játékok vadonatúj változatában.

A Knockout City 4v4?

Ideje keresni a negyedik játékost a dodgeball csapatodba. Győződjön meg róla, hogy rengeteg merész stratégiával rendelkeznek. A Knockout City fontos szereplőnek bizonyul a kompetitív többjátékos szcénában. ... Ez az új mód, amely a 4v4 formátumot használja, ugyanazokat a Team KO szabályokat fogja használni, de a köröket 15 KO-ig játsszák.

A Knockout City 2 játékos?

A Knockout City nem támogatja az osztott képernyős funkciókat a többjátékos módokban. ... Bár nem játszhatsz a Knockout Cityben egy barátoddal helyben, a keresztjáték segítségével bármikor felveheted őket barátként, amely lehetőséget kínál a játékosoknak, hogy másokkal játszhassanak szerte a világon. Ez az új sportverekedő már megjelent PC-re.

Knockout City ingyenes! A 25. szintig Knockout Cityben

33 kapcsolódó kérdés található

A Knockout City fizet a győzelemért?

Bár jelenleg nincs fizetős mechanika, nehéz nem úgy tekinteni a játékon belüli játékosok testreszabását kínáló boltra, mint egy cinikus módja annak, hogy pénzt szerezzenek a játékosoktól. A játékon belüli valutát meglehetősen bőségesen osztják ki (legalábbis az elején), de az biztos, hogy extra dollárt is lehet vásárolni valós pénzért.

A 25. helyezés után is tudsz játszani a Knockout Cityvel?

A Knockout City mostantól ingyenes az első 25 szinten (Street Rank) minden platformon. Más szóval, kedved szerint letöltheted és játszhatod a játékot, mindaddig, amíg a 25-ös szint alatt maradsz .

Mi a Knockout City ingyenes verziója?

A Block Party véget ért, de a Knockout City új játékosai továbbra is ingyenesen verekedhetnek ! Ettől a héttől letöltheted a Knockout City-t, és ingyen játszhatsz, amíg a "Street Rank"-odat a 25. szintre nem emeled. Ez elegendő játékidőt biztosít ahhoz, hogy eldöntsd, akar-e pénzt költeni a játékra.

Vannak robotok Knockout Cityben?

Igen, tele van botokkal.

Tudsz játszani a Knockout Cityvel PS+ nélkül?

Ingyenes hozzáférést kaphat a teljes játékhoz a havi előfizetéses szolgáltatáson , az EA Playen keresztül. Bár drágább, rendszeres hozzáférést kap számos különféle játékhoz is, nem csak az egyikhez. Tehát bár fizetnie kell a Knockout Citybe, hogy teljes élményben részesüljön, nagyon megéri.

Hogyan szerezhet pénzt a Knockout Cityben?

A Knockout City rendelkezik egy Battle Pass-szel, amelyet a játékosok megvásárolhatnak, amivel remek jutalmakat szerezhetnek. Ide tartoznak a boost, a Holobux, a Style Chips, a ruhák és még sok más. Pontosabban a Holobux az, amit a játékosok akarnak, mivel ez a Knockout City prémium fizetőeszköze (amelyet a játékosok valódi pénzért is vásárolhatnak).

Mi a maximális szint Knockout Cityben?

A dodgeball csatár, a Knockout City a belátható jövőben ingyenes lesz az új játékosok számára, 25 -ös korláttal.

Mi történik, ha eléred a 25. szintet Knockout Cityben?

Az, hogy a Knockout City mostantól ingyenesen letölthető és játszható, amíg el nem éri a 25-ös utcai rangot , minden bizonnyal érdekes ötlet, különösen azért, mert ekkorra már a játék számos funkcióját megtapasztalhatod. Akár egy teljesen új ruhát is kinyithatsz karaktered számára, ha eléred a 20. szintű utcai rangot.

Kiesett a Knockout City?

Legújabb - Knockout City KI MOST KI MOST: A KO City-t azonnal letöltheti! A várva várt játék elérhető PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Series X|S-re, PC-re és Nintendo Switchre. Ráadásul a játék az Xbox Game Pass Ultimate és az EA Play platformon is megtalálható, ÉS az indulástól számított 10 napig ingyenesen játszható!

A Knockout City jobb, mint a fortnite?

A „Próbáld ki, mielőtt vásárolsz” tetszetősen hangzik, de hosszú távon árthat ennek a játéknak. A Velan Studios és az EA vizuális esztétikája ismerős lesz az olyan játékok rajongói számára, mint az Overwatch és a Fortnite, de játékmenete nem is lehetne másabb. ...

A Knockout City egy battle royale?

A Knockout City egy furcsa szerencsejáték az EA-tól. Ez nem egy battle royale , nem egy looter shooter, és a teljes koncepciója azon a játékon alapul, amelytől mindenki rettegett a középiskolai tornaórától, a dodgeballtól.

Hogyan jutsz gyorsan szintet a Knockout Cityben?

Gyors szintlépés a Knockout Cityben
  1. Szerződések teljesítése: A szerződések alapvetően kihívást jelentenek a játékosok számára. ...
  2. Játék a barátokkal: Ha egy baráti társasággal játszol, az egész csoport élményben lesz része. ...
  3. Győzelmek halmozása: A játékos minden nyereményéhez sorra kerül, a szorzó továbbra is hozzáadódik.

Hány szint van Knockout Cityben?

Kilenc League Play rang van a Knockout Cityben, és mindegyik három szintre oszlik. Például a játékosoknak tovább kell jutniuk a Bronze 1-en, a Bronze 2-n és a Bronz 3-on, hogy az Ezüst 1-re lépjenek. Ez a minta egészen a Diamond rangig folytatódik.

Hány gyémántjátékos van a Knockout Cityben?

Diamond Dash: 3v3 ( összesen hat játékos ) KO Káosz: 4 játékos, mindenki számára ingyenes (nincs csapat) Ball-Up Brawl: 4v4 (összesen nyolc játékos)

Hogyan szerezhetsz utcai rangot Knockout Cityben?

Ahogy a játékosok végigmennek a játékokon, kiütéseket kapnak, és XP-t szereznek a Knockout Cityben, utcai rangjuk emelkedik . Az utcai rang egyenértékű bármely játék jutalmazó rangsorolási rendszerével. Bizonyos szintek bizonyos jutalmakat biztosítanak. Ha elégszer feljebb lép a rangsorban, a Knockout City játékosa a Wings szerencsés húzását eredményezheti.

Hogyan szerezhetsz több ruhát Knockout Cityben?

A feloldható elemek közül sok, mint például a ruhák, a Street Rank battle pass rendszerből származik, amely minden játékos számára ingyenes. Sok öltözködési stílus azonban feloldható stíluschipek segítségével . A stíluszsetonokat a Streek Rank bérleten keresztül vagy a játékon belüli boltból szerezheti be.

Hogyan szerezz ruhákat Knockout Cityben?

A ruhák megvásárolhatók Holobux-szal a Brawl Shopban , vagy Street Rank jutalomként vehetők igénybe. Mindegyik ruha ritkaságszámba megy a Commontól a Chrome-ig, és 4 különböző stílussal vagy színsémával. Az öltözék megvásárlásakor csak egy stílust oldanak fel; a fennmaradó stílusok feloldhatók a stíluschipekkel.

Mi az a stílus chip Knockout City?

A szint feljebb lépésével Stíluszsetonokat kapsz. Használja őket további stílusok feloldásához az adott ruhához (meglepetés, meglepetés). Az új stílusok lehetnek új színsémák vagy új minták egy már feloldott ruhán.

Mennyi lesz a Knockout City ps4-en?

Ár. Minden platformon a Knockout City Standard Edition ára 19,99 USD / 19,99 GBP .

Hogyan juthatsz hozzá ingyenes Knockout City-hez ps4-re?

A samplert a PS Store-ban találhatod meg, ha rákeresel a Knockout Cityre, és letöltöd a címhez tartozó ingyenes próbaverziót – jó szívvel ajánljuk, hogy próbáld ki.