Honnan származik Adam Busby?

Pontszám: 4,3/5 ( 69 szavazat )

Adam Busby a louisianai Lake Charles-ban nőtt fel, ahol találkozott feleségével, Danielle Busbyval, miközben mindketten a Targetnél dolgoztak. Két és fél éves randevúzódás után Adam szenteste megkérte Danielle-t. Nem sokkal azután, hogy összeházasodtak, a pár a texasi Houstonba költözött, és megalapította családját.

Hol nőtt fel Adam Busby?

Adam maga is louisianai származású, a Lake Charlesban nőtt fel. Danielle és Adam találkoztak, amikor mindketten a Targetnél dolgoztak, és két évig randevúztak, mielőtt összekötötték a kapcsolatot. A pár végül Houstonba költözött, ahol együtt alapították csodálatosan nagy családjukat.

Honnan vannak a busbyk?

Mielőtt lányaik születtek, Adam és Danielle a louisianai Lake Charlesban éltek, amikor a texasi Houstonba költöztek családot alapítani. Busby régi otthona olyan emlékeket őriz, mint Adam és Danielle 10. házassági évfordulója.

Danielle Busby a Lake Charles LA-ből származik?

Danielle a louisianai Lake Charlesban született és nőtt fel , ahol találkozott Adammel. Miután összeházasodtak, a pár a texasi Houstonba költözött, ahol még mindig League Cityben élnek nagy családjukkal.

Hogyan találkozott Adam Busby Danielle-lel?

Danielle családi blogjukon írta meg, hogyan találkoztak először Adam Busbyval. Az egész még 2003-ban kezdődött egy olyan boltban, ahol szerintem minden nő rabja… Cél! Adam és én [szerettünk] egymásba, amikor a szekereink összeütköztek az Oreo [folyosón].

Kislányok: Danielle és Adam Busby a Danielle's Mystery Illness és MORE Kids című filmben (exkluzív)

22 kapcsolódó kérdés található

Adam és Danielle Busby együtt vannak?

Hét évaddal később Adam és Danielle felülmúlta a reality TV esélyeit. Még mindig boldog házasságban élnek , és továbbra is a lányaik nevelésére összpontosítanak.

Danielle Busby hármas?

Technikailag Danielle Busbynek két nővére van . Ashley Mowbray és Crystal Mills. A nővérei történetesen ikrek. Mindegyik nővérének két gyermeke van.

Van családja a busbyknak Lake Charles Louisianában?

Az „OutDaughtered” család a tex-i League Cityben él. Ha a kezdetek óta követi Adam és Danielle történetét, akkor tudni fogja, hogy a házaspár röviddel azután költözött a Lake Charles államból, a tex-i Houstonba. megházasodott.

Ashley Mowbray házas?

Vállalkozása 2020 szeptemberében ünnepelte ötéves évfordulóját – ezt a mérföldkövet jelölte meg Ashley az Instagramon keresztül. Az ikertestvéréhez hasonlóan Ashley is házas , és két gyermeke van (mindkettőjüknek van egy fiú és egy lány); neki és férjének, Nicholasnak van egy Charlie nevű fia és egy Lily nevű lányuk.

A busbysoknak van dadája?

Igen, Busbyéknak van egy dadája , és nagyszerű, hogy nem félnek segítséget kérni, amikor szükségük van rá. Érthető, hogy Busbyék miért akarnak időnként plusz segítséget. Hat lány szülei, és közülük öt ötös, ami ötszörös káoszt jelent.

Adam Busby dolgozik még?

Adam Busby egészen a közelmúltig az Intrinsic Solutions/Sprint Safetynél dolgozott Houston körzetében Key Account Managerként (a Distractify segítségével). A LinkedIn szerint Adam csaknem 12 év után 2018-ban otthagyta ezt a munkát , és inkább a vállalkozói élet felé fordult, és létrehozta saját médiavállalatát, az Adam Busby Media-t.

Az OutDaughtered forgatókönyve?

Ami az „OutDaughtered”-et illeti, kevés lehetőség van a műsor forgatókönyvére . ... Az „OutDaughtered” azonban egy reality televíziós show, és ennek megfelelően a drámára kell összpontosítania, hogy vonzza a nézőket. Ezért a producerek nem kis mozgásteret vesznek a szerkesztésben, hogy szórakoztató narratívát közvetítsenek.

MiMi az OutDaughtereden alkoholista?

MiMi nagymama állítólag először azt állította, hogy két pohár bort ivott, bár később azt mondta, hogy valójában két Michelob Ultra sört ivott. Állítólag megbukott a józansági teszteken , megbilincselték és börtönbe vitték. MiMi nagymama egészen közel áll az unokáihoz.

Dale bácsi kap fizetést az OutDaughtereden?

Bár lehet, hogy szórakoztató nézni az OutDaughtereden, hagyományosabb munkát is végez. ... Természetesen, ahogy Dale bácsi maga is mondta, ő is "pénzt kap" azért, mert feltűnik az OutDaughtered-ben – de ez nem jelenti azt, hogy egyhamar felhagy a napi munkájával.

Hány éves Danielle Busby?

Szinopszis. A Busby család Adam (született: 1982. június 10.) és Danielle Busby ( 1983. december 23. ) alkotja, akik 2006 óta házasok; legidősebb lánya, Blayke Louise (született 2011. április 5-én); és ötösök Ava Lane, Olivia Marie, Hazel Grace, Riley Paige és Parker Kate (mind 2015. április 8-án születtek).

Jól van Danielle az Outdaughteredből?

A Us Weeklynek adott interjújában Danielle elárulta , hogy „még mindig azon az úton jár, amely bizonyos típusú felfedezések felé vezet”, és megjegyezte, hogy számos orvosnál járt, köztük kardiológussal, reumatológussal és gasztroenterológussal, abban a reményben, hogy választ talál. "Nem érzem magam jobban, és semmiképpen sem gyógyultam meg."

Danielle Busby anyukája Lake Charlesban él?

Michelle a lánya műsorában vált híressé. A nő, aki a sorozat rajongóinak kedvenc nagymamája, szülővárosából, a louisianai Lake Charlesból költözött el. ... A háromgyerekes anyuka élete birtokával megérkezett Ligavárosba, és beköltözött lánya otthonába.

Mimi az Outdaughtereden Lake Charlesban él?

Hol van most Mimi? Egy rajongó szerint Mimi visszaköltözött Lake Charlesba, hogy kitalálja, mit kezdjen az életével. Ez azután történik, hogy „mindent elveszített”, beleértve az otthonát is, a Harvey hurrikánban, ami ahhoz vezetett, hogy kezdetben Busbyéknál maradt.

Mi a baj Mimivel az OutDaughtereden?

Az OutDaughtered rajongók kissé meglepődtek, amikor látták Danielle Busby anyját, MiMi-t (Michelle Theriot) az előző évad epizódjaiban, miután DUI-t letartóztatták. Amint arról korábban beszámoltunk, Instagram-fiókját nem sokkal azután törölték, hogy felröppent a hír a letartóztatásáról. ...

Természetesek a Busby-kvintek?

Röviden összefoglalva: Nem, a quint nem IVF-en keresztül fogant meg , de miután a pár pár évvel korábban az első lányuk születése után nehezen sikerült teherbe ejteni, továbbra is használták azokat a termékenységi gyógyszereket, amelyek segítettek teherbe esni. .

Melyik Busby Quint a legokosabb?

Riley Paige Busbyt, az OutDaughtered sztárt gyakran úgy emlegetik, mint a legokosabb Biusby ötös nővérek közül. Mindegyik nővérnek megvan a maga egyedi személyisége, erősségei, gyengeségei és készségei. Riley azonban történetesen kiváló az akadémikusok terén.

Adam és Danielle Busby elváltak?

Adam Busby és Danielle szombaton szétválasztották az OutDaughtered gyerekeket.

Danielle Busby elhagyja Adam Busbyt?

Danielle Busby elhagyja Adamet egy új férfiért . Azonban lehet, hogy nem egészen az, aminek látszik. Danielle új barátra tett szert a lányok útján. Nemrég Danielle megosztotta az Instagramon, hogy lánykirándulásra megy.

Kiért ment el Danielle Busby?

Danielle Busby maga mögött hagyja Hazelt és Blayke -ot, de jó oka van rá. Danielle Busby, az OutDaughtered úgy döntött, hogy otthagyja lányait, Blayke-ot és Hazelt. De elismeri, hogy elég jó oka volt rá. Kíváncsi vagy, miért döntött úgy ő és Adam, hogy maguk mögött hagyják ezt a kettőt?