Milyen acrobat pro dc?

Pontszám: 5/5 ( 66 szavazat )

Az Acrobat DC az Acrobat előfizetéses szoftver legújabb verziója . Ez az Adobe által kínált legmobilabb, legproduktívabb és leginkább együttműködő PDF-megoldás. ... Acrobat Pro DC előfizetéssel akár szöveget és képeket is szerkeszthet iPadről vagy Android táblagépről.

Mi a különbség az Acrobat DC és az Acrobat Pro DC között?

Az Acrobat mindkét kiadása lehetővé teszi mások e-aláírásainak gyűjtését , de az Acrobat Pro DC egyedülálló abban, hogy jogilag kötelező érvényű e-aláírásokat is gyűjthet, és valós időben követheti nyomon a válaszokat. Több ellenőr megjegyzéseit is összegyűjtheti egyetlen PDF-ben online, bejelentkezés nélkül.

Mi az Acrobat Pro?

Az Adobe Acrobat Pro egy optikai karakterfelismerő (OCR) rendszer . A szkennelt fájlok, PDF fájlok és képfájlok szerkeszthető/kereshető dokumentumokká konvertálására szolgál.

Mi a különbség az Acrobat Pro és a Standard között?

Az Acrobat Professional professzionális vagy üzleti használatra készült. Az Adobe Acrobat Standard alapvető PDF-szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a PDF-fájlok megtekintését, létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. A Pro verzió lehetővé teszi PDF fájlok létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. További funkciókat is tartalmaz.

Hogyan telepíthetem ingyenesen az Adobe Acrobat Pro programot?

Az Adobe Acrobat Pro DC ingyenes letöltése és telepítése
 1. Kattintson ide, és lépjen közvetlenül az Adobe Acrobat Pro DC hivatalos letöltési oldalára.
 2. Kattintson az Ingyenes próbaverzió hivatkozásra a menüsorban.
 3. Kattintson a Próbálja ki ingyen 7 napig lehetőségre.

Acrobat Pro DC oktatóanyag

37 kapcsolódó kérdés található

Megéri az Acrobat Pro DC?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.

Ingyenes az Adobe Acrobat Pro DC?

A mindig ingyenes és minden eddiginél hatékonyabb Acrobat Reader mobilalkalmazás tele van a PDF-fájlok megtekintéséhez, megjegyzésekkel, aláírásával és megosztásával bárhol. Az Acrobat Pro DC-vel pedig még többre képes. Szerkesszen, hozzon létre, exportáljon, rendszerezzen és kombináljon fájlokat közvetlenül táblagépéről vagy mobiltelefonjáról.

Mit jelent a DC az Acrobat DC-ben?

Hivatalos neve Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) . A DC azt jelenti, hogy a felhőszolgáltatások elérhetők a fizetős Acrobat Standard vagy Pro szoftverrel rendelkező felhasználók számára. Lásd: Acrobat.

Az Adobe Acrobat DC továbbra is támogatott?

Az Adobe támogatási életciklus-szabályzatában foglaltak szerint az Adobe öt év terméktámogatást biztosít az Adobe Reader és az Adobe Acrobat általános elérhetőségétől számítva. Ezzel a szabályzattal összhangban az Adobe Acrobat Classic 2015 és az Adobe Acrobat Reader Classic 2015 támogatása 2020. április 7-én lejár.

Az Adobe és az Acrobat ugyanaz?

Az Adobe Reader az Adobe Systems által kifejlesztett és terjesztett ingyenes program, amely lehetővé teszi PDF vagy hordozható dokumentumformátumú fájlok megtekintését. ... Az Adobe Acrobat ezzel szemben a Reader fejlettebb és fizetős verziója, de további funkciókkal rendelkezik a PDF-fájlok létrehozásához, nyomtatásához és kezeléséhez.

Van ingyenes alternatívája az Adobe Acrobatnak?

Az IlovePDF egy ingyenes és könnyen használható eszköz a PDF-ek kezelésére. Ez az egyik legjobb ingyenes Adobe Acrobat-alternatíva, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok egyszerű felosztását, egyesítését, konvertálását, vízjelezését és tömörítését. Ez az Adobe Acrobat DC alternatív alkalmazás lehetővé teszi a PDF-dokumentumok tömeges vagy önálló kezelését az interneten keresztül.

Hogyan szerkeszthetek PDF-et Adobe nélkül?

PDF szerkesztése Adobe Acrobat nélkül
 1. Kattintson az „Új” elemre a Google Dokumentumok oldalán, és töltse fel a fájlt a meghajtóra.
 2. A fájl feltöltése után a főnézetben kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a „Megnyitás ezzel”, majd a „Google Dokumentumok” lehetőséget. Megnyílik egy új lap a böngészőben szerkeszthető tartalommal.

Biztonságos az Adobe Acrobat Pro?

Az Adobe Acrobat egy biztonságos szoftver , amely kompatibilis a Windows 10 rendszerrel. Biztonságos a telepítés, amennyiben közvetlenül az Adobe webhelyéről tölti le.

Szükségem van az Adobe Acrobat Pro programra?

Sok felhasználó számára kritikus funkció a beolvasott papíralapú dokumentumok kereshető, szerkeszthető PDF-ekké alakítása. Ehhez Acrobat Pro DC-re lesz szüksége. Számos nyelvű szöveget képes felismerni, lehetővé téve az információk könnyű megtalálását és szerkesztését a dokumentumban.

Az Adobe Acrobat megszűnik?

Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobat és Reader 2015 támogatásának befejezését. 2020. április 7 -én befejeződik a PDF-olvasó és -létrehozó szoftver ezen verzióinak támogatása, összhangban a technológiai óriás azon álláspontjával, hogy legfeljebb öt év elteltével vonja vissza a támogatást. éves általános elérhetőség.

Az Adobe már nem ingyenes?

Nem. Az Acrobat Reader DC egy ingyenes , önálló alkalmazás, amellyel PDF-fájlokat nyithat meg, tekinthet meg, írhat alá, nyomtathat, megjegyzéseket fűzhet, kereshet és megoszthat. Az Acrobat Pro DC és az Acrobat Standard DC fizetős termékek, amelyek ugyanannak a családnak a részei. Tekintse meg az Acrobat DC termék-összehasonlítását a különbségek felfedezéséhez.

Hogyan írhatok be egy PDF dokumentumba?

Új szöveg hozzáadása a PDF-hez.
 1. Nyissa meg a fájlt az Acrobat PDF-szerkesztőben.
 2. Válassza a Kitöltés és aláírás lehetőséget a képernyő jobb oldalán.
 3. Válassza a Szöveg hozzáadása eszközt, amely úgy néz ki, mint egy nagy „A” betű a kis „b” mellett.
 4. Kattintson bárhová a PDF-fájlban, ahol szöveget szeretne hozzáadni, és kezdje el a gépelést.

Melyik a legjobb ingyenes PDF-olvasó?

2021 legjobb ingyenes PDF-olvasója
 • Adobe Acrobat Reader DC.
 • Foxit PDF olvasó.
 • Vékony PDF.
 • Nitro olvasó.
 • PDF-XChange szerkesztő.

Létezik valóban ingyenes PDF-szerkesztő?

A PDFelement , a Foxit PhantomPDF, a Nuance Power PDF, a Nitro Pro és az Acrobat Pro DC a legnépszerűbb PDF-szerkesztő eszközeink. A Sejda, a PDFescape, az AbleWord és a PDF Expert ingyenes csomagot kínál. Az AbleWord teljesen ingyenes szoftver, még kereskedelmi használatra is.

Mit használhatok az Acrobat Reader helyett?

A legjobb Adobe Reader-alternatívák 2020-ban
 • Szumátra PDF.
 • Foxit Reader.
 • PDF X-Change szerkesztő.
 • STDU Viewer.
 • Nitro PDF Viewer.
 • SlimPDF olvasó.
 • Bizonyít.
 • PhantomPDF.

Hol szerkeszthetem ingyen a PDF-et?

 • Smallpdf. Praktikus felhő alapú ingyenes PDF-szerkesztő. A MAI LEGJOBB AJÁNLATOK. ...
 • PDF-XChange szerkesztő. Egy másik kiváló eszköz a PDF-fájlok szövegszerkesztéséhez, beépített OCR-rel. ...
 • PDFescape. Ideális kisebb PDF fájlok szerkesztéséhez. ...
 • Sejda. PDF-szerkesztés egy sima felülettel a felhőben. ...
 • PDFSam Basic. Ha az Ön igényei egyszerűek, ez lehet minden, amire szüksége van.

Az Adobe Acrobat 10 továbbra is támogatott?

Az Adobe támogatási életciklus-szabályzatában foglaltak szerint az Adobe öt év terméktámogatást biztosít az Adobe Reader és az Adobe Acrobat általános elérhetőségétől számítva. Ezzel a szabályzattal összhangban az Adobe Acrobat 10.x és az Adobe Reader 10.x támogatása 2015. november 15-én megszűnt.

Az Adobe Acrobat 9 Pro továbbra is támogatott?

Június 26-án az Adobe hivatalosan is megszüntette az Acrobat 9 és a Reader 9 támogatását, ami azt jelenti, hogy minden biztonsági és termékfrissítés, valamint a technikai támogatás megszűnt. Azonban frissíthet az Acrobat XI-re, ha továbbra is szeretné igénybe venni ezeket az előnyöket.