A vivo y12 megkapja az android 10-et?

Pontszám: 5/5 ( 17 szavazat )

A kínai okostelefon-gyártó, a vivo 2019 júniusában Indiában piacra dobta a vivo Y12 olcsó okostelefont. A készülék Android 9.0 Pie alapú Funtouch OS 9 operációs rendszerrel debütált. A készüléket később Android 10 alapú Funtouch OS 10-re frissítették . Most még a Funtouch OS 11 (Android 11) frissítését is megkapta az országban.

A vivo Y12 megkapja az Android 11-et?

Az Android 11 frissítés a frissített verziót vivo rev 6.71-re viszi át. 46, és 3,68 GB-os csomagban van összeállítva. ... Örömmel értesítjük, hogy az Android 11-es verzió megjelent vivo Y12 készülékre (szürkeárnyalatos teszt alatt).

A vivo Y12 megkapja a Funtouch OS 11 frissítést?

38. frissítés (május 18.) IST 10:20: A Vivo Y19, Y15, Y12, Z1x, X50 Pro, S1 Pro és V17 Pro felhasználói, többek között az Android 11-alapú Funtouch OS 10.5 rendszert futtató felhasználók hamarosan Funtouch OS-re fognak frissíteni . 11, legalábbis a Vivo támogatása szerint. Bővebben itt.

Mi a vivo Y12 Android verziója?

A Vivo Y12 FunTouch OS 9 operációs rendszert futtat, amely Android 9 Pie -re épül, és 64 GB beépített tárhellyel rendelkezik.

A Vivo Y12 gyorstöltés?

A Vivo Y12 megjelenése 2019 júniusában várható. ... A Vivo Y12 fut Android 9.0 Pie operációs rendszer csomagon Funtouch 9 felhasználói felülettel. A telefon Dual SIM kártyával, Nano-SIM-mel és Nano-SIM/microSD-vel érkezik. Az okostelefon 5000 mAh-val működik, Li-Polymer nem eltávolítható, és támogatja a gyorstöltést .

A Vivo y12 Android 11 jellemzői 🔥| Vivo y12 új frissítés | Vivo y12 frissítés | vivo y12 android 10 frissítés

26 kapcsolódó kérdés található

Megéri megvenni a vivo y20-at?

4,0 az 5-ből Ha a fényképezőgép nem fontos, ez a tökéletes választás. 3 óra 100%-ig, és 2 napig használható. A különleges játékmód lenyűgöző. 6 óra pubg csak 20%-ot vesz igénybe.

Hogy hívják az Android 10-et?

Android 10 Ez a verzió a fejlesztés idején Android Q néven volt ismert, és ez az első olyan modern Android operációs rendszer, amelynek nincs desszert kódneve.

Melyik a Vivo legújabb verziója?

A Vivo még 2021 januárjában bemutatta a Funtouch OS 11 (Android 11) frissítési tervét. Ennek megfelelően eddig olyan eszközöket frissített, mint a Vivo V19, Vivo X50 sorozat, V17 sorozat, V20 SE, V15 Pro és S1, Y12.

A Vivo kínai cég?

(Vivo) egy kínai technológiai vállalat , amelynek székhelye a guangdongi Dongguanban található, és amely okostelefonokat, okostelefon-tartozékokat, szoftvereket és online szolgáltatásokat tervez és fejleszt.

Jó a Funtouch OS 11?

Mindent összevetve a Funtouch OS 11.1 egy nehéz Android-skin , nem kérdés. Tele van funkciókkal, és rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. A módosítás valójában olyan mély, mint a rendszeranimációk és effektusok. Ha ez vonzónak tűnik számodra, akkor bőven van itt szeretnivaló.

A vivo Y19 megkapja az Android 10 frissítést?

A Vivo Y19 2019-ben jelent meg, és már készen kapott Android 9 Pie-vel, majd kapott egy Android 10 frissítést is. Egyes felhasználók tweeteltek arról, hogy megkapták a frissítést Vivo Y19 okostelefonjukhoz, és a Gadgets 360 elérte a Vivo-t, amely megerősítette a bevezetést az országban.

Melyik a legjobb sorozat in vivo?

A legjobb Vivo telefon 2021
 • Vivo X60 Pro.
 • Vivo X51.
 • Vivo X60 Pro+
 • Vivo V20.
 • Vivo Y20s.
 • Vivo Iqoo 3.
 • Vivo X50 Pro+
 • Vivo X50 Pro.

Mik az Android 11 új funkciói?

Az Android 11 legjobb funkciói
 • Egy hasznosabb bekapcsológomb menü.
 • Dinamikus médiavezérlők.
 • Beépített képernyőrögzítő.
 • Nagyobb ellenőrzés a beszélgetési értesítések felett.
 • A törölt értesítések visszahívása értesítési előzményekkel.
 • Rögzítse kedvenc alkalmazásait a megosztási oldalon.
 • Sötét téma ütemezése.
 • Adjon ideiglenes engedélyt az alkalmazásoknak.

Hogyan állíthatom le a vivo frissítést?

Lépjen az Alkalmazások kezelése > Minden alkalmazás elemre. Keressen egy szoftverfrissítés, rendszerfrissítés vagy hasonló nevű alkalmazást, mivel a különböző eszközgyártók másként nevezték el. A rendszerfrissítés letiltásához próbálja meg a következő két módszer valamelyikét, az elsőt javasoljuk: Koppintson a Kikapcsolás vagy a Letiltás gombra, majd az OK gombra .

Ki a Vivo tulajdonosa?

A Dongguanban székelő Vivo egy kínai elektronikai márka, amelyet Shen Wei alapított 2009-ben. A BBK Electronics tulajdonában lévő Vivo okostelefonokat, szoftvereket és telefonkiegészítőket tervez és értékesít.

Melyik a legjobb Samsung vagy Vivo?

A költségvetési szegmensben a Vivo nyerő. A csúcskategóriás szegmensekben és a zászlóshajó-készülékekben azonban a Samsung csak a Vivo-t söpri. Ha nagy költségvetéssel rendelkezik, a Samsung a legjobb választás. A Samsung M51 a legjobb okostelefon a középkategóriás szegmensben, karcsú dizájnja és felépítése pedig szörnyeteggé teszi.

Melyik a jobb oppo vagy Vivo?

A teljesítmény tekintetében azonban az Oppo előnye az erősebb Helio P60 processzor és a jobban optimalizált felhasználói felület miatt. Az Oppo előnye a prémium megjelenés, a gyorsabb arcfeloldás és a jobb akkumulátor-üzemidő. Ahol a Vivo nyer, az a hátsó kamera részleg.

Az Android 11 a legújabb verzió?

Az Android 11 a Google operációs rendszerének jelenleg elérhető legújabb verziója okostelefonokhoz – ez az Android frissítés 2020-as iterációja, és készen áll a letöltésre számos okostelefonra. ... Az alábbiakban felsoroljuk az Android 11 összes elérhető funkcióját.

Mit csinált az Android 10?

A Google éves I/O fejlesztői konferenciáján először bemutatott Android 10 natív sötét módot, továbbfejlesztett adatvédelmi és helybeállításokat, összecsukható telefonok és 5G telefonok támogatását és még sok mást kínál .

Mi az Android 10 Go Edition?

Az Android Go, hivatalos nevén Android (Go Edition), az Android operációs rendszer lecsupaszított változata , amelyet alacsony kategóriás és rendkívül olcsó okostelefonokhoz terveztek. 2 GB vagy kevesebb RAM-mal rendelkező okostelefonokhoz készült, és először Android Oreo számára tették elérhetővé.

A vivo Y20-nak jó kamerája van?

Ami a kamerákat illeti, a hátlapi Vivo Y20 egy 13 megapixeles elsődleges kamerát tartalmaz f/2.2 rekesznyílással ; egy 2 megapixeles kamera f/2.4 rekesznyílással és egy 2 megapixeles kamera f/2.4 rekesznyílással. ... A Vivo Y20 Funtouch OS 10.5 operációs rendszert futtat, amely Android 10-re épül, és 64 GB beépített tárhellyel rendelkezik.

A vivo Y20 vízálló?

A telefonunk nem vízálló . Kérjük, tartsa távol a telefont a víztől.

A vivo Y30 jó játékhoz?

Az Y30 rendelkezik azokkal az eszközökkel, amelyekre szüksége van a csaták megnyeréséhez. Meghosszabbított akkumulátor-üzemideje, gyors feldolgozása és gyönyörű kijelzője tökéletes eszközzé teszik a mobiljátékokhoz. A PUBG lejátszása vivo Y30 okostelefonon nyerő kombináció.