Miért az Adobe Acrobat dc?

Pontszám: 4,7/5 ( 14 szavazat )

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver ingyenes, globális szabvány a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésére, nyomtatására és kommentálására . Most pedig csatlakozik az Adobe Document Cloudhoz – így minden eddiginél egyszerűbbé válik a számítógépeken és mobileszközökön végzett munka.

Miért van szükségem az Adobe Acrobat Pro DC-re?

Sok felhasználó számára kritikus funkció a beolvasott papíralapú dokumentumok kereshető, szerkeszthető PDF-ekké alakítása . Ehhez Acrobat Pro DC-re lesz szüksége. Számos nyelvű szöveget képes felismerni, lehetővé téve az információk könnyű megtalálását és szerkesztését a dokumentumban.

Mire használható az Adobe Acrobat DC?

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver egy ingyenes, megbízható, globális szabvány a PDF-ek megtekintésére, nyomtatására, aláírására, megosztására és megjegyzésekkel való ellátására . Ez az egyetlen PDF-megtekintő, amely minden típusú PDF-tartalom megnyitására és interakciójára képes – beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

Szükséges az Acrobat DC?

Szükségem van Adobe Acrobat Reader DC-re? Nem kötelező . A PDF dokumentumok megnyitásához Adobe Acrobat Reader DC szükséges, de nem ez az egyetlen PDF-olvasó. Például a webböngészők beépített PDF funkcióval rendelkeznek, így könnyedén megnyithat PDF fájlokat a böngészőben.

Miért hívják Acrobat DC-nek?

A DC a Document Cloud rövidítése . A Document Cloud egy opcionális online szolgáltatás, amely javíthatja az Acrobat Pro, a Standard és a Reader funkcionalitását.

A nem működő PDF-olvasó javítása a Windows 10/8.1/7 (Acrobat Reader DC) rendszerben

29 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség az Acrobat és az Acrobat DC között?

Az Acrobat mindkét kiadása lehetővé teszi mások e-aláírásainak gyűjtését , de az Acrobat Pro DC egyedülálló abban, hogy jogilag kötelező érvényű e-aláírásokat is gyűjthet, és valós időben követheti nyomon a válaszokat. Több ellenőr megjegyzéseit is összegyűjtheti egyetlen PDF-ben online, bejelentkezés nélkül.

Mi a különbség az Adobe és az Adobe Acrobat között?

Az Adobe Reader az Adobe Systems által kifejlesztett és terjesztett ingyenes program, amely lehetővé teszi PDF vagy hordozható dokumentumformátumú fájlok megtekintését. ... Az Adobe Acrobat ezzel szemben a Reader fejlettebb és fizetősebb verziója, de további funkciókkal rendelkezik a PDF-fájlok létrehozásához, nyomtatásához és kezeléséhez .

Ingyenes az Adobe Acrobat Pro DC?

A mindig ingyenes és minden eddiginél hatékonyabb Acrobat Reader mobilalkalmazás tele van a PDF-fájlok megtekintéséhez, megjegyzésekkel, aláírásával és megosztásával bárhol. Az Acrobat Pro DC-vel pedig még többre képes. Szerkesszen, hozzon létre, exportáljon, rendszerezzen és kombináljon fájlokat közvetlenül táblagépéről vagy mobiltelefonjáról.

Hogyan szerezhetem be ingyenesen az Adobe Acrobat Pro DC-t?

Kattintson a letöltés gombra az oldalsávon, és az Adobe Acrobat hivatalos letöltési oldala új lapon nyílik meg. Az ingyenes próbaverzió letöltéséhez válassza az „ Ingyenes 7 napig” lehetőséget. Adja meg e-mail címét, és válasszon fizetési kötelezettségvállalási tervet. Ezután kattintson a Folytatás gombra.

Mi történik, ha eltávolítom az Adobe Acrobat programot?

Az eltávolítás nem érinti a számítógépén található PDF-fájlokat . Természetesen előfordulhat, hogy nem tudja megnyitni őket, hacsak nem telepít egy másik PDF-nézegetőt.

Kaphatok ingyen Adobe-t?

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver ingyenes, globális szabvány a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésére, nyomtatására és kommentálására. Most pedig csatlakozik az Adobe Document Cloudhoz – így minden eddiginél egyszerűbbé válik a számítógépeken és mobileszközökön végzett munka.

Az Adobe Acrobat lehetővé teszi a PDF szerkesztését?

Az Acrobat DC segítségével könnyedén szerkesztheti a PDF dokumentumokat bárhonnan, bármilyen mobileszközön . Tegyük fel, hogy van egy papíralapú dokumentum vagy egy PDF, amelyet szerkesztenie kell, de nem találja az eredeti fájlt. ... Az Adobe Acrobat segítségével könnyen frissíthető, bárhol is van.

Biztonságos az Acrobat Reader DC?

Az Adobe Acrobat egy biztonságos szoftver , amely kompatibilis a Windows 10 rendszerrel. Biztonságos a telepítés, amennyiben közvetlenül az Adobe webhelyéről tölti le.

Megéri az Acrobat Pro DC?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.

Melyik Adobe Acrobat szükséges a PDF fájlok szerkesztéséhez?

Szöveg és képek szerkesztése PDF-fájlokban Ismerje meg, milyen gyorsan és egyszerűen szerkeszthet szöveget és képeket PDF-dokumentumokban az Adobe Acrobat DC segítségével Windows vagy Mac számítógépén. Az Acrobat Pro DC előfizetéssel iOS és Android táblagépeken is szerkesztheti a PDF fájlokat.

Hogyan szerkeszthetek PDF-et Adobe nélkül?

PDF szerkesztése Adobe Acrobat nélkül
  1. Kattintson az „Új” elemre a Google Dokumentumok oldalán, és töltse fel a fájlt a meghajtóra.
  2. A fájl feltöltése után a főnézetben kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a „Megnyitás ezzel”, majd a „Google Dokumentumok” lehetőséget. Megnyílik egy új lap a böngészőben szerkeszthető tartalommal.

Mennyi ideig tart az Acrobat DC telepítése?

A telepítési folyamat körülbelül 1,5 órát vesz igénybe minden alkalmazás telepítéséhez. A szoftvert távolról telepítheti egy technikus. Az asztali számítógépek telepítése távolról történik annak érdekében, hogy a szoftvert a lehető legtöbb személy számára gyorsan elérhetővé tegyék.

Van mód a PDF ingyenes szerkesztésére?

A PDFescape kiváló lehetőség az online PDF-szerkesztéshez. Egyszerűen használható és bárki számára elérhető webböngészővel, a PDFescape lehet, hogy csak annyit kell tennie, amire szüksége van a PDF-fájlok szerkesztéséhez és megjegyzésekkel való ellátásához. ... A 10 MB-os fájlméret-korlát továbbra is érvényben marad, de mostantól akár 100 oldalas fájlokat is ingyenesen szerkeszthet. A PDFescape bőséges annotációs eszközöket kínál.

Mi a különbség az Acrobat Pro és a Standard között?

Az Acrobat Professional professzionális vagy üzleti használatra készült. Az Adobe Acrobat Standard alapvető PDF-szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a PDF-fájlok megtekintését, létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. A Pro verzió lehetővé teszi PDF fájlok létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. További funkciókat is tartalmaz.

Hogyan telepíthetem ingyenesen az Adobe Acrobat Pro programot?

Kattintson az alábbi ingyenes próbaverzió indítása lehetőségre az Acrobat Pro DC szoftver próbaverziójának letöltéséhez a számítógépére. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a bejelentkezéshez és a telepítéshez. (A próbaverzió tartalmazza az Acrobat Pro DC összes asztali funkcióját, valamint az Acrobat online szolgáltatásainak korlátozott készletét.)

Milyen a jó PDF szerkesztő?

A ma megvásárolható legjobb PDF-szerkesztők
  1. PDFpenPro 11. A legjobb PDF-szerkesztő. ...
  2. Acrobat Pro DC. A legjobb PDF szerkesztő Windows rendszeren. ...
  3. PDF cukorka. A legjobb ingyenes PDF szerkesztő. ...
  4. PDFescape. A legjobb PDF-annotációs eszköz. ...
  5. Előnézet. Beépített PDF-annotáció a macOS számára. ...
  6. PDF szakértő. PDF-szerkesztő a legtisztább felülettel. ...
  7. PDFelement Pro. ...
  8. Sejda PDF Desktop Pro.

Szükségem van Adobe Reader és Adobe Acrobat programra?

Az Adobe Reader egy olyan program, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok megtekintését, nyomtatását és keresését. A közvélemény többségének ez valószínűleg elég lesz. Ha valóban PDF-fájlokat kell létrehoznia vagy szerkesztenie, akkor helyette be kell szereznie az Acrobat programot.

Az Adobe Acrobat Reader DC ugyanaz, mint az Adobe Reader?

A Reader az Acrobat ingyenes verziója , és ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. ... A "Document Cloud" rövidítése, az Adobe Reader DC a Reader legújabb verziója. Ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint a korábbi verziók, ugyanakkor felhőalapú funkciókat is hozzáad a dokumentumok szinkronizálásához az eszközök között.

Az Adobe Acrobat dokumentum ugyanaz, mint a PDF?

Hozzon ki többet a beszkennelt dokumentumokból. Az Adobe Acrobat Pro DC több, mint egy PDF-megtekintő, hanem egy teljes körű PDF-megoldás, amely lehetővé teszi PDF-fájlok létrehozását, szerkesztését és más formátumokba való konvertálását.