Az Adobe Acrobat pénzbe kerül?

Pontszám: 4,5/5 ( 3 szavazat )

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver egy ingyenes , megbízható, globális szabvány a PDF-ek megtekintésére, nyomtatására, aláírására, megosztására és megjegyzésekkel való ellátására.

Az Adobe Acrobat Reader továbbra is ingyenes?

Névjegy: Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver ingyenes globális szabvány a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésére, nyomtatására és kommentálására. ... Ez az egyetlen PDF-megjelenítő, amely képes megnyitni és kölcsönhatásba lépni minden típusú PDF-tartalommal, beleértve az űrlapokat és a multimédiát is.

Beszerezhetem az Adobe Acrobat Pro programot ingyen?

Kattintson ide, és lépjen közvetlenül az Adobe Acrobat Pro DC hivatalos letöltési oldalára. Kattintson az Ingyenes próbaverzió hivatkozásra a menüsorban. Kattintson a Próbálja ki ingyen 7 napig lehetőségre. Bár az ingyenes próbaidőszak alatt nem számítunk fel díjat, meg kell adnia hitelkártya- vagy PayPal-adatait.

Hol szerezhetem be ingyen az Adobe Acrobat programot?

Igen. Az Acrobat Reader DC egy ingyenes asztali szoftver, amely elérhető a Reader letöltési oldalán , vagy bárhol, ahol látja az Adobe Acrobat Reader ikont.

Van mód a PDF ingyenes szerkesztésére?

A PDFescape kiváló lehetőség az online PDF-szerkesztéshez. Egyszerűen használható és bárki számára elérhető webböngészővel, a PDFescape lehet, hogy csak annyit kell tennie, amire szüksége van a PDF-fájlok szerkesztéséhez és megjegyzésekkel való ellátásához. ... A 10 MB-os fájlméret-korlát továbbra is érvényben marad, de mostantól akár 100 oldalas fájlokat is ingyenesen szerkeszthet. A PDFescape bőséges annotációs eszközöket kínál.

Három különbség az Acrobat Reader és az Acrobat Pro között

43 kapcsolódó kérdés található

Szükségem van az Adobe Acrobat és az Adobe Reader programra is?

2 válasz. Mindkettőt telepítheti mindaddig, amíg mindkettő azonos verziójú . Tehát mindaddig, amíg rendelkezik Adobe Reader XI-vel, telepítheti az Acrobat XI Pro-t. A legtöbb embernek nincs szüksége mindkét alkalmazásra ugyanazon a rendszeren, szinte minden, amit a Reader csinál, az Acrobatban is elérhető.

Mi a különbség az Adobe Acrobat és a Reader között?

Az Adobe Reader és az Adobe Acrobat közötti különbség az, hogy az előbbi ingyenesen használható PDF-megtekintő szoftverrel , az utóbbi pedig csak egy kiterjesztett fizetős verzió, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok módosítását, például Word-dokumentumok konvertálását PDF-be.

Hogyan szerkeszthetek PDF-et Adobe nélkül?

PDF szerkesztése Adobe Acrobat nélkül
 1. Kattintson az „Új” elemre a Google Dokumentumok oldalán, és töltse fel a fájlt a meghajtóra.
 2. A fájl feltöltése után a főnézetben kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a „Megnyitás ezzel”, majd a „Google Dokumentumok” lehetőséget. Megnyílik egy új lap a böngészőben szerkeszthető tartalommal.

Hogyan konvertálhat PDF-et szerkeszthető PDF-vé?

Hogyan tegyünk szerkeszthetővé a PDF-et
 1. Válassza ki az igényeinek megfelelő Smallpdf PDF konverter Word, PPT vagy Excel formátumba.
 2. Dobja be a PDF-fájlt a konverterbe.
 3. Mentse el a konvertált fájlt a számítógépére, és nyissa meg a választott formátumban (Word, PPT vagy Excel).
 4. Végezze el a módosításokat.
 5. A megfelelő Smallpdf konverter segítségével állítsa vissza PDF-re.

Lehet szerkeszteni a PDF-et az Adobe Readerrel?

Az Adobe Reader csak egy PDF-megtekintő, amely néhány megjegyzés funkciót biztosít megjegyzések, cetlik hozzáadásához vagy szöveg kiemeléséhez. Az Adobe Reader azonban nem rendelkezik a PDF szövegek, képek vagy oldalak szerkesztéséhez szükséges fejlett eszközökkel .

Megéri megvenni az Adobe Acrobat programot?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.

Az Adobe Acrobat ugyanaz, mint a PDF?

Hozzon ki többet a beszkennelt dokumentumokból. Az Adobe Acrobat Pro DC több, mint egy PDF-megtekintő, hanem egy teljes körű PDF-megoldás, amely lehetővé teszi PDF-fájlok létrehozását, szerkesztését és más formátumokba való konvertálását.

A Windows 10-nek szüksége van Adobe Readerre?

A Windows 10 esetében a Microsoft úgy döntött, hogy alapértelmezés szerint nem tartalmazza a PDF-olvasót. Ehelyett az Edge böngésző az alapértelmezett PDF-olvasó . ... A Microsoft Reader alkalmazása továbbra is elérhető a Windows Áruházban, és ingyenesen letölthető.

Hol vannak a PDF fájljaim?

A Könyvtár lapon tallózzon az Android-eszközén található PDF-fájlok között. Érintse meg a megnyitni kívánt PDF-fájlt. A fájlt manuálisan is megkeresheti és megnyithatja, ha a BÖNGÉSZÉS lapra lép, és navigál a dokumentumot tartalmazó mappához.

Ingyenesen használható a PDF?

Ingyenes , és elérhető Windows, macOS, iOS és Android rendszeren. Az Acrobat Reader telepítése után nem kell mást tennie, mint duplán kattintani a megnyitni kívánt PDF-re.

Mi a különbség az Acrobat Pro és a Standard között?

Az Acrobat Professional professzionális vagy üzleti használatra készült. Az Adobe Acrobat Standard alapvető PDF-szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a PDF-fájlok megtekintését, létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. A Pro verzió lehetővé teszi PDF fájlok létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. További funkciókat is tartalmaz.

Az Adobe melyik verziója szükséges a PDF fájlok szerkesztéséhez?

Az Acrobat DC segítségével könnyedén szerkesztheti a PDF dokumentumokat bárhonnan, bármilyen mobileszközön. Tegyük fel, hogy van egy papíralapú dokumentum vagy egy PDF, amelyet szerkesztenie kell, de nem találja az eredeti fájlt. Az Adobe Acrobat segítségével könnyen frissíthető, bárhol is van. Megmutatjuk, hogyan.

Az Adobe Acrobat megszűnik?

Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobat és Reader 2015 támogatásának befejezését. 2020. április 7 -én befejeződik a PDF-olvasó és -létrehozó szoftver ezen verzióinak támogatása, összhangban a technológiai óriás azon álláspontjával, hogy legfeljebb öt év elteltével vonja vissza a támogatást. éves általános elérhetőség.

Mit használhatok az Adobe Acrobat Reader helyett?

Az Adobe Acrobat Reader 10 legjobb alternatívája
 • Foxit PDF olvasó.
 • PDF Reader Pro.
 • PDF olvasó.
 • FineReader PDF Windows és Mac rendszerhez.
 • PDFlite.
 • File Viewer Plus 3.
 • File Viewer Lite.
 • FreeFileViewer.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen egy PDF-fájlt az Adobe Readerben?

PDF-fájl online szerkesztése:
 1. Húzza át a PDF-dokumentumot a PDF-szerkesztőbe.
 2. Adjon hozzá szöveget, képeket, alakzatokat vagy szabadkézi megjegyzéseket, ahogy kívánja.
 3. A hozzáadott tartalom méretét, betűtípusát és színét is módosíthatja.
 4. Kattintson az „Alkalmaz” gombra, mentse a módosításokat, és töltse le a szerkesztett PDF-fájlt.

Hogyan szerkeszthetek ingyenesen egy PDF-fájlt Windows 10 rendszerben?

Az 5 legjobb ingyenes PDF-szerkesztő eszköz a Windows 10 rendszerhez
 1. PDFelement – ​​Nagyszerű PDF-szerkesztő Windows 10-hez (Editor Pick) A PDFelement egy csodálatos eszköz, amely számos funkciót tartalmaz, beleértve a PDF-fájlok olyan egyszerű szerkesztését, mint egy Word-dokumentumot. ...
 2. IceCream PDF felosztása és egyesítése. ...
 3. PDF Buddy. ...
 4. PDFescape. ...
 5. Inkscape.

Hogyan konvertálhatok egy Adobe PDF-et Word-be?

PDF konvertálása Word-be az Acrobat segítségével
 1. Nyissa meg a PDF-fájlt az Acrobatban.
 2. Kattintson a PDF exportálása eszközre a jobb oldali ablaktáblában.
 3. Válassza a Microsoft Word-ot exportálási formátumként, majd válassza a Word-dokumentumot.
 4. Kattintson az Exportálás gombra. Megjelenik a Mentés másként párbeszédpanel.
 5. Válassza ki azt a helyet, ahová menteni szeretné a fájlt, majd kattintson a Mentés gombra.

Hogyan egyesíthetek és szerkeszthetek PDF fájlokat?

Kattintson a fenti Fájlok kiválasztása gombra, vagy húzza át a fájlokat a leejtési zónába. Válassza ki az egyesíteni kívánt PDF fájlokat az Acrobat PDF egyesítő eszközével . Ha szükséges, rendezze át a fájlokat. Kattintson a Fájlok egyesítése elemre.