Az Adobe Acrobat régebben ingyenes volt?

Pontszám: 4,2/5 ( 17 szavazat )

Nem. Az Acrobat Reader DC egy ingyenes, önálló alkalmazás , amellyel PDF-fájlokat nyithat meg, tekinthet meg, aláírhat, nyomtathat, megjegyzéseket fűzhet, kereshet és megoszthat. Az Acrobat Pro DC és az Acrobat Standard DC fizetős termékek, amelyek ugyanannak a családnak a részei. Tekintse meg az Acrobat DC termék-összehasonlítását a különbségek felfedezéséhez.

Van ingyenes alternatívája az Adobe Acrobatnak?

Az IlovePDF egy ingyenes és könnyen használható eszköz a PDF-ek kezelésére. Ez az egyik legjobb ingyenes Adobe Acrobat-alternatíva, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok egyszerű felosztását, egyesítését, konvertálását, vízjelezését és tömörítését. Ez az Adobe Acrobat DC alternatív alkalmazás lehetővé teszi a PDF-dokumentumok tömeges vagy önálló kezelését az interneten keresztül.

Fizetned kell a PDF-ért?

Ingyenes , és elérhető Windows, macOS, iOS és Android rendszeren. Az Acrobat Reader telepítése után nem kell mást tennie, mint duplán kattintani a megnyitni kívánt PDF-re. ... Természetesen léteznek harmadik féltől származó alkalmazások is a PDF-fájlok megtekintéséhez, amelyek közül néhány gyorsabb és kevésbé dagadt, mint az Adobe Reader.

Mi történt az Adobe Acrobat programmal?

Az Adobe bejelentette, hogy megszűnik az Adobe Acrobat és Reader 2015 támogatása . 2020. április 7-én befejeződik a PDF-olvasó és -létrehozó szoftver ezen verzióinak támogatása, összhangban a technológiai óriás azon álláspontjával, hogy legfeljebb öt év általános rendelkezésre állás után visszavonja a támogatást.

Az Adobe már nem ingyenes?

Nem. Az Acrobat Reader DC egy ingyenes , önálló alkalmazás, amellyel PDF-fájlokat nyithat meg, tekinthet meg, írhat alá, nyomtathat, megjegyzéseket fűzhet, kereshet és megoszthat. Az Acrobat Pro DC és az Acrobat Standard DC fizetős termékek, amelyek ugyanannak a családnak a részei. Tekintse meg az Acrobat DC termék-összehasonlítását a különbségek felfedezéséhez.

[JAVÍTOTT] A PDF-fájlok az Adobe Reader helyett Chrome-ban nyílnak meg

23 kapcsolódó kérdés található

Mi a különbség az Adobe Acrobat és a Reader között?

Az Adobe Reader és az Adobe Acrobat közötti különbség az, hogy az előbbi ingyenesen használható PDF-megtekintő szoftverrel , az utóbbi pedig csak egy kiterjesztett fizetős verzió, amely lehetővé teszi a PDF-fájlok módosítását, például Word-dokumentumok konvertálását PDF-be.

Mi váltotta fel az Adobe Acrobat programot?

A 7 legjobb Adobe Acrobat alternatíva 2020-ban
 • Nitro Pro.
 • Foxit PhantomPDF.
 • PDF Reader Pro.
 • Iskysoft PDF Editor 6 Professional.
 • PDF24 készítő.
 • Xodo.
 • Szumátra PDF.

Az Acrobat és az Adobe ugyanaz?

Ez a tanfolyam az Acrobat Readerről szól, amely az Adobe szoftvercég ingyenes programja, amelyet bárki letölthet és használhat PDF vagy hordozható dokumentumformátumú fájlok megtekintéséhez. ... Az Acrobat pénzbe kerül, és lehetővé teszi a PDF-dokumentumok kezelését, létrehozását, szerkesztését és javítását.

Mi helyettesíti az Adobe Acrobat programot?

A Foxit a hatékony Foxit PDF Editort kínálja az Adobe Acrobat alternatívájaként alap-, Pro- és felhőverziókban. Ezenkívül a gyártó mobilalkalmazásokat is biztosít Android és iOS rendszerekhez. Ezen eszközök segítségével bárhonnan könnyedén szerkesztheti, megoszthatja és megjegyzéseket fűzhet PDF dokumentumokhoz.

Valóban szükségem van az Adobe Acrobat programra?

Szükségem van Adobe Acrobat Reader DC-re? Nem kötelező . A PDF dokumentumok megnyitásához Adobe Acrobat Reader DC szükséges, de nem ez az egyetlen PDF-olvasó. Például a webböngészők beépített PDF funkcióval rendelkeznek, így könnyedén megnyithat PDF fájlokat a böngészőben.

Milyen programok nyitják meg a PDF fájlokat?

Az Adobe Acrobat Reader DC szoftver ingyenes, globális szabvány a PDF-dokumentumok megbízható megtekintésére, nyomtatására és kommentálására.

Valóban szükségem van egy PDF-olvasóra?

macOS, Linux, iOS és Android Más operációs rendszerekhez sem szükséges az Adobe Acrobat Reader. ... Az Androidnak beépített PDF-nézegetője van , akárcsak az iOS-nek. Bár az Adobe Reader az összes ilyen operációs rendszer számára elérhető, nincs igazán ok a használatára.

Megéri az Adobe Acrobat a pénzt?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.

Létezik valóban ingyenes PDF-szerkesztő?

A PDFelement , a Foxit PhantomPDF, a Nuance Power PDF, a Nitro Pro és az Acrobat Pro DC a legnépszerűbb PDF-szerkesztő eszközeink. A Sejda, a PDFescape, az AbleWord és a PDF Expert ingyenes csomagot kínál. Az AbleWord teljesen ingyenes szoftver, még kereskedelmi használatra is.

Hogyan szerezhetem be ingyen az Adobe Acrobat Pro programot?

Az Adobe Acrobat Pro DC ingyenes letöltése és telepítése
 1. Lépjen közvetlenül az Adobe Acrobat Pro DC hivatalos letöltési oldalára.
 2. Kattintson az Ingyenes próbaverzió hivatkozásra a menüsorban.
 3. Kattintson a Próbálja ki ingyen 7 napig lehetőségre.
 4. Bár az ingyenes próbaidőszak alatt nem számítunk fel díjat, meg kell adnia hitelkártya- vagy PayPal-adatait.

Mit jelent a DC az Adobe Acrobatban?

Hivatalos neve Adobe Acrobat Reader DC (Document Cloud) . A DC azt jelenti, hogy a felhőszolgáltatások elérhetők a fizetős Acrobat Standard vagy Pro szoftverrel rendelkező felhasználók számára. Lásd: Acrobat.

Ingyenes az Adobe Acrobat Pro DC?

A mindig ingyenes és minden eddiginél hatékonyabb Acrobat Reader mobilalkalmazás tele van a PDF-fájlok megtekintéséhez, megjegyzésekkel, aláírásával és megosztásával bárhol. Az Acrobat Pro DC-vel pedig még többre képes. Szerkesszen, hozzon létre, exportáljon, rendszerezzen és kombináljon fájlokat közvetlenül táblagépéről vagy mobiltelefonjáról.

Egyesíthetek PDF-fájlokat Adobe Acrobat nélkül?

Nem, nem kell fizetnie az Adobe Acrobatért ahhoz, hogy PDF fájljait egyetlen dokumentummá egyesítse. ... Szerencsére van néhány más mód is a PDF-ek ingyenes kombinálására, függetlenül attól, hogy milyen típusú számítógépet használ. Így kombinálhat több PDF-fájlt ingyenesen, függetlenül attól, hogy Windows-eszközön vagy Mac-en dolgozik.

Melyik a jobb Acrobat vagy Foxit?

A Foxit PhantomPDF és az Adobe Acrobat többféle fájltípusból is készíthet PDF-eket, beleértve a Word, Excel, PPT és egyéb fájlokat. A beolvasott dokumentumokból PDF-ek létrehozásánál a Foxit PhantomPDF vezet a vezető helyen, mivel az Adobe Acrobathoz képest nagyobb tömörítésre képes.

Melyik a legjobb PDF olvasó?

 1. Adobe Acrobat Reader DC. Egy áttekinthető felület és minden szükséges eszköz a PDF-olvasóban. ...
 2. Foxit PDF olvasó. Sokkal több, mint egy ingyenes PDF-olvasó. ...
 3. Vékony PDF. Szupergyors és rendkívül könnyű PDF-olvasó. ...
 4. Nitro olvasó. Funkciókkal teli ingyenes PDF-olvasó, tele praktikus eszközökkel. ...
 5. PDF-XChange szerkesztő.

Biztonságos az Adobe Acrobat Reader használata?

Az Adobe Acrobat egy biztonságos szoftver , amely kompatibilis a Windows 10 rendszerrel. Biztonságos a telepítés, amennyiben közvetlenül az Adobe webhelyéről tölti le.

Honnan tudhatom, hogy van-e Adobe Acrobat a számítógépemen?

Ha meg szeretné tudni, hogy az Adobe Acrobat Reader telepítve van-e a számítógépére, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start gombra a tálcán (általában a számítógép képernyőjének bal alsó sarkában található).
 2. Az előugró menüből válassza az Összes program lehetőséget.
 3. Ellenőrizze, hogy van-e egy Adobe Acrobat nevű mappa a listán.

Ingyenes az Adobe Premiere Pro?

Igen, az Adobe Premiere Pro ingyenesen letölthető innen . A hivatalos próbaidőszak 7 napig tart. Kapnak-e kedvezményt a diákok, ha úgy döntenek, hogy az ingyenes próbaidőszak után vásárolnak?