A visszatérítendő szó?

Pontszám: 4,1/5 ( 40 szavazat )

Megtéríthető . A feleség céges időben történő felhívása nem térítendő költség.

Mit jelent a visszatérítendő?

1 : visszafizetni valakinek : visszafizetni az utazási költségeket. 2 : helyreállítani vagy egyenértékű összeget fizetni az utazási költségeinek megtérítése érdekében.

Hogyan írod a visszatérítendőt?

ige (tárggyal használva), re·im·bursed , re·im·burs·ing. visszafizetni a felmerült költségeket vagy veszteségeket: A biztosító társaság megtérítette a tűzesetben keletkezett veszteségeit. visszafizetni; visszatérítés; visszafizetni.

A visszatérítés valódi szó?

A visszatérítés a latin re szótövből származik, jelentése ismét; in, jelentése bele; és bursa, azaz pénztárca. Tehát a visszatérítés szó szó szerint azt jelenti, hogy ismét pénztárcában van .

Visszatérítés vagy visszatérítés?

ige (tárggyal használva), re·im·bursed, re·im·burs·ing. visszafizetni a felmerült költségeket vagy veszteségeket: A biztosító társaság megtérítette a tűzesetben keletkezett veszteségeit. visszafizetni; visszatérítés ; visszafizetni.

Visszatérítés | A visszatérítés meghatározása 📖 📖 📖 📖

18 kapcsolódó kérdés található

Hogyan használod a visszatérítés szót?

Mondatban visszafizetni?
 1. Az utazás megfizethetőbbé tétele érdekében a cégem minden költséget megtérít.
 2. A fiúnak, aki betörte az ablakomat, meg kell térítenie a kárt.
 3. Ha pizzát szállítok, a cég megtéríti a kilométert? ...
 4. Asszony.

Hogyan kérheti az utazási költségek megtérítését?

Hogyan lehet utazási költségtérítést kérni
 1. Kezdje tárgysorral. ...
 2. Forduljon a toborzóhoz. ...
 3. Mutatkozz be. ...
 4. Mondja el, hogy van interjúja. ...
 5. Érdeklődjön az utazási költségtérítésről. ...
 6. Zárja be az elérhetőségeit.

Mi a különbség a visszatérítés és a kártérítés között?

A visszatérítést akkor alkalmazzák, ha az alanynak visszatérítik az utazási költségeit, például a kilométert, a szállást, az étkezést az utazás során. A kompenzáció „fizetés” olyan dolgokért, mint az idő, a kényelmetlenség, a kellemetlenség.

Mit jelent a remunerate magyarul?

tárgyas ige. 1 : a szolgáltatásaikért egyenértékű fizetést bőkezűen díjazták. 2 : egyenértékű fizetés egy szolgáltatásért, veszteségért vagy költségért : ellentételezés.

Mi a legjobb definíció a visszatérítésre?

A visszatérítés egy alkalmazottnak, ügyfélnek vagy más félnek üzleti kiadások, biztosítási, adók vagy egyéb költségek visszafizetéseként fizetett pénz .

Mit jelent a nem térítendő?

A vissza nem térítendő kiadások az Üzemeltető azon költségeit és kiadásait jelentik, amelyeket az MSC nem finanszíroz vagy nem térít meg (akár működési költségként, akár más módon), és az ezekkel kapcsolatos összegek levonhatók az üzemeltetési költségek számlájáról, kivéve, ha az üzemeltető írásban másként állapodik meg. a felek és a részvényesek.

Mit jelent a re inverz?

Invertálás vagy visszafordítás még egyszer .

Mit jelent a Fizetni valakit?

(tranzitív, elavult) Tartózkodó pénzt visszafizetni ; visszafizetni, visszafizetni, megtéríteni.

Mi az a vissza nem térítendő költség?

A vissza nem térítendő kiadások olyan megvásárolt termékek vagy szolgáltatások, amelyeket a szabályzatok és/vagy eljárások be nem tartása miatt nem térítenek meg . Az alábbi lista nem tartalmazza a vissza nem térítendő költségeket.

Mi az a visszatérítendő szerződés?

A költségtérítéses szerződés (amelyet néha költség plusz szerződésnek is neveznek) olyan szerződés , amelyben a vállalkozó a munkálatok elvégzése során felmerült tényleges költségeit, plusz egy további díjat térít meg . [...] A szerződésben nagyon egyértelműen meg kell határozni azokat a költségeket, amelyek megtérítésére a vállalkozó jogosult.

Mit jelent a Warpy ?

a természetes vagy valódi irányból vagy pályáról lehajolni vagy elfordulni. eltorzítani vagy eltorzítani az igazságtól, ténytől, valódi jelentéstől stb.; Elfogultság; meghamisítani: Az előítélet eltorzítja az elmét. Repülés. a végén vagy végein görbülni vagy hajlítani (szárny vagy más légszárny) az egyensúly elősegítése vagy az oldalirányú irányítás biztosítása érdekében.

Mit jelent a Guerdoned szó?

guerdon • \GUR-dun\ • főnév. : jutalom, jutalom .

Mit jelent a díjazás a jogban?

610. Díjazás: bármely pénzben vagy természetben , vagy pénzben és természetbeni kifizetés, amelyet bármely személynek fizetnek vagy illetik annak fejében, hogy az adott személy bármely más személynek dolgozik, beleértve az államot is; 1. minta.

Mi az a költségtérítés?

A költségtérítés az a kompenzáció, amelyet a szervezet a munkavállaló saját zsebéből fizet ki a munkavállaló költségeire . ... A vállalkozási költségek megtérítése, a túlfizetett adók és a biztosítási költségek a leggyakoribb példa. Megjegyzendő, hogy a visszatérítés nem adóköteles.

Kártérítésnek számít a visszatérítés?

A visszatérítés nem kompenzációs forma. Ez az a pénz, amelyet azért kap, mert saját zsebéből fizet olyan kiadásokat , amelyek egy másik fél pénzügyi kötelezettségét képezik. A munkaadók gyakran térítik alkalmazottaiknak a cég által szponzorált utazást és étkezést.

Mi az a visszatérítési számla?

A költségtérítési számla egy olyan típusú számla, ahol az alkalmazottak visszatérítést kapnak az esetlegesen felmerülő, vállalattal kapcsolatos költségekért . A költségtérítési számla általában a munkavállaló fizetési számlájához kapcsolódik, és nincs minimális egyenlegkövetelménye.

Hogyan írjak levelet az utazási költségekről?

Itt szeretném kérni utazási költségeim megtérítését 5800 Rs összegben, amelyet az interjún való részvételre költöttem, és az összes számlát az e-mail mellékletében találja. Hálás leszek neked ebben az ügyben. Megköszönni önnek.

Hogyan kérhetek jóváhagyást a visszatérítéshez?

Tisztelt Hölgyem/Hölgyem! Ezúton szeretném tudatni Önnel, hogy a nevem _____________ (Név), és _____________ (Osztály) származású vagyok. Az én azonosítószámom: _______________ (azonosító szám). Ezt a levelet azért írom, hogy bemutassam Önöknek a __________ (Dátum) _______________-ra vonatkozó kiadásokat (említse meg a költségek részleteit).

Hogyan kérhetek kilométer-visszatérítést?

Tippek kilométer-visszatérítés kéréséhez a munkáltatótól
 1. Idő előtt számítsa ki jelenlegi/ tervezett futásteljesítményét. ...
 2. Számolja ki, hogy ez mennyibe kerül átszámítva. ...
 3. Fejezze be a számítást. ...
 4. Beszélje meg az elérhető visszatérítési arányokat. ...
 5. Beszéljétek meg a nyilvántartási folyamatot.