Az Adobe Acrobat megszűnt?

Pontszám: 4,9/5 ( 58 szavazat )

Az Adobe bejelentette az Adobe Acrobat és Reader 2015 támogatásának befejezését. 2020. április 7 -én befejeződik a PDF-olvasó és -létrehozó szoftver ezen verzióinak támogatása, összhangban a technológiai óriás azon álláspontjával, hogy legfeljebb öt év elteltével vonja vissza a támogatást. éves általános elérhetőség.

Mi helyettesíti az Adobe Acrobat programot?

A Foxit a hatékony Foxit PDF Editort kínálja az Adobe Acrobat alternatívájaként alap-, Pro- és felhőverziókban. Ezenkívül a gyártó mobilalkalmazásokat is biztosít Android és iOS rendszerekhez. Ezen eszközök segítségével bárhonnan könnyedén szerkesztheti, megoszthatja és megjegyzéseket fűzhet PDF dokumentumokhoz.

Működik még az Adobe Acrobat?

Az Adobe Acrobat DC 2015 és az Adobe Reader 2015 esetében ez az élettartam véget ért. Az első alkalommal 2015 áprilisában bemutatott két alkalmazás támogatása 2020. július 7-én ért véget. Bár az Adobe Acrobat DC 2015 és az Adobe Reader 2015 továbbra is fut, az Adobe már nem nyújt műszaki támogatást, termékfrissítéseket vagy biztonsági frissítéseket.

Miért nem működik az Adobe Acrobat?

Ha frissített az Adobe Reader/Acrobat legújabb verziójára, és az nem oldotta meg a problémát, meg kell javítania az Adobe-telepítést . Zárja be az Acrobat/Reader programot és az összes megnyitott webböngészőablakot. Válassza a Start gombot a képernyő bal alsó sarkában. ... Válassza az Acrobat vagy az Adobe Reader lehetőséget, majd az Eltávolítás/Módosítás lehetőséget.

Hogyan javíthatom ki az Adobe Acrobat összeomlását?

 1. Az Acrobat DC időszakosan összeomlik Windows rendszeren.
 2. 1. megoldás: Frissítse az Acrobat DC-t a legújabb verzióra.
 3. 2. megoldás: Futtassa a Repair Acrobat Installation programot, miközben nem fut más alkalmazás.
 4. 3. megoldás: Kapcsolja ki a védett nézetet.
 5. 4. megoldás: Indítsa el a Distiller DC-t, és ellenőrizze, hogy az Acrobat DC aktiválva van-e.

Az Adobe Reader leállt a hibaelhárítás módja

16 kapcsolódó kérdés található

Hogyan javíthatom ki az Adobe Acrobat programot?

Reader vagy Acrobat javítása
 1. (Reader) Válassza a Súgó > Az Adobe Reader telepítésének javítása menüpontot.
 2. (Acrobat) Válassza a Súgó > Az Acrobat telepítésének javítása menüpontot.

Mi a különbség az Adobe és az Acrobat között?

Az Adobe Reader az Adobe Systems által kifejlesztett és terjesztett ingyenes program, amely lehetővé teszi PDF vagy hordozható dokumentumformátumú fájlok megtekintését. ... Az Adobe Acrobat ezzel szemben a Reader fejlettebb és fizetős verziója, de további funkciókkal rendelkezik a PDF-fájlok létrehozásához, nyomtatásához és kezeléséhez.

Az Adobe már nem ingyenes?

Nem. Az Acrobat Reader DC egy ingyenes , önálló alkalmazás, amellyel PDF-fájlokat nyithat meg, tekinthet meg, írhat alá, nyomtathat, megjegyzéseket fűzhet, kereshet és megoszthat. Az Acrobat Pro DC és az Acrobat Standard DC fizetős termékek, amelyek ugyanannak a családnak a részei. Tekintse meg az Acrobat DC termék-összehasonlítását a különbségek felfedezéséhez.

Az Acrobat és az Adobe ugyanaz?

Ez a tanfolyam az Acrobat Readerről szól, amely az Adobe szoftvercég ingyenes programja, amelyet bárki letölthet és használhat PDF vagy hordozható dokumentumformátumú fájlok megtekintéséhez. ... Az Acrobat pénzbe kerül, és lehetővé teszi a PDF-dokumentumok kezelését, létrehozását, szerkesztését és javítását.

Megéri az Adobe Acrobat a pénzt?

Ha Ön profi, aki a legátfogóbb PDF-eszközkészletet keresi, akkor az Adobe Acrobat DC Pro a legjobb eszköz az Ön számára. Számos módot kínál PDF-dokumentumok és űrlapok létrehozására, lehetővé teszi a PDF-fájlok szerkesztését és átszervezését, valamint a legjobb biztonsági és megosztási funkciókat kínálja az üzletben. Azt ajánlom.

Beszerezhetem az Adobe Acrobat Pro programot ingyen?

Lépjen közvetlenül az Adobe Acrobat Pro DC hivatalos letöltési oldalára. Kattintson az Ingyenes próbaverzió hivatkozásra a menüsorban. Kattintson a Próbálja ki ingyen 7 napig lehetőségre. Bár az ingyenes próbaidőszak alatt nem számítunk fel díjat, meg kell adnia hitelkártya- vagy PayPal-adatait.

Szükségem van az Adobe Acrobat és az Adobe Reader programra is?

2 válasz. Mindkettőt telepítheti mindaddig, amíg mindkettő azonos verziójú . Tehát mindaddig, amíg rendelkezik Adobe Reader XI-vel, telepítheti az Acrobat XI Pro-t. A legtöbb embernek nincs szüksége mindkét alkalmazásra ugyanazon a rendszeren, szinte minden, amit a Reader csinál, az Acrobatban is elérhető.

Mi a különbség az Acrobat Pro és a Standard között?

Az Acrobat Professional professzionális vagy üzleti használatra készült. Az Adobe Acrobat Standard alapvető PDF-szolgáltatásokat kínál, amelyek lehetővé teszik a PDF-fájlok megtekintését, létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. A Pro verzió lehetővé teszi PDF fájlok létrehozását, szerkesztését, aláírását és konvertálását. További funkciókat is tartalmaz.

Hogyan szerkeszthetek PDF-et Adobe nélkül?

PDF szerkesztése Adobe Acrobat nélkül
 1. Kattintson az „Új” elemre a Google Dokumentumok oldalán, és töltse fel a fájlt a meghajtóra.
 2. A fájl feltöltése után a főnézetben kattintson a jobb gombbal a fájlra, és válassza a „Megnyitás ezzel”, majd a „Google Dokumentumok” lehetőséget. Megnyílik egy új lap a böngészőben szerkeszthető tartalommal.

Valóban szükségem van az Adobe Acrobat programra?

Szükségem van Adobe Acrobat Reader DC-re? Nem kötelező . A PDF dokumentumok megnyitásához Adobe Acrobat Reader DC szükséges, de nem ez az egyetlen PDF-olvasó. Például a webböngészők beépített PDF funkcióval rendelkeznek, így könnyedén megnyithat PDF fájlokat a böngészőben.

Szükségem van Adobe Flashplayerre?

2020. december 31-től az Adobe már nem támogatja az Adobe Flash Playert. Javasoljuk, hogy távolítsa el. Amikor internetezik, böngészője kisméretű alkalmazásokat, úgynevezett beépülő modulokat használ bizonyos típusú tartalmak megjelenítésére. ... Egyes mobilböngészők, köztük a Safari iOS-hez, még a Flash Playert sem tudják használni.

Mi az Adobe legújabb verziója?

13. Az Acrobat 2020 az Acrobat legújabb állandó asztali verziója. Az Acrobat DC az Acrobat legújabb előfizetéses verziója.

Honnan tudhatom, hogy van-e Adobe Acrobat a számítógépemen?

Ha meg szeretné tudni, hogy az Adobe Acrobat Reader telepítve van-e a számítógépére, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start gombra a tálcán (általában a számítógép képernyőjének bal alsó sarkában található).
 2. Az előugró menüből válassza az Összes program lehetőséget.
 3. Ellenőrizze, hogy van-e egy Adobe Acrobat nevű mappa a listán.

Mi történik, ha eltávolítom az Adobe Acrobat programot?

Az eltávolítás nem érinti a számítógépén található PDF-fájlokat . Természetesen előfordulhat, hogy nem tudja megnyitni őket, hacsak nem telepít egy másik PDF-nézegetőt.

Már nem tudja megnyitni a PDF fájlokat?

Mit tehetek, ha nem tudom megnyitni a PDF fájlokat az Adobe Readerben?
 • Telepítse az Adobe Acrobat legújabb verzióját. ...
 • Indításkor kapcsolja ki a védett módot. ...
 • Kérje meg a feladót, hogy küldje el újra a fájlt, ha az sérült. ...
 • Térjen vissza egy korábbi verzióra a nem megfelelő PDF-fájlokhoz. ...
 • Javítóprogram telepítése.

Hogyan távolíthatom el és telepíthetem újra az Adobe Acrobat Pro programot?

A Vezérlőpulton válassza a Programok > Program és szolgáltatások menüpontot. A telepített programok listájából válassza az Adobe Acrobat elemet, majd kattintson az Eltávolítás gombra . Kattintson az Igen gombra a megerősítő párbeszédpanelen. Az Acrobat eltávolítása után indítsa újra a számítógépet.

Van különbség az Adobe Reader és az Adobe Reader DC között?

A Reader az Acrobat ingyenes verziója, és ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. ... A "Document Cloud" rövidítése, az Adobe Reader DC a Reader legújabb verziója . Ugyanazokat a szolgáltatásokat nyújtja, mint a korábbi verziók, ugyanakkor felhőalapú funkciókat is hozzáad a dokumentumok szinkronizálásához az eszközök között.

Eltávolíthatom az Adobe Acrobat Readert?

2. módszer: Távolítsa el az Adobe Acrobat Reader DC-t az Alkalmazások és szolgáltatások/Programok és szolgáltatások segítségével. Keresse meg a listában az Adobe Acrobat Reader DC-t, és kattintson rá. A következő lépés az eltávolítás gombra kattintva elindíthatja az eltávolítást.

Hogyan szerezhetem be ingyenesen az Adobe Acrobat DC-t?

Az Acrobat Reader DC letöltése és telepítése. Kattintson az alábbi Acrobat Reader DC letöltése lehetőségre az Acrobat Reader DC letöltésének megkezdéséhez. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a telepítéshez és a bejelentkezéshez. ( Az Adobe Reader DC szoftver egy ingyenes, megbízható szabvány a PDF-fájlok megtekintéséhez, nyomtatásához, aláírásához és megjegyzésekhez.)