Van a sötétnek kielégítő vége?

Pontszám: 4,2/5 ( 53 szavazat )

De bár a Dark nem tisztáz mindent, átkozottul közel áll hozzá. És ez egy teljesen kielégítő, zárt befejezést ad , olyasmit, amit nagyon kevés időutazási történet mondhat el magáról.

Mi a vége a sötétben?

Ádám és Éva világa elpusztult. Miután a csomót kioldották, az azt jelentette, hogy többé nem léteznek. De nem ők voltak az egyetlen szereplők, akiket kiirtottak – Ádám és Éva világának minden szereplője meghalt. Ebben a két világban mindenki kezdett elpárologni a semmivé, ahogy ezekben a világokban végleg véget értek az események.

Paradoxon a Sötétség vége?

1. válasz: Nem , ez nem egy nagypapa-paradoxon volt, már tudjuk, hogy több idővonal (valóság) létezik, ahol Jonah és Martha meghal, de nem látjuk ennek a valóságnak a kimenetelét. A csomó világ, amelyet mind a 3 évszakon keresztül ismerünk, egy bonyolult hurok, amely számos különböző idővonalat metszi egymást.

Miért van 3 világ a SÖTÉTÉBEN?

Három "világ" van a Sötétség univerzumában. Az első Jonas világa, az a világ, ahol az első két évad eseményei játszódnak. ... A harmadik világ a Genezis világa, egy időutazás és ezért Jonas nélküli világ megteremtése .

Miért tűnt el Claudia a SÖTÉTÉBEN?

Az utolsó személy, aki eltűnik a létezésből, Claudia Tiedemann. Nehéz pontosan megmondani, miért van ez így. Claudia vérvonala nagyrészt mentes volt az időutazási paradoxonoktól . Egyszerűen előfordulhat, hogy az eredeti idővonalon Claudiának az volt a sorsa, hogy az öregség miatt haljon meg, amíg lánya felnőtt volt.

Az Insane DARK 3. évadának befejező elmélete, amely felrobbantja az elmédet | NETFLIX DARK S3 MAGYARÁZAT

35 kapcsolódó kérdés található

Miért olyan zavaró a Dark?

Sötét, hangulatos, nehezen megfejthető. A legelső jelenetek szorongást vezetnek be, amit nem könnyű megszokni. Ebben a sorozatban összezavarodhat, mert több karakter ugyanaz, de más-más szereplőkkel, eltérő időbeállításokban mutatják be .

Ki maradt a sötétség végén?

Jonas és Martha nélkül a „Dark”-ben gyakorlatilag az összes egymáshoz kapcsolódó karakter is eltűnt. Éppen ezért az utolsó jelenetben csak hat kulcsember szerepel: Katharina Albers, Hannah Krüger, Torben Wöller, Bernadette Wöller, Peter Doppler és Regina Tiedemann .

Ki Claudia férje a sötétben?

Bár Claudia Tiedemann soha nem ment férjhez , egy gyermeke született: Regina. Sokan a műsorban és a műsort nézve is azt feltételezték, hogy Tronte Nielsen az apja, de végül kiderült, hogy Regina apja Bernd Doppler volt, Claudia elődje az erőmű igazgatójaként.

Ki ölte meg Noét sötétben?

Noah azt is tervezte, hogy elárulja Ádámot (Dietrich Hollinderbäumer), de az események láncolata miatt egy végtelen körforgásba zárták, és ehelyett saját nővére, Agnes (Antje Traue) gyilkolta meg.

Claudia sötétben jó vagy rossz?

Claudia egyáltalán nem volt gonosz, hanem egy jó erő , aki megpróbálta megállítani a lánya halálát és véget vetni az apokalipszisnek, még akkor is, ha az indítékai homályosnak tűntek.

Ki Peter anyja sötétben?

Családi történelem. Peter csak azután költözött Windenbe, hogy édesanyja, Ulla Schmidt 1987-ben meghalt. Csak édesanyja utolsó pillanataiban mondta el neki, hogy valójában ki is az apja – egy Helge Doppler nevű férfi.

Ki az a Martha fia a sötétben?

Az Ismeretlen (más néven Az Eredet) Jonas Kahnwald fia Ádám világából és Martha Nielsen Eva világából. A két világ kereszteződése után fogant.

Vége a Dark sorozatnak?

Három évadon keresztül futott 2017-től 2020 -ig. ... A Dark 2017. december 1-jén debütált a Netflixen; ez a szolgáltatás első német nyelvű eredeti sorozata. A második évad 2019. június 21-én, míg a harmadik és egyben utolsó évad 2020. június 27-én jelent meg.

Mi történt Bartosszal sötétben?

1921. június 21. Bartosz és fia, Hanno befejezi az időutazási járat feltárását a Winden-barlangban. A barlangon kívül Noé észreveszi, hogy Bartosz elvesztette a hitét . Ezután Ádám utasítása szerint csákánnyal öli meg Bartoszt.

Nyomasztó a Dark Netflix?

A Netflix „Sötét” című műsora a legkimerítőbb szellemi műsor, amit valaha láttam , de az egyik legjobb sci-fi. ... De az évek során, több száz műsorral és több ezer elfogyasztott epizóddal, nem vagyok benne biztos, hogy valaha is láttam olyan szellemileg kimerítő sorozatot, mint a Dark, ahol az elmúlt hét során három évadot fejeztem be.

Tényleg zavaró a Dark sorozat?

Kösz! Nem, nem zavaró . Ha zavaros időutazásra vágysz, nézd meg négyszer a Primert, lol.

A sötét ijesztőbb, mint az idegen dolgok?

A név mindent elmond -- a Dark Dark egy nagyon durva dráma , és egyre mélyebbre és sötétebbre megy bele a Stranger Things - nél ijesztőbb témákba . A sorozat úgy kezdődik, hogy egy férfi felakasztotta magát, majd a házasságtörés következik. Van még jó néhány make-out jelenet is.

Lesz még Dark 4?

A megújulás jóval azelőtt bejött, hogy a 3. évad még a gyártást befejezte volna! Tehát az In the Dark 4. évad hivatalosan is megtörténik .

Mit nézzek a sötétség után?

A három évadot futó Netflix német kínálata, a Dark nagy precedenst teremtett a sci-fivel és az időutazással foglalkozó műsorok számára... 10 megtekinthető műsor, ha tetszett a Netflix Dark című műsora
  • 3 Időtlen.
  • 4 Idegen dolgok. ...
  • 5 11.22. ...
  • 6 Az OA. ...
  • 7 A 100...
  • 8 Wayward Pines. ...
  • 9 Ellenpárja. ...
  • 10 12 Majmok. ...

Winen igazi város?

A sorozat készítői, Baran bo Odarn és Jantje Friese szerint Winden nem egy igazi város , és mindent, amit a sorozathoz forgattak, szándékosan úgy raktak össze, hogy ez a kitalált város ne egy észak-német városnak vagy bajor falunak tűnjön. .

Adam Jonas vagy Bartosz?

1. Ádám valójában Bartosz és nem Jonas . A sorozat során a borzalmasan sebhelyes Adam felfedi magát egy öreg Jonasnak.

Bartosz Ágnes apa?

Agnes Nielsen 1888 – Ágnes Bartosz és Silja Tiedemann gyermekeként született, Hanno Tauber, azaz Noah nővére volt. Ő az elvi kapcsolat a Nielsenek, a Tiedemannok és a Dopplerek között.

Ki Helges felesége?

Helge megszületett egy fiát, Petert, bár Peter anyját soha nem azonosították. Miután Peter édesanyja 1987-ben meghalt, Windenbe költözött, és ott nőtt fel, hogy terapeuta legyen. Feleségül vette az árva Charlotte Dopplert , akit HG órakészítő nevelt fel

Ki Peter apja sötét?

Helge Doppler Helge Péter apja. Urlich fiatal fiúként támadta meg, arcának és fülének egyik oldalán hegesedés van. Helge 1953-ban gyerek volt, 1986-ban Claudiának dolgozott felnőtt férfi, 2019-ben pedig idős volt.

Ki az a Aleksander Kohler a sötétben?

Aleksander Tiedemann (korábban Aleksander Köhler, eredetileg Boris Niewald) a Windeni Atomerőmű igazgatója . Felesége Regina, akitől egy fia, Bartosz született.