Denise és kyle richard rokonok?

Pontszám: 4,4/5 ( 29 szavazat )

Egy váratlanul vad pillanat jött el, amikor a színésztárs, Kyle Richards (nem rokonságban Denise-szel) „ragamuffinnak” titulálta Denise-t, és Denise visszavágott a vallomásos kamerába: „Én vagyok... Denise Richards, Kyle.

Kyle Richards rokonságban áll Kim Richardsszal?

Richards 1964. szeptember 19-én született a New York állambeli Mineolában Kathleen Mary (született Dugan) és második férje, Kenneth Edwin Richards lányaként. 1972-ben elváltak, édesanyja később újraházasodott. Nővérei Kathy Hilton (anyja első házasságából) és Kyle Richards (1969-ben született).

Denise és Lisa Rinna még mindig barátok?

Lisa Rinna bekapcsolta Denise Richards-t. Megvádolta, hogy hazudott, és megvilágította a többi szereplőt. … Richards és Rinna 20 éve barátok, modellkoruk óta. Richards láthatóan megdöbbent, hogy régi barátja ilyen keményen bánik vele. És nem ő volt az egyetlen.

Ki a leggazdagabb háziasszony?

 • Yolanda Hadid, Gigi és Bella Hadid édesanyja 45 millió USD nettó vagyonnal forog készpénzben a sorozatban három évad után.
 • Körülbelül 100 millió USD nettó vagyonával az önjelölt boszorkány, Carlton Gebbia és Kyle Richards, az OG háziasszonya a leggazdagabb nők, akik valaha is szerepeltek a RHOBH-n.

Mennyivel idősebb Kathy, mint Kyle?

Ne feledje továbbá, hogy Kathy 10 évvel idősebb Kyle-nál, és más apja van, így sok mindennek volt tanúja, különösen, ha anyjukról és Kimről volt szó, mert mint tudjuk, Kim volt a család munkáslova. , valószínűleg ezért is védi Kathy annyira.

Denise elveszti hidegvérét Kyle-tól | 10. évad | Igazi Beverly Hills-i háziasszonyok

18 kapcsolódó kérdés található

Kyle és Kim Richards beszél?

– Nem beszélünk – mondta Kyle. "Ez nem csodálatos, nyilvánvalóan feszült kapcsolat." Hozzátette, hogy a három nővér ritkán van egyszerre jó viszonyban. „Amikor Kathy és én a problémáinkon mentünk keresztül, minden rendben volt.

Miért nem beszélt Kathy Hilton és Kyle Richards?

Hilton azt mondta Richardsnak, hogy jobbra- balra telefonált olyan emberektől, akik azt mondták: "Istenem, istenem!", de Kyle azt mondta, hogy az emberek, akikkel beszél, csak "problémákat próbáltak előidézni". Richards hozzátette: "Sok külső mérgező ember járult hozzá a köztünk lévő problémákhoz."

Kyle Richards hogyan keresett pénzt?

Kyle Richards nettó értéke A szórakoztatóipari karrierje, valamint a divatból és egyéb üzleti vállalkozásaiból szerzett pénzei révén olyan gazdag lett. A becslések szerint férje, Mauricio Umansky nettó vagyona 40 millió dollár, így a pár együttes nettó vagyona 90 millió dollár.

Ki a legszegényebb háziasszony?

Ha kíváncsi arra, hogy ki a legszegényebb háziasszony a Salt Lake City-i háziasszonyok közül, akkor ez nem más, mint Meredith Marks . Az ékszertervező, aki leginkább csúcskategóriás ékszereiről ismert, amelyeket számos híresség kedvel, például Rihanna, Charlize Theron és Hannah Brown, nettó vagyona 1 millió dollár.

Mennyi Lisa Rinna nettó vagyona?

Lisa Rinna ( 10 millió USD ) A Celebrity Net Worth szerint Rinna nettó vagyona 10 millió USD, és 500 000 USD-t vitt haza a Real Housewives című sorozatban.

Ki Paris Hilton pasija?

Paris Hilton 40. születésnapján jelentette be eljegyzését barátjával, Carter Reummal . Február 13-án eljegyezték egymást egy privát szigeten.

Ki Paris Hilton férje?

Paris Hilton a hét elején terjedt el a hírekben, miszerint vőlegényétől, Carter Reumtól gyermeket szül.

Ki a leggazdagabb ember a világon?

Jeff Bezos az Amazon, a világ legnagyobb kiskereskedője és a Blue Origin alapítója. 177 milliárd dollárra becsült nettó vagyonával ő a világ leggazdagabb embere.

Ki a legnépszerűbb háziasszony?

De vannak olyan háziasszonyok, akikkel a rajongók nem tudnak kapcsolódni, függetlenül a származásuktól.
 1. 1 leggyűlöltebb: Vicki Gunvalson (RHOC)
 2. 2 legkedveltebb: Teresa Giudice (RHONJ) ...
 3. 3 leggyűlöltebb: Aviva Drescher (RHONY) ...
 4. 4 legkedveltebb: Ramona Singer (RHONY) ...
 5. 5 leggyűlöltebb: Danielle Staub (RHONJ) ...
 6. 6 legkedveltebb: Nene Leakes (RHOA) ...

Mennyi Erika Jayne nettó értéke?

Erika Jayne nettó értéke A Celebrity Net Worth szerint Jayne nettó vagyona jelenleg 5 millió dollár , bár ez a szám növekedhet – vagy nem.

Ki a legjobban fizetett háziasszony 2020-ban?

Más háziasszonyok azonban az igazi háziasszonyokból élnek, de csak egy legjobban fizetett háziasszony van...
 1. 1 Nene kiszivárog: 2,85 millió dollár az utolsó szezonért (RHOA)
 2. 2 Kandi Burruss: 2,3 millió dollár szezononként (RHOA) ...
 3. 3 Cynthia Bailey: 1,8 millió dollár szezononként (RHOA) ...

Ki a leggazdagabb Rhoslc?

Az első helyet Lisa Barlow szerezte meg. A szenvedélyes feleség és két fiú édesanyja egy nagysikerű tequila márka, a Vida, valamint a Luxe nevű marketingcég tulajdonosa is. Lisa nyereséges üzleti vállalkozásai nagy bevételeket eredményeztek, és becsült nettó vagyona 5 millió dollárra tehető.

Melyik atlantai háziasszony terhes?

Az atlantai Real Housewives Falynn Guobadia negyedik gyermekével várandós. – Várjuk! A Real Housewives of Atlanta sztárja, Falynn Guobadia bejelentette, hogy negyedik gyermekével várandós.

Ki Paris Hilton anyja?

Paris Hiltonban és édesanyjában, Kathyben több közös vonásuk van, mint tökéletesen színezett szőke fürtjük, ránctalan arcuk és vezetéknevük. Ahogy Paris tette a Fox 2000-es évek eleji valóságsorozatában, az „Egyszerű élet” című sorozatban, Kathy naivságának pillanataival elbűvölte a tévénézőket.