Kinek érdemes jordániát denize-zni Eastenderben?

Pontszám: 4,5/5 ( 47 szavazat )

Jordan először 2008. március 23-án jelent meg, amikor apja bemutatta neki régi hajlamát és lánya, Denise Fox anyját.

Kivel rokon Jordan az EastEndersben?

Ki Jordan az EastEndersben? Jordan Lucas és volt felesége, Trina fia volt , ami egyben Chelsea (Zaraah Abrahams) apai féltestvére is. 2008-ban tűnt fel először a szappanban, Michael-Joel David Stuart színész szerepében.

Hogyan ölte meg Lucas Jordant?

Amikor fia született egy kábítószer-függő társától, Trinától, a fiút Jordannek nevezte el, és eltávolította anyja káros befolyása alól. De amikor Trina követte a párost Walfordba, Lucas mindent megtett, hogy távol tartsa őt Jordantől. Véletlenül megölte és elrejtette a holttestét .

Ki az a Patrick to Denise az EastEndersben?

Denise Fox (Diane Parish) rájön, hogy Patrick bandájának egyik tagja az apja , bár nem tudja, melyik tag. Patrick elvégzi a DNS-tesztet, és kiderül, hogy nem ő Denise apja, de úgy tesz, mintha az lenne, ahogyan hozzánőtt.

Hány éves Denise Fox?

Diane Parish 51 éves , és 1969. november 1-jén született, míg a karaktere, Denise szintén 51 éves.

EastEnders – Denise Fox felfedezi, hogy Jordan Johnson meghalt (2021. január 28.)

44 kapcsolódó kérdés található

Mi a baj Isaac-kel az EastEndersben?

Az incidens előtt Isaac egyre növekvő hallási hallucinációkkal küszködött, mert úgy döntött, hogy abbahagyja a skizofrénia elleni gyógyszer szedését. Családja eltökélt szándéka volt, hogy kiderítsék, miért lőtték le Isaac-et a csütörtöki (július 15-i) epizódban, mivel letartóztatása előtt nem fenyegette meg a rendőrséget.

Miért ölte meg Lucas Owent?

Végül megszökik, és Libby születésnapjának napján felfedi az igazságot a családjának. Lucas üldözi a feleségét, és megerősíti történetét, bevallva, hogy megölte Owent, hogy eltussolja az igazságot Trináról.

Jordan az EastEndersben halott?

Owen Turner értesült a Chelsea karkötőjéről, és kigúnyolta Lucast – ezért Lucas megölte! Apja, Lucas felfedte, hogy 2021 előtt kábítószer-túladagolásban halt meg.

Kit ölt meg Lucas?

Míg a karakter eredetileg úgy tűnt, hogy tisztelettel elkötelezte magát saját vallási meggyőződése mellett, Lucas lassan a sorozat másodlagos antagonistájává vált, amikor halálát okozza egykori feleségének, Trinának (Sharon Duncan Brewster) azzal, hogy őt hagyja meghalni egy gereblyézési balesetben; meggyilkolja Denise volt férjét, Owen Turnert (Lee ...

Mi történik Bennel az EastEndersben?

Ben Mitchell (Max Bowden) a vértől dühöngött, amikor az ikonikus Doof Doof megszólalt az EastEnders ma este (július 9-én), miután felfedezte, hogy Simont, a férfit, aki meggyilkolta Paul Cokert (Jonny Labey) kiengedték a börtönből . ... És nem csak ez, de ki is engedték a börtönből!

Mit tett Ben Mitchell Jordannel?

Phil azt tanácsolja Bennek , hogy harcoljon vissza ; Nem sokkal ezután Ben egy villáskulccsal megtámadja Jordant, és koponyatörést szenved.

Mit tett Ben Mitchell Lucas fiával?

2010-ben Ben megégette a húga, Louise kezét, és bezárta egy nyaralóba. Eredetileg Louise azt állította, hogy Jordan a felelős, de amikor Phil megtudta az igazságot, Ben közölte az apjával, hogy Jordan zaklatta őt. Phil azt mondta a fiának , hogy vágjon vissza , és Ben végül súlyosan megsebesítette Jordant.

Kit gyilkoltak meg EastEndersben?

Az egykori EastEnders színésznő testvérét, Gemma McCluskie-t életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték meggyilkolásáért, minimum 20 évre.

A Chelsea kiment Jack EastEnders-szel?

Chelsea és Jack randevúzni kezdenek , ő pedig visszatér a szalonba dolgozni, ami most Roxy's nevet viseli. Amikor Jacket lelövik és kórházba szállítják, Chelsea kijelenti, hogy szereti őt, és vele marad a kórházban, de Jack véget vet ennek, mivel még mindig szerelmes Ronnie-ba.

Mit csinált Lucas az NCT-vel?

A népszerű K-pop fiúcsoport, az NCT tagját, Lucast nemrég csalással és gázgyújtással vádolták néhány online felhasználó, akik a volt barátnőjeként azonosították magukat. Ezt követően a hongkongi születésű énekes úgy döntött, hogy megnyomja a szünet gombot zenei tevékenysége során.

Ki ölte meg Libby apját EastEndersben?

Azonban tragédia történt, amikor Owen holttestét a téren elásva találták meg. Libby megrémült, amikor kiderült, hogy Lucas , Chelsea apja ölte meg, aki megölte volt feleségét, Trinát is, és túszul ejtette az anyját.

Milyen betegségben szenved Isaac EastEnders?

A nézők láthatták, hogy Isaac, aki elhagyta a skizofrénia elleni gyógyszerét, egyre jobban ragaszkodik néhai bátyjához, Paulhoz, és Ruby apjának, Johnnynak a halálában játszott szerepére. Lola meg fog rémülni, amikor Isaac meglepetésre elviszi őt a fészerbe, hogy aztán leleplezzék Johnnyról és Paulról szóló összes bizonyítékát.

Isaac Patrick fia az EastEndersben?

Isaac Baptiste az EastEndersben Sheree és Patrick Trueman fia , bár abban a hitben nőtt fel, hogy apja Sheree első férje, Eamonn. Stevie Basaula színész játssza Isaac-et első megjelenése óta, 2020 januárjában.

Melyik EastEnders színész halt meg nemrég?

Az EastEnders egykori legendája, Tony Selby 83 éves korában elhunyt. A Lizanne Crowther Management megerősítette, hogy a sztár vasárnap elhunyt a közösségi médiában megosztott tisztelgésben.

Ki hagyja el az EastEnders 2020-at?

További információ: 2020 szeptemberében az EastEnders vezetői bejelentették, hogy Davood Ghadami elhagyja Kush Kazemi szerepét hat év után a BBC szappanjában. Kush kilépésének bejelentésekor az EastEnders szóvivője a Digital Spy-nek azt mondta: "Megerősíthetjük, hogy Davood távozik az EastEndersből, amikor a szerződése lejár.

Mi van Ben Mitchell fején?

Az EastEnders rajongói úgy vélik, hogy az új szett képeken észrevették Ben Mitchell új cochleáris implantátumát . A gengszter szinte teljes halláskárosodást szenvedett, miután a februári hajókatasztrófa során fejsérülést szenvedett. Egy közelmúltbeli puskalövés miatt pedig nem hallott semmit, miután szétrepedt a dobhártyája.

A méz elhagyja EastEnderst?

Susan "Honey" Mitchell (szintén Edwards) a BBC EastEnders szappanoperájának kitalált karaktere, Emma Barton alakítja. 2005. november 22-én mutatkozott be először a sorozatban. A karakter 2008. szeptember 2-án hagyta el a műsort . ... A 2020. szeptember 24-én sugárzott epizódban visszatért.