Brandi hazudott Denise-ről?

Pontszám: 4,9/5 ( 40 szavazat )

Míg Brandi azt állítja, hogy lefeküdt a Wild Things sztárjával, aki Aaron Phypers házastársa volt, amikor 2019 áprilisában Denise filmjében járt, a színésznő többször is tagadta ezeket a vádakat. Brandi azonban azt állítja, hogy nincs oka hazudni .

Denise és Brandi még mindig barátok?

Azzal vádolták, hogy megcsalta a férjét Brandival. Míg a legtöbb rajongó azt feltételezte, hogy ők ketten soha többé nem beszélnek, Brandi elárulta, hogy Denise nemrégiben fegyverszünetet hirdetett az éves viszályuk után.

Denise elhagyta Rhobh-t?

Denise képviselője szeptember 10-én megerősítette a People-nek, hogy két évad után elhagyja a RHOBH-t . ... "A spanyolországi forgatás csodálatos volt, mivel az egyetlen edény, amit megkavarnak, az a hihetetlen spanyol ételük" - mondta a bennfentes, rámutatva, hogy Denise a Merész és szép című nappali szappanopera szereplője is.

Miért válnak el Erica és Tom?

Az általunk megszerzett szövetségi bírósági dokumentumokban az Edelson PC csoportos keresetet folytató cég azt állította, hogy az elhidegült pár válása „ál kísérlet Tom és Erika pénzének csalárd módon történő védelmére”, és hogy „a pénzügyi összeomlás szélén állnak, és egy lefelé tartó spirálba vannak zárva. a növekvő adósságok és az apadó források miatt.” Erika...

Denise és Aaron még házasok?

A pár 2018 óta házas . Denise Richards és férje, Aaron Phypers páros gólként emlegették, miután Denise feltöltött egy romantikus felvételt róluk a lenyűgöző naplementével. A pár Los Angeles gyönyörű dombjai között állt, miközben a lenyugvó nap tökéletes hátteret teremtett a párnak.

A Brandi és Denise-ügy: A teljes történet | 10. évad | Igazi Beverley Hills-i háziasszonyok

30 kapcsolódó kérdés található

Brandi visszakapta a kutyáját?

Brandi Glanville soha nem kapta vissza Chica kutyáját . ... A veszteség után Brandi a személyi asszisztensét hibáztatta, majd kirúgta Chica eltűnéséért. 2014-ben egy nő megkereste Brandit, és azt állította, hogy megtalálta Chicát, de ez téves riasztás volt.

Kivel feküdt még le Brandi?

Brandi Glanville végre elmondja a saját oldalát a történetről, amikor az állítólagos randevúról van szó, amelyet a „Beverly Hills-i igazi háziasszonyok” egykori sztárjával, Denise Richards -szal folytatott.

Carlton és Brandi még mindig barátok?

A 48 éves nő azt mondta, azért döntött úgy, hogy szót ejt barátságairól és kapcsolatairól, mert közzétett egy visszaemlékező fotót magáról Carltonnal és Kimmel az Instagramon, és elkezdődött a pletykák egy hármasról. „Kim Richards még mindig nem beszél velem” – árulta el Brandi. ... Csak barátok vagyunk.

Mi történt Brandi Glanville-lel?

Brandi Glanville egy égési balesetről beszél, amelyet tavaly szenvedett el. ... A tévés személyiség tovább válaszolt a rajongóknak a Twitteren, és megosztotta, hogy még mindig bedagadt, és a baleset következtében megégett a retinája, valamint leégett a szempillája. Azt mondta, három napig nem tudta kinyitni a szemét.

Hogyan törte el Brandi a kezét?

Brandi Glanville megmutatja eltört kezét , miután megsérült az önvédelmi órán . Alig három napja véletlenül kitett magáért egy részeg estén. ... Keserű édes tweettel követte a panaszt; "Cirkuszban vagyunk, lüktet és bedagadt a kezem, és egyáltalán nem tudtam megcsinálni a hajam, de ez csodálatos...

Brandi Glanville-nek volt babája?

„Boldog születésnapot Mason Glanville ? ?” – írta az Instagramon keresztül június 2-án, szerdán a Beverly Hills Real Housewives sztárja, egy családi csattanó mellett. ... Lehet, hogy jogilag már felnőtt vagy, de mindig a kisfiam leszel??Annyira szeretlek” – írta Glanville szerdán az Instagram-fotóhoz.

Mennyi Lisa Vanderpump nettó vagyona?

Lisa Vanderpump, 60 Becsült nettó vagyon: 90 millió USD .

Ki a leggazdagabb Blackpinkben?

Lisa a Blackpink leggazdagabb tagja.

Hogy Lisa Vanderpump ilyen gazdag?

Hogyan keresett Lisa Vanderpump pénzt? ... A Vanderpump Rules szerinti fizetésén kívül Lisa Vanderpump komoly jövedelemre tesz szert egyéb üzleti érdekeinek köszönhetően . Férje, Ken Todd mellett a páros 36 étterem, rendezvényhelyszín és bár tulajdonosa és üzemeltetője Londonban és Los Angelesben egyaránt.

Ki a legszegényebb igazi háziasszony?

Meredith Marks : 1 millió dollár Ha arra gondol, ki a legszegényebb háziasszony a Salt Lake City-i háziasszonyok közül, akkor ez nem más, mint Meredith Marks.

Miért hagyta el Brandi Rhobh-t?

A rajongók nem láthatják majd a Denise Richards és Brandi-ügy történetét. Igaz, hogy Brandi őrjöngésben hagyta a RHOBH rajongóit, miután elárulta, hogy a 10. évadban viszonya volt Denise- szel. ... A vita ellenére Brandi megerősítette, hogy nem hazudott a szexuális találkozásukról.

Brandi eltörte a kezét?

A RHOBH sztárja augusztus 3-án, kedden mutatta meg először a rajongóinak, hogy felrobbant a keze egy tweetben. Az első fotón gyűrű volt a középső ujján, de szerencsére le tudta venni, mielőtt jobban bedagadt volna a keze. Brandi azt feltételezte, hogy valami megharapta álmában az első tweetében.

Miért van Brandi Glanville intenzív osztályon?

Brandi Glanville elárulta, hogy egy feltételezett "fertőzött pókharapás" miatt került kórházba, miután az orvosok azt mondták neki, hogy "elveszíthet egy végtagot" ettől.

Miért volt Brandi Glanville kórházban?

Ijesztő helyzet. Brandi Glanville elárulta, hogy a kórházban van, ahol egy rejtélyes fertőzés miatt kezelik, amelyet látszólag egy harapás okozott a kezében .

Brandi Glanville és LeAnn Rimes barátok?

A Real Housewives of Beverly Hills sztárja, Brandi Glanville megosztotta, hogy immár a legjobb barátja LeAnn Rimesnek , évekkel azután, hogy az énekesnő viszonyba kezdett Brandi akkori férjével, Eddie Ciprianival.

Yolanda barátja Lisával?

"Kétszer vagy háromszor találkoztam Lisa Vanderpumptal Mohamed Hadid házában, de valójában egyik nővel sem vagyok barátságban . Érdekes módon egyikük sem foglalkozik velem a kamerán kívül."

Aaron azt mondta, hogy összetöri Denise kezét?

A találkozón a műsorvezető Andy Cohen elmondta, hogy Bravónak "sok kérdést kapott" Aaronról és a viselkedéséről – beleértve a kézzúzó megjegyzést is. "Denise, mi folyik ott? Azt hiszem, azt mondta, hogy össze fogja törni a kezed" - kérdezte Andy. – Igen, össze akarta törni a kezemet – erősítette meg Denise.

Azt mondta Aaron, hogy össze fogja törni Denise kezét?

Beverly Hills igazi háziasszonyai – 10. évad: Reunion [3. rész] / Denise a férjéről beszél, Aaron azt mondja, hogy összetörné a kezét. – Igen, össze akarta törni a kezemet – mondta Denise.

Kyle és Denise rokonok?

Egy váratlanul vad pillanat jött el, amikor a színésztárs, Kyle Richards (nem rokonságban Denise-szel) „ragamuffinnak” titulálta Denise-t, és Denise visszavágott a vallomásos kamerába: „Én vagyok... Denise Richards, Kyle.