Miért denise crosby bal tng?

Pontszám: 4,6/5 ( 74 szavazat )

Crosby azt állította, hogy azért hagyta ott a sorozatot , mert elégedetlen volt a szereppel, pedig szerette Tasha Yar karakterét. "El akartam hagyni a show-t" - magyarázta a StarTrek.com-nak adott interjújában. "Bár Gene ötlete volt, hogy a karakter meghaljon. Úgy gondolta, hogy ez olyan sokkoló lesz.

Miért hagyta el Tasha Yar a következő generációt?

Hirtelen halálával Tasha Yar lett az első Star Trek sorozat törzsvendége, akit megöltek, és Worf vette át a helyét a biztonsági vezetőként. Ahogy Crosby egy 2012-es interjúban elmondta a TrekMovie-nak, azért kérte a TNG távozását, mert „nyomorult” volt , és „alig várta, hogy kiszálljon ebből a műsorból”.

Aludt az adatok Tasha Yarral?

Amikor ez az epizód készült, Roddenberry megragadta a lehetőséget, hogy teljesítse kívánságát, és Data lefeküdt Tasha Yarral .

Wesley Crusher visszatér valaha?

Wesley még mindig a „Journey's End” című filmben való utolsó szereplésének következményeivel él, ahol attól a pillanattól kezdve, hogy visszatér az Enterprise-hoz, egyértelmű, hogy nem tudja megoldani a Csillagflotta Akadémiában betöltött szerepét, és új kihívásra vágyik.

Wesley Crusher Picard fia?

Akár ez volt az eredeti terv, akár nem, a Star Trek végül megcáfolta azt az elképzelést, hogy Wesley Crusher Picard fia legyen. Picardnak és Beverlynek valóban volt korábbi kapcsolata: néhai férje, Jack Crusher Picard korábbi első tisztje és legjobb barátja volt a USS Stargazer-en.

Denise Crosby a MONSTER PARTY-n – a Star Trek TNG távozásáról

44 kapcsolódó kérdés található

Miért visel Picard pirosat?

A TOS-ban (The Original Series) az aranyat a parancsnokságnak tartották fenn, a pirosat a mérnöki és biztonságtechnikai célokra , így a tudomány és az egészségügyi tisztek kékje maradt. ... A legénység tagjai tudják, hogy Bones megbízható orvos, még akkor is, ha ezt nem állítja Kirknek, mert arra kondicionálták őket, hogy bízzanak a kék egyenruhájában.

Worf visszaszerzi valaha a becsületét?

Elmagyarázza, hogy mivel Worf a Föderáció oldalára állt a Klingon Birodalom ellen, Kurn és családja kitaszítottak az otthoni világban. Miután mindent elveszített, csak a Mauk-to'Vorral nyerheti vissza becsületét , egy halálrituáléval, amelyet csak Worf tud végrehajtani.

Deanna Troi hozzáment Worfhoz?

Egy másik valóságban Worf az Enterprise első tisztje, aki Riker százados alatt szolgál, aki átvette a parancsnokságot, miután Picard századost megölték a Borgok. Felesége Deanna Troi , egy lánya, Shannara Rozhenko és egy fia, Eric Christopher Rozhenko.

Worf a Picardban lesz?

Határozottan nem: Worf, LaForge, Crusher és O'Brien Négy TNG-színész megerősítette, hogy biztosan nem fognak szerepelni a „Picard” második évadában . Ketten azonban utaltak arra, hogy a következő évadokban szerepelhetnek.

Miért hal meg mindig a piros inges srác?

A kifejezés az eredeti Star Trek (NBC, 1966–69) televíziós sorozatból származik, amelyben a vörösinges biztonsági személyzet gyakran meghal az epizódok során. A vörösinges haláleseteket gyakran használják annak a lehetséges veszélynek a dramatizálására, amellyel a főszereplők szembesülnek .

Miért kezdett Picard kabátot hordani?

A kapitány egyenruháját Patrick Stewart színész javaslatára Robert Blackman tervezte, hogy Picard kapitány kitűnjön legénysége többi tagjából. [1] A kabát létrehozását Stewart késztette arra, hogy panaszokat emelt a szokásos szolgálati egyenruhák kényelmetlensége miatt .

Milyen színű a Worf?

Később hivatalosan is kinevezték a biztonsági főnöknek, és sárga ruhát kezd viselni, aminek van értelme. De miért viseljen egy fiatalabb biztonsági tiszt pirosat, a parancsnoki osztály színét?

Miért utálta Picard Wesleyt?

A "The Bonding" harmadik évados epizódjában Wesley felfedi, hogy apja halála után ellenséges volt Picard iránt , mivel Picard a Stargazer parancsnoka volt a küldetés során, amelyben Wesley apját megölték. Az epizód végére már nem hordozza magában ezeket az érzéseket.

Gates McFadden és Wil Wheaton kijött?

McFadden és Wheaton híresen közel állnak egymáshoz , ami nem különbözik a The Next Generation-ban játszott szerepüktől. „Tudtam, hogy ő maga is olyan podcaster, kérdező és műsorvezető, hogy tudtam, hogy más utat kell találnom vele. Eszembe jutott, hogy játszok vele – és nagyon szórakoztató volt” – mondja McFadden.

Miért váltotta Dr. Pulaski Dr. Crushert?

Múltjában egy ideig romantikus kapcsolatban állt William Riker apjával, Kyle Rikerrel, akivel barátságot ápolt. Diana Muldaur színésznő alakította Pulaski Beverly Crusher parancsnok karakterét a második évadban, miután Gates McFadden szerződését nem hosszabbították meg .

Miért húzza le Picard az ingét?

Picardnak problémája volt, hogy az egyenruhája felső része felfelé csúszott, amikor csak ült vagy állt , és ezért kialakult az a szokása, hogy gyakran húzza le az ingét. Ez a lépés olyan gyakran megtörtént, hogy a rajongók felfigyeltek rá, és "Picard manővernek" nevezték el.

Miért változott a Picard egyenruha?

A kérdés az, hogy honnan jött ez az új kabát, és miért? Kiderült, hogy Sir Patrick Stewart maga is érdekelt abban, hogy Picard kiemelkedjen a StarTrek.com szerint. Robert Blackman Stewart közreműködésével nekilátott ennek az új kabátnak az elkészítéséhez.

Honnan jött Borg?

A Star Trek: First Contact című film szerint a Borg egy távoli bolygón fejlődött ki, feltehetően a Delta Quadrantban , amely kollektívájuk központja. De a Discovery új eredettörténete az, aminek kánonnak kell lennie.

Miért viselt Scotty piros inget?

A piros egyenruhák a mérnöki/kommunikációs részleghez tartoznak , beleértve Scotty főmérnököt és Uhura kommunikációs tisztet. A kék ingeket a tudományos/orvosi személyzet viseli, köztük McCoy és Spock.

Spock piros inget viselt?

A Star Trek II: The Wrath of Khan, a Star Trek: First Contact és a Star Trek Nemesis azonban mindegyikben rengeteg csatával összefüggő legénységi haláleset szerepelt. ... Azt is meg kell jegyezni, hogy Spock és Kirk meghalt a Khan haragjában, illetve a Generációkban – és mindegyik filmben a tisztek piros egyenruhát viseltek .

Miért hívják redshirtingnek?

A redshirting egy hasonló tevékenység kifejezéseként jött létre, de inkább a főiskolai sportokban, mint az óvodában fordul elő , ahol a redshirt (főnév) „egy középiskolás vagy főiskolai sportoló, akit egy évig kizártak az egyetemi versenyből a képességek fejlesztése és a jogosultság kiterjesztése érdekében”. "a piros ingekből, amelyeket a gyakorlatban viseltek...

Worf és Troi összejött?

Ebben az epizódban Worf és Troi végre együtt találkoznak a show első számú univerzumában. Csókolózás van, szex van, másnap reggeli van, Troi álmodozó sóhajtása, hogy ezt már rég meg kellett volna tenniük, de — ó, psych!

Ki az Enterprise kapitánya Picard után?

Az új kanonikus Star Trek: Picard előzményregényből kiderült, ki váltotta Jean-Luc Picardot (Patrick Stewart) az Enterprise: Worf kapitányaként (Michael Dorn).