Denise elhagyta rhobh-t?

Pontszám: 4,4/5 ( 55 szavazat )

Denise képviselője szeptember 10-én megerősítette a People-nek, hogy két évad után elhagyja a RHOBH-t . ... "A spanyolországi forgatás csodálatos volt, mivel az egyetlen edény, amit megkavarnak, az a hihetetlen spanyol ételük" - mondta a bennfentes, rámutatva, hogy Denise a Merész és szép című nappali szappanopera szereplője is.

Denise Richards kilépett vagy kirúgták a RHOBH-tól?

Richards 2020 szeptemberében jelentette be távozását két RHOBH-szezon után. Távozása azután történt, hogy a Brandi Glanville-lel folytatott drámája a 10. évadban szerepelt.

Denise és Lisa Rinna még mindig barátok?

Lisa Rinna bekapcsolta Denise Richards-t. Megvádolta, hogy hazudott, és megvilágította a többi szereplőt. … Richards és Rinna 20 éve barátok, modellkoruk óta. Richards láthatóan megdöbbent, hogy régi barátja ilyen keményen bánik vele. És nem ő volt az egyetlen.

Denise Richards elhagyja a Bravót?

Denise Richards elhagyja Beverly Hills igazi háziasszonyait. A RHOBH szereplői két évad után kilépnek a műsorból . Denise Richards nem tér vissza a The Real Housewives of Beverly Hills-be – erősítette meg a The Daily Dish. Az elmúlt két évadban szereplőként szerepelt a műsorban.

Denise és Aaron még házasok?

A pár 2018 óta házas . Denise Richards és férje, Aaron Phypers páros gólként emlegették, miután Denise feltöltött egy romantikus felvételt róluk a lenyűgöző naplementével. A pár Los Angeles gyönyörű dombjai között állt, miközben a lenyugvó nap tökéletes hátteret teremtett a párnak.

Andy Cohen elárulta, miért hagyta el Denise Richards a RHOBH-t: "Nem tudtunk megegyezni" | PeopleTV

41 kapcsolódó kérdés található

Miért válnak el Erica és Tom?

Az általunk megszerzett szövetségi bírósági dokumentumokban az Edelson PC csoportos keresetet folytató cég azt állította, hogy az elhidegült pár válása „ál kísérlet Tom és Erika pénzének csalárd módon történő védelmére”, és hogy „a pénzügyi összeomlás szélén állnak, és egy lefelé tartó spirálba vannak zárva. a növekvő adósságok és az apadó források miatt.” Erika...

Miért nem tér vissza Teddi a RHOBH-hoz?

Teddi Mellencamp nem titkolta, miért hagyta el a Beverly Hills-i igazi háziasszonyokat. Ahogy az elszámoltatási edző egy szeptember 22-i Instagram-videóban kifejtette, a döntés Bravóé volt, nem az övé. „ Nemrég tudtam meg, hogy a háziasszonyi szerződésemet nem hosszabbítják meg ” – mondta.

Mennyit keresett Denise Richards Rhobh-n?

A hírek szerint a show valaha volt legmagasabb fizetése Denise Richards volt, akinek 1 000 000 dollárt fizettek azért, hogy egy szezonra megjelenjen. Távozása óta azonban egy másik háziasszony vette át a legmagasabb fizetést.

Ki a leggazdagabb igazi háziasszony?

  • Yolanda Hadid, Gigi és Bella Hadid édesanyja 45 millió USD nettó vagyonnal forog készpénzben a sorozatban három évad után.
  • Körülbelül 100 millió USD nettó vagyonával az önjelölt boszorkány, Carlton Gebbia és Kyle Richards, az OG háziasszonya a leggazdagabb nők, akik valaha is szerepeltek a RHOBH-n.

Mennyi a valós Garcelle fizetése?

Garcelle Beauvais ( 8 millió USD ) Ebben az évben a kétgyermekes anya Eddie Murphy Coming 2 America című folytatásában is feltűnt, és a The Real legújabb műsorvezetőjeként szolgál.

Ki nem jön vissza a RHOBH-ba?

Denise Richards Két eseménydús évad után Richards nem tér vissza a Beverly Hills-i Igazi háziasszonyokhoz – erősítette meg a színésznő képviselője a PEOPLE-nak 2020. szeptember 9-én.

Dorit és Teddi még mindig barátok?

Per Teddi elszomorította a hír, mivel "erős kapcsolatokat" alakított ki a szereplőkkel és a stábbal. Annak ellenére, hogy már nincs gyémántja, Teddi közel maradt Kyle-hoz, Lisa Rinnához, Dorit Kemsley-hez és Erika Jayne-hez .

Erika és Tom elváltak?

2020. november 3-án, 22 év házasság után Erika (49) beadta a válókeresetet a 81 éves Tomtól . A PEOPLE által megszerzett nyilatkozatában Erika azt mondta: „Hosszú megfontolás után úgy döntöttem, hogy véget vetek a házasságomnak Tom Girardival.

Erikának és Tomnak volt házassága?

A válásuk előtt azonban Jayne felfedte Andy Cohennek 2017 júniusában, hogy ő és volt férje soha nem kötöttek házassági szerződést . Egy pár egyébként sem állna az útjába” – mondta akkor. ...

Azt mondta Aaron, hogy össze fogja törni Denise kezét?

A találkozón a műsorvezető Andy Cohen elmondta, hogy Bravónak "sok kérdést kapott" Aaronról és a viselkedéséről – beleértve a kézzúzó megjegyzést is. "Denise, mi folyik ott? Azt hiszem, azt mondta, hogy össze fogja törni a kezed" - kérdezte Andy. – Igen, össze akarta törni a kezemet – erősítette meg Denise.

Aaron azt mondta, hogy összetöri Denise kezét?

Beverly Hills igazi háziasszonyai – 10. évad: Reunion [3. rész] / Denise a férjéről beszél, Aaron azt mondja, hogy összetörné a kezét. – Igen, össze akarta törni a kezemet – mondta Denise.

Erika elhagyja a RHOBH-t?

Erika Jayne közel áll a „RHOBH” kilépéshez , MEGTAGADJA, hogy beszéljen a szereplőkkel. Sok Erika Jayne hír jelenik meg ma. A reality-sztár jelenleg ellentétben áll a legtöbb RHOBH-társával. A legtöbbjükkel nincs szókapcsolatban, ami érdekes találkozást eredményez majd.

Kit rúgtak ki a RHOA-tól?

Kenya Moore és Cynthia Bailey kirúgtak az atlantai igazi háziasszonyokból. A reality sztárja, Kenya Moore hivatalosan nem tér vissza az Atlantai Real Housewives következő szezonjában. A Bravo egyik vezetője szerint a hálózat úgy döntött, hogy a következő szezonban más irányba indul el.

Ki a leggazdagabb Xscape-tag?

LaTocha Scott nettó vagyona: LaTocha Scott egy amerikai énekes, akinek nettó vagyona 3 millió dollár. LaTocha Scott 1978. október 2-án született Atlantában, Georgia államban. Először az 1990-es években az Xscape R&B lánycsapat tagjaként vált ismertté.

Mennyi a NeNe nettó értéke?

A Leakes 14 millió dollárt ér, amelynek nagy részét a RHOA-ban való szerepléseiből kereste – jelentette a Celebrity Net Worth. 2008-ban kezdett szerepelni a műsorban, és hét évadon keresztül állandó szereplője volt.

Ki Atlanta leggazdagabb háziasszonya?

Kandi Burruss Atlanta leggazdagabb igazi háziasszonya Mint a The Cinemaholic beszámolt róla, Kandi 30 millió dollárt ér, így messze a leggazdagabb "RHOA" szereplőgárdája.