Hol kell használni a kenshi mk11 szemkötőjét?

Pontszám: 4,7/5 ( 70 szavazat )

A Kenshi's Blindfold-ot bármikor felszerelheti a DualShock 4 kontroller Circle gombjával , vagy az Xbox One B gombjának vagy a Nintendo Switch vezérlő A gombjának megnyomásával.

Miért van Kenshi bekötött szemű?

Kenshi szemkötője. ... Miután megvakította Shang Tsung varázsló, amikor benézett a Lelkek Kútjába ősi ősei sírjában, és eltávolította legendás kardjukat, Kenshi ezzel a kendővel elrejti a szemét, és növeli a tudatát hang .

Hol használhatom az Amulet of Earth birodalmak védelmezőjét?

Earthrealm Védőjének amulettje
  1. Használat: Raiden szobrának tövébe helyezve helyreállítja a szobrot, és a Raiden összetört botját, egy másik kulcsfontosságú tárgyat jutalmaz.
  2. Helyszín: Más kulcsfontosságú tárgyakkal ellentétben ez az amulett csak az idő tornyaiban található.

Ki a bekötött szemű srác a Mortal Kombatban?

Kenshi Takahashi egy kitalált karakter a Midway Games és a NetherRealm Studios Mortal Kombat verekedős játékából. A Mortal Kombat: Deadly Alliance (2002) című filmben debütált vak kardforgatóként és a különleges erők hadműveleteként.

Milyen ajtót nyit a megrepedt Motaro kürt?

A Cracked Horn of Motaro kulcsfontosságú elem, amelyet meg kell találnod a Mortal Kombat 11 Kryptben. Mint minden kulcsfontosságú elem, a Motaro kürtje is a kriptában az MK11-ben szükséges az ajtó kinyitásához; ebben az esetben szüksége van rá a Goro's Liar Door kinyitásához.

[Mortal Kombat 11] Hogyan szerezzük meg Kenshi szemkötőjét

28 kapcsolódó kérdés található

Hová tegyem a Mennydörgés Isten összetört botját?

A Thunder God's Shattered Staff segítségével kinyitják a Kytinn Hive szobájának bezárt ajtaját, amely maga a Goro's Lair kínzótermeiben található. Megtalálható az udvaron lévő összezúzott Raiden-szoborral és a Földbirodalmi Védő Amulettjével a leltárban.

Ki ölte meg Gorót?

A csatában kimerülten Gorót hátulról ütötte meg Noob Saibot . Halálosan megsebesült, látszólag belehalt a sérülésbe, Kitana pedig királyi temetést tartott a bukott Shokan hercegnek.

Ki ölte meg Ermacot?

Halálos ereje ellenére Ermacot Liu Kang legyőzte a csatában.

Takeda meghalt az mk11-ben?

Takedát megüti az amulett ereje, és mivel a lelke feltöltődik a Jinsei-ből származó energiával, nem hal meg azonnal , hanem meghosszabbodik egy gyötrelmes halálig.

Hogyan szerezheted be a Cetrion amulettet az MK11-ben?

Cetrion amulettjének megszerzéséhez Cetrion fejét a Warrior Shrine megfelelő tüskéjére kell helyeznie . A Harcos szentélyben tüskék és arcjelzők sora található. Ahhoz, hogy egy fejet egy tüskére helyezzen, 50 halálesetet/brutálisságot kell szereznie egy karakteren a Klasszikus tornyokban vagy az Idő tornyaiban.

Hogyan szerezhetem meg shinnok amulettet?

Ahhoz, hogy megszerezd Shinnok amulettjét a Mortal Kombat 11 kriptában, a Kytinn Hive rejtvény megoldásához meg kell alkotnod a Forge-ban . Három összetevőt kell összegyűjtened: Ensorcelled Demon's Heart, Ensorcelled Gem of Trapped Souls és Ensorcelled Eye of a Dragon.

Hogyan lehet megérteni az MK11-ben szereplő szívét?

A Mind of the One Being megszerzéséhez 10 halálesetet kell végrehajtanod a Toronyban. Az Egy Lény Szívének megszerzéséhez 10 kegyelmet kell végrehajtanod a Toronyban. A Heart of the One Being megszerzéséhez 10 brutalitást kell végrehajtanod a toronyban .

Miért nincs Kenshi az Mk 11-ben?

RE: Miért nincs Kenshi ebben a játékban? Kenshit láthatóan megölték Shang Tsung szigetén, és a lelkét elrabolta a varázsló . Shang még Ermacet is megölte. Általában azután határozzák meg a névsort, hogy a sztori alapjait lefektették, így láthatják, hogy milyen karakterek férnének bele, és milyen formában lehet kidolgozni.

Ki vette meg Kenshi szemét?

Amikor a verseny elkezdődik, Kenshi tovább merészkedik a szigetre, és egy rövid meditáció után egy tisztásra érkezik. Ermac hangja ismét megszólítja, kijelentve, hogy visszaveszi a Sento pengét Kenshitől, és gúnyolódik, hogy sokat tanult azóta, hogy „elvették a szemét”.

Ki a legerősebb Mortal Kombat karakter?

Mortal Kombat: A 10 legerősebb kombatáns, Lore szerint
  1. 1 Az Egy Lény. Az idők kezdete csak az Egy Lényt és az Idősebb Isteneket tartalmazta.
  2. 2 Blaze. Blaze uralma a tűz felett alábecsülése teljes potenciáljához. ...
  3. 3 Kronika. ...
  4. 4 Shinnok. ...
  5. 5 Shao Kahn. ...
  6. 6 Shang Tsung. ...
  7. 7 Quan Chi. ...
  8. 8 Raiden. ...

Jerrod király Ermac?

Jerrod király lánya, Kitana hercegnő és felesége Sindel királynő mellett. Ermac Mortal Kombat Arcade Ladder befejezésében (2011) kiderül, hogy a lényét alkotó lélek közül az egyik Jerrod király. ... Míg Ermac vége nem kánon, John Vogel megerősítette, hogy Jerrod lelke az Ermac része.

Mit csinált Ermac Jaxszel?

A versenyen kívül Ermac telekinetikus nindzsa egy összetűzés során tönkreteszi Jax karjait , és arra kényszeríti őt, hogy visszatérjen a Földre orvosi ellátásért. Míg azonban Jax megkapja kibernetikus karjait, azok nem tesznek neki sok jót, és Raiden csapatainak nagy részével együtt meghal a Lin Kuei és Sindel támadása után.

Ki ölte meg Mileenát?

Miközben Mileena eltökélt szándéka, hogy bármi áron megállítsa ikertestvérét, Kitana meggyilkolja, lelke alászáll a Netherbirodalomba.

Ki az erősebb Goro vagy Kintaro?

Kintaro . Kánon, hogy "erősebb és mozgékonyabb", mint Goro. Tehát még a készítők is azt hiszik, hogy Kintaro képes Goro fenekébe rúgni.

Ki ölte meg noob saibotot?

ELISMERÉS. A Netherrealm árnyéka. Életében Noob Saibot Sub-Zero néven volt ismert. Skorpió igazságtalanul meggyilkolta, Quan Chi feltámasztotta, és hatalmat kapott a sötétség felett, de Quan Chi rabszolgájaként.

Hogyan szerezhetsz Queen Sytholin pengét?

Hogyan lehet megszerezni a Queen Sytholin's Blade-t? A Queen Sitholin's Blade egy másik műtárgy, amely beszerezhető a Goro's Lair-ben . Ezúttal Goro Kincseskamrájába kell menned – nehéz lesz megtalálni a pengét. Menj az oltár felé, és vedd a kardot.