Hulk legyőzné Thort?

Pontszám: 4,4/5 ( 5 szavazat )

Ez eldönti az alapkérdést – Hulk erősebb Thornál , és legyőzné őt egy harcban. Thor minden isteni ereje ellenére nem tudta legyőzni Hulkot egy harcban, egyszerűen azért, mert a Hulk olyan egyedülállóan erős.

Ki az erősebb Hulk vagy Thor?

Valószínűleg mindenki egyetért abban, hogy valószínűleg The Hulk rendelkezik a legerősebb erőkitörésekkel, de ha az alaperőről van szó, akkor abszolút Thor a győztes . ... Thor jobban tudja irányítani hatalmát, mint The Hulk, és nagyobb alaperővel rendelkezik, mint The Hulk, de The Hulk legyőzi őt egy kategóriában.

Meg tudja-e győzni Hulk Thort?

2 Legyőzheti a Hulkot: Thor Thor nem fog a Hulkkal vacakolni – amilyen keményen tud, amilyen gyorsan csak tud, használja kimagasló erejét, Mjolnir lövéseit és erőteljes villámcsapásait. a Jade Giant ellen. Thor vízlépcsőivel szemben Hulknak esélye sincs.

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Az MCU Heroes a leggyengébbtől a legerősebbig terjedt
 • Vessen egy pillantást 24 hősre a Marvel Mozi-univerzumban, és meghatározzuk, ki a legerősebb az MCU-hősök közül. ...
 • Sólyomszemet sokan a leggyengébb MCU-hősnek tartják, annak ellenére, hogy ügyes, csak úgy tűnik, mint egy rendes srác íjjal és nyíllal.

Le tudja győzni Thor Supermant?

Thor lenne a győztes, képes legyőzni Supermant , ezen kívül ő a mennydörgés istene, bár mindent elveszít, beleértve a szemét is, mégis ő a legerősebb bosszúálló, mint mások. ... Azonban Thor, a Marvel egyik legerősebb Bosszúállója lehet, hogy éppen elég erős ahhoz, hogy megküzdjön Supermannel.

Hulk vs Thor: Ki az MCU legerősebb bosszúállója?

22 kapcsolódó kérdés található

Hulk felemelte Mjolnirt?

Az egyszerű válasz: nem . Igen, Hulk teljesen a földhöz vágja Thort Mjolnirral, de mind Thort, mind a kalapácsot fogja. Hulk egyedül nem tudta volna felemelni Mjolnirt, de mivel a Mennydörgés istene is erősen megfogta, fegyverként tudta használni csapattársa ellen.

Ki emelte fel Thor kalapácsát?

Amikor Amerika Kapitány felemelte Mjolnirt, Thor kalapácsát a Bosszúállók: Végjáték végén, a rajongók ujjongtak... Egyesek egyenesen aljasak.
 1. 1 Vörös Hulk.
 2. 2 Magneto (Ultimate Comics) ...
 3. 3 Loki. ...
 4. 4 Air-Walker. ...
 5. 5. Csodálatos Andy. ...
 6. 6 Doktor Doom. ...
 7. 7 Ragnarok. ...
 8. 8 Conan A barbár. ...

Ki az erősebb Hulk vagy Juggernaut?

A képregényekben Hulk háborút viselt az X-men ellen, és végül megküzdött Juggernaut-val. ... A valóságban Juggernaut gyakorlatilag megállíthatatlan varázslat nélkül, de a Hulk erősebb, mint a Juggernaut . Szóval izgalmas küzdelmet eredményez. És bár mindig szoros csata lesz, Hulk legyőzi Juggernaut.

Meg tudja győzni Superman Juggernautot?

A DC Versus Marvel #1-ben Superman egyetlen ütéssel legyőzte a Juggernautot . ... Juggernaut erejét és gyorsaságát egyaránt fokozza a Crimson Gem of Cyttorak, de varázslatos lendülete külön erő, és ez nem hagy kétséget.

Ki tudja legyőzni Juggernaut-t?

A Hulk a Juggernaut ellen küzd a Marvel két legerősebb hőse közötti epikus csatában, ahol a Jade Giant nyer egy hatalmas találatnak köszönhetően.

Meg tudja győzni a Juggernaut Thanost?

A Hulk elleni rekordjaik, valamint általános taktikai fölénye alapján Thanos szinte biztosan nyerne a Juggernaut elleni küzdelemben .

Superman fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Szóval, itt van: igen, Superman képes hadonászni Mjolnirral , bár csak vészhelyzetben látta ezt – és valójában úgy tűnik, hogy Wonder Woman feltétel nélkül méltóbb a fegyverre, mint ő.

Deadpool fel tudja emelni Mjolnirt?

Deadpool egyszer felemelte Thor kalapácsát, és meglepő módon kiderült, hogy méltó Mjolnirhoz – de nem minden volt az, aminek látszott. Thor Mjolnir kalapácsának felemelése nagy dolog a Marvel-univerzumban, hiszen ez bizonyítja, hogy ki az, aki igazán érdemes. ... Loki megbízza Deadpoolt, hogy Thor elveszítse a kalapácsát.

Batman fel tudja emelni Mjolnirt?

Legjobb pillanataiban Batman valószínűleg fel tudja emelni Mjolnirt , de a legsötétebb éjszakáin valószínűleg egy centimétert sem tud mozgatni.

Vajon Scarlet Witch legyőzheti Hulkot?

Hogy mi következik, talán soha nem derül ki, de nagyon valószínű, hogy Hulk folytatni tudja erőfeszítéseit, és még Wandát is legyőzheti . Káoszmágiája miatt a Scarlet Witch több nyers erőt tartalmaz, mint bármely más Marvel-hős, de az eredeti Hulk fizikailag a legerősebb.

Goku fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Eredetileg Odin öntötte el, de az idő múlásával érlelődve, és a Thor fegyverében lévő Vihar Anya hatása alatt a Marvel Comics soha nem kötelezte el magát amellett, hogy pontosan mit is jelent „érdemesnek lenni” – hogyan lehet tehát biztos abban, hogy Goku megfelel? ...

Az Ultron fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Leghíresebb felhasználója természetesen Thor istene (Chris Hemsworth). ... Amint Anthony elmagyarázta: "Az Ultron híres jelenetét úgy értelmeztük, hogy amikor rájött, hogy felveheti Mjolnirt, gyorsan úgy döntött, hogy nem teszi , mert nem akarta zavarba hozni Thort."

Ki tudja legyőzni Supermant?

Superman: 15 DC-szereplő, akik kriptonit nélkül is legyőzhetik az acélembert
 • A 11 Wonder Woman jobb harcos.
 • 12 A vakunak van a sebessége az oldalán. ...
 • 13 Rogol Zaarban megvan a bosszú ereje. ...
 • 14 Superboy-Prime a puszta dühön keresztül. ...
 • 15 Batman intelligenciáján és személyes tudásán keresztül csinálja. ...

Le tudja győzni a Shazam Thort?

Mjolnir nélkül Thor valójában veszíthet a Shazam ellen , mivel innen származik Thor mágikus képességei nagy része. Shazamnak nincs szüksége ilyen tokenre a varázslat használatához, és könnyen fel tudja erősíteni erejét, sebességét, sőt tartósságát is, hogy megfeleljen Thornak vagy akár felülmúlja azt.

Meg tudja-e győzni Superman Saitamat?

Tehát a győztes Superman legyen, nem saitama. Évekig Superman volt a mindennek vége, amikor a képregények – vagy bármilyen médium – legerősebb karaktereiről beszéltek. ... A One-Punch Man sztárjaként Saitama olyan erős, hogy egyetlen ütéssel legyőzi az összes ellenfelét .

Le tudja győzni a Deadpool Thanost?

Bár Deadpoolnak sikerült megölnie Thanost, még mindig szüksége volt néhány jelentősebb erőre a feladat elvégzéséhez. Az olyan fegyverek, mint a Cosmic Cube, az Infinity Gauntlet és az Enigma Force , gyakorlatilag bárkit képessé tehetnek Thanos legyőzésére. Deadpool jól használta ezeket az eszközöket, de ezek nélkül biztosan nem tudta volna megölni a hatalmas gonosztevőt.

Meg tudja győzni a Juggernaut Gokut?

4 Legyőzné: Juggernaut Szuperereje az ő példátlan erőssége, de ez önmagában nem tud legyőzni valakit, mint Goku . Ami a megfelelő erőt illeti, Goku még az isteneket is felülmúlta. Juggernautnak kreatívnak kell lennie, ha le akarja győzni Gokut.

Le tudja győzni Thanos Supermant?

Egy egyenes csatában Superman valószínűleg legyőzheti Thanost , bár Thanos minden bizonnyal jó harcot vívna, hiszen ő is egyetlen pofonnal legyőzte a Marvel két legerősebb szuperhősét.

Mi a Juggernaut gyengesége?

Sokáig Juggernaut egyetlen gyengesége a pszichés támadások voltak. Sisakot viselt, amely védelmet nyújtott az erőteljes mentális csapások ellen. A 2015-ös Amazing X-Men #19-ben Juggernaut önként leveszi a sisakját egy pszichikus jelenlétében, és kijelenti, hogy minden korábbi gyengesége eltűnt.