Hulk és thor barátok?

Pontszám: 4,7/5 ( 61 szavazat )

Thor és Hulk kapcsolata kissé bonyolult, de összességében jó barátok . A Bosszúállókban Thor egyike azoknak a hősöknek, akik megpróbálják megállítani Hulk tombolását. Megérti, hogy Bruce Banner maga is küzd Hulk irányításával, és empatikus barátja belső konfliktusaival szemben.

Thor és Hulk a legjobb barátok?

16 BIZALOM: HULK Thor és Hulk kapcsolata kissé bonyolult, de összességében jó barátok . A Bosszúállókban Thor egyike azoknak a hősöknek, akik megpróbálják megállítani Hulk tombolását. Megérti, hogy Bruce Banner maga is küzd Hulk irányításával, és empatikus barátja belső konfliktusaival szemben.

Kivel barátkozik Hulk?

Rick Jones egy kitalált karakter, aki a Marvel Comics által kiadott amerikai képregényekben szerepel. Rick volt Bruce Banner / Hulk, Steve Rogers / Amerika Kapitány, Mar-Vell / Marvel kapitány, Rom, az űrlovag és Genis-Vell / Marvel kapitány segítője és barátja.

Thor és Hulk szeretik egymást?

Banner közeli barátságban volt csapattársával, Thorral, amikor először találkoztak egymással, amikor az emberekkel szövetkezett. ... Újra találkoztak Thorban: Ragnarokban, ahol Thor örült, hogy meglátta Hulkot, egészen addig, amíg meg nem támadta Thort, de bevitték a szobájába, hogy meggyógyuljon. Thornak szerelem-gyűlölet kapcsolata volt Bannerrel .

Ki a legjobb barátja Thornak?

Mivel Heimdall Thor legjobb barátja volt, az asgardi király a halálát vette ki a legnehezebben az asgardiak halálából, amelyet csak az a gyász múlott felül, amelyet Loki iránt érzett, aki nem sokkal Heimdall után meghalt.

Thor és Hulk a legjobb vitatkozó barátok.

19 kapcsolódó kérdés található