A Marvel saját Hulk?

Pontszám: 4,2/5 ( 49 szavazat )

A második ok, amiért a Marvel nem lépett előre egy szóló Hulk-filmmel, az az, hogy a Universal Studios a karakter társtulajdonosa . Hasonlóan ahhoz, ahogy a Sony kölcsönadja a Marvelnek a Pókember filmjogát a Marvel Cinematic Universe-ban Tom Hollandiával a web-slinger szerepében, a Marvel megosztja a jogokat Hulkkal.

Kié Hulk jogai?

A szokásos júniusi megjelenések mellett ott volt egy kívülálló is – a The Incredible Hulk. A különös az, hogy nem a Disney birtokolja a film streaming jogait. Technikailag továbbra is a Universal Pictures birtokolja a karaktert, bár már több mint egy évtizede kölcsönben van az MCU-nak.

A Marvel birtokolja Hulk jogait?

A Hulk biztosan a Marvelé a The Hulk ! ... A Universal Pictures a barátságtalan zöld óriás társtulajdonosa, ezért a 2008-as The Incredible Hulk óta nem készült önálló Hulk-film, és nem valószínű, hogy az MCU jövőben is lesz.

Hulk megkapja a saját filmjét?

Hulk karakterének színes háttere van a Marvel mozi-univerzumban, és mivel Mark Ruffalo átvette a Hulk korábbi sztárja, Ed Norton köpenyét, Hulknak még nincs filmje a csere után . ... Eddig Hulk csak a Bosszúállók filmekben szerepelt, és mellékszerepet játszott a Thor: Ragnarökben.

Miért dolgozta át az MCU Hulkot?

"Döntésünk határozottan nem pénzbeli tényezőkön alapul" - írta részben -, hanem abban gyökerezik, hogy olyan színészre van szükség, aki megtestesíti a többi tehetséges szereplőnk kreativitását és együttműködési szellemét .

A Marvel elkészíti azt a Hulk-filmet, amelyre vártál

19 kapcsolódó kérdés található

Miért nincs Hulk a Disney pluszban?

"The Incredible Hulk" (2008) Miért nem a Disney Plus-on: a Universal Pictures birtokolja a "The Incredible Hulk" terjesztési jogait . A stúdió a filmet a Marvel Studios-szal közösen készítette. Hacsak a Disney nem köt alkut a Universallal, a film nem jelenik meg a Disney Plus-on.

Miért nincs Mark Ruffalo az Incredible Hulkban?

„Úgy döntöttünk, hogy nem hozzuk vissza Ed Nortont Bruce Banner címszerepére a Bosszúállókban. Döntésünk egyértelműen nem pénzbeli tényezőkön alapul, hanem abban gyökerezik, hogy olyan színészre van szükség, aki megtestesíti a többi tehetséges szereplőnk kreativitását és együttműködési szellemét.”

Ki a legerősebb Bosszúálló?

A Marvel Cinematic Univerzumban a Skarlát Boszorkány egy kézlegyintéssel el tudta pusztítani Thanos erőteljes – és valószínűleg dargonit – kardját. Egyre világosabb, hogy a Skarlát Boszorkány, más néven Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) egyértelműen a legerősebb Bosszúálló a Marvel Mozi-univerzumban.

Ryan Reynolds birtokolja a Deadpool jogait?

A Disney és a Marvel Studios megszerezte a Deadpool és más X-Men karakterek filmjogait, miután az Egérház 2019-ben megvásárolta a Fox film- és tévéeszközeit. A Disney/Fox megvásárlását követően Reynolds azt állította, hogy a Deadpool 3 korai verziója egy road trip film Deadpool és Wolverine közreműködésével.

A Sony tulajdonában van Hulk?

Bár a Marvel visszakapja Hulk jogait, a Universalnak köszönhetően nem tud önálló Hulk-filmet kiadni. A Sony és a Marvel látszólag barátságos kapcsolatával ellentétben a Universal a Foxra hasonlít, és sokkal kevésbé segít az együttműködésben.

Vajon Hulk visszatér valaha?

Thor: Love and Thunder kiszivárogtatása utalhat Hulk visszatérésére. A pletykák szerint Mark Ruffalo visszatér a negyedik Hulk-filmben, de ez a casting felhívás megbukhat. ... A várva-várt film jelenleg az előgyártás kellős közepén tart, és várhatóan 2021 januárjában kezdődik a forgatás.

Lesz-e Hulk-film Mark Ruffaloval?

Mark Ruffalo egyszerűen nem lát olyan jövőt, ahol létezne egy (egy másik) önálló „Hulk” film. A "Bosszúállók" sztárja megerősítette a hírt a Varietynek a Disney D23 Expón szombaton. „Egy dolgot szeretnék ma teljesen világossá tenni: egy önálló „Hulk” film soha nem fog megtörténni ” – mondta Ruffalo.

Lesz Deadpool 3?

Ryan Reynolds szerint „nagyon jó” az esély, hogy a Deadpool 3-at jövőre kezdik forgatni. Ryan Reynolds megerősítette, hogy a harmadik Deadpool-filmnek "nagyon jó esélye van" arra, hogy jövőre beindul a gyártás.

Deadpool képes regenerálni a fejét?

Ha a szuperhős-regenerációra gondolunk, azonnal olyan karakterek jutnak eszünkbe, mint Wolverine, Lobo és Deadpool, bár Deadpool lehet az a hős, aki leginkább az extrém sebzések utáni regenerációhoz kötődik. A Deadpool alkotója, Rob Liefeld szerint Wade Wilson akár az egész fejét is visszanőheti, ha kell .

Ryan Reynolds csatlakozik az MCU-hoz?

Ryan Reynolds Deadpoolja hivatalosan is belép az MCU -ba – egy Free Guy teaserre Korggal. Deadpool találkozik Korggal saját filmelőzetes reakciósorozatukban. ... Hivatalos: Deadpool, Ryan Reynolds révén, végre belépett a Marvel Filmes Univerzumba.

Ki a leggyengébb bosszúálló?

Az MCU Heroes a leggyengébbtől a legerősebbig terjedt
 • Vessen egy pillantást 24 hősre a Marvel Mozi-univerzumban, és meghatározzuk, ki a legerősebb az MCU-hősök közül. ...
 • Sólyomszemet sokan a leggyengébb MCU-hősnek tartják, annak ellenére, hogy ügyes, csak úgy tűnik, mint egy rendes srác íjjal és nyíllal.

Ki a legfiatalabb bosszúálló?

MCU: A legidősebb szuperhősök 7 (és a legfiatalabb 7)
 1. 1 Legfiatalabb: Skarlát boszorkány.
 2. 2 Legidősebb: Marvel kapitány. ...
 3. 3 Legfiatalabb: Shuri. ...
 4. 4 Legidősebb: Hank Pym. ...
 5. 5 Legfiatalabb: Pókember. ...
 6. 6 Legidősebb: Amerika Kapitány. ...
 7. 7 Legfiatalabb: Groot. ...
 8. 8 Legidősebb: Thor. ...

Ki tudja legyőzni Thanost?

Bár sok Marvel gonosztevő szereti és imádja Thanost, vannak olyan hősök az univerzumban, akik egyszerűen megvetik őt. Az egyik ilyen hős, aki nagyon gyűlöli Thanoszt, és úgy tűnik, csak azért marad életben, hogy megölhesse, Drax, a pusztító .

Mi az a Mark Ruffalo tragédia?

Ruffalóban agydaganatot is diagnosztizáltak egy olyan időpontban, amelyet műtéti úton kellett eltávolítani. A sikeres műtét ellenére Ruffalo olyan mellékhatásokat szenvedett el, mint az arca bal oldalának teljes lebénulása és a bal füle hallása. Annyira összetört , hogy magába zárta magát .

Miért Don Cheadle váltotta Terrence Howardot?

A Rhodey In Iron Man 2-t fizetési vita miatt újraforgatták. Míg Rhodey kulcsfontosságú volt az első filmben, ez a film elsősorban az RDJ-show volt. Howard szilárd volt Rhodey szerepében a Vasemberben, de igazából Cheadle volt az, aki rányomta a bélyegét a karakterre a két folytatásban.

Hulk gyenge a végjátékban?

Thanos és Thor megerősítette, hogy az MCU Hulk legnagyobb gyengesége NEM az, amit gondol. Lehet, hogy Hulk a legerősebb karakter a Marvel Cinematic Universe-ben, de még mindig van egy finom, bár jelentős gyengesége . Az MCU Hulk egyáltalán nem a legerősebb. Marvel kapitány és Scarlet Witch megverte.

Miért nincs a Deadpool a Disney Plus-on?

A Deadpool-film 2016-os bemutatása óta nem kellett sok idő ahhoz, hogy Deadpool a közönség egyik kedvenc Marvel-figurájává vált. ... A Rated R besorolása és a Disney családi csatornája miatt azonban úgy tűnik, eltekintettek attól, hogy „a szemtelenebb szuperhőst” felvegyék a streamelhető filmek listájára.

Milyen Disney-filmek nem szerepelnek a Disney Plus-on?

A Make Mine Music tehát megmagyarázhatatlan módon továbbra is az egyetlen teljesen animált Disney-film, amely nem elérhető.
 • Dél dala. Kép a Disney-n keresztül. ...
 • Ember és a Hold. Kép a Disney-n keresztül. ...
 • Aladdin: A sorozat. ...
 • Buzz Lightyear of Star Command. ...
 • Mickey Mouse Works/House of Mouse. ...
 • Tarzan legendája. ...
 • Elvarázsolt. ...
 • A színházi rövidnadrágok könyvtára.

Kihagyhatom az Incredible Hulk-ot?

Mivel továbbra is ez a legjobb szólófilmje, ez mindenképpen egy NÉZÉS. A hihetetlen Hulk (2008). Határozottan UGRÁS .

Vanessa életben van a Deadpool 3-ban?

Vanessa állítólag nem szerepel a Deadpool 3 -ban, de visszatér a Deadpool 4-ben. Gyakorlatilag minden nagyobb szuperhősnek, akinek saját franchise-ja van, szüksége van egy stúdió által megbízott szerelmi érdeklődésre, és ebbe még a negyedik faltörő és öntudatos Deadpool is beletartozik.