Wolverine legyőzte valaha a hullát?

Pontszám: 4,5/5 ( 41 szavazat )

Adamantium karmai azon kevés fegyverek egyike a Marvel-univerzumban, amelyek folyamatosan áthatolnak Hulk bőrén, és Wolverine-nak nem okoz gondot Hulk fejére menni. Valójában, ha úgy adódik, Wolverine levághatja Hulk fejét, és végleg véget vethet Hulknak.

Ki nyeri a Wolverine vs Hulk játékot?

Míg Hulk és Wolverine harca szoros. Hulk még mindig fölényben van Wolverine-nel szemben. Gyógyító faktora jobb, mint Wolverine-é. A képregényekben Hulk többször is széttépte a rozsomát adamantium csontvázával együtt.

Kit vert meg Wolverine?

Minden X-Men karakter, aki legyőzte Wolverine-t (időrendben)
  1. 1 Mystique (2012) A Mystique pontos státusza éppoly titokzatos, mint a neve.
  2. 2 Nitro (2006) ...
  3. 3 Hulk (2005-2009 és 2007) ...
  4. 4 Mister X (2001) ...
  5. 5 Magneto (1993) ...
  6. 6 Weapon X Agents (1993) ...
  7. 7 The Reavers (1989) ...
  8. 8 Sabretooth (1988) ...

Vajon Hulk evett Wolverine-t?

Wolverine kettészakítása elég brutális (ahogyan Hulk is tette), de a szeretett X-Men tag megevése túl messzire vezet . ... Amikor befejezte a Hulk gyermekeinek feldarabolását, Logan öregember végül odaért a Jade óriáshoz, és megszúrta adamantium karmaival.

Wolverine olyan erős, mint Hulk?

Az egyetlen különbség az, hogy Bruce Banner nem rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, amikor nem The Hulk. Hulk állítólag erősebb, mert sokkal többször verte Wolverine-t, mint Wolverine őt. Akárhogy is, ez a kettő jól összeillő ellenfél.

A hihetetlen Hulk félbevágja Wolverine-t (Ultimate Wolverine vs Hulk 1. kötet)

36 kapcsolódó kérdés található

Meg tudja győzni Wolverine Thanost?

De a Wolverine Adamantiummal rendelkezik, amely a legerősebb fém az MCU-világban. Áthatolhatatlan, és Wolverine karmai bármit át tudnak vágni még a Thanos erős és vastag lila bőrén is. ... De ha a csata a kesztyű nélküli Thanos és Wolverine között zajlik, akkor Rozsomák biztosan legyőzi őt .

Le tudja győzni Wolverine Thort?

Amikor Thor és Rozsomák túlélik a Marvel univerzum végéig, halálos harcuk nagyobb, mint minden korábbi kozmikus harc.

Ki az erősebb Deadpool vagy Wolverine?

Míg sok Marvel-rajongó szereti a Deadpoolt, Wolverine a legrosszabb hős. Adamantium karmai és gyógyító faktora gyakorlatilag megállíthatatlanná teszi. Wolverine darabokra tépné Deadpoolt. Ha az Old Man Logan elleni harcról beszélünk, akkor Deadpool könnyen nyerne.

Miért SZÜRKE az Ultimate Hulk?

A szuperkatona szérum újraalkotásának sikertelen kísérlete eredményeként, amelyből a híres Amerika Kapitány lett, Bruce Banner befecskendezte magát Nick Fury véréből származó szérummal, és ő lett a zöld Hulk. Később összekeverte a Super-Soldier szérumot a Hulk szérummal , és Gray Hulk lett belőle.

Wolverine Hulk gazember volt?

Mielőtt az X-Men veterán tagja lett volna, Wolverine a Marvel képregényekben debütált, mint az Incredible Hulk gazembere . Első megjelenése során egy brutális harc zajlik, amely Wolverine-t sokkal gonoszabb karakterként ábrázolja, mint ma. ...

Miért utálja Deadpool Wolverine-t?

Valójában ők a legjobb barátok, és barátságuk az egyik leghíresebb a Marvel univerzumában. Deadpool utálja az X-Men Origins: Wolverine című filmet az ottani ábrázolásmód miatt, de magát Wolverine-t nem.

Deadpool harcolt Wolverine-nal?

4. jelenet: „Deadpool” Wolverine ellen harcol. Deadpoolt, akinek szinte korlátlan hatalma van más mutánsoktól, felébresztik, hogy harcoljon Logannel . A száját bevarrták, így nem tud beszélni, az agyát pedig Stryker irányítja.

Wolverine halhatatlan Loganben?

Hugh Jackman mint Logan: Egy mutáns, akinek csodálatos gyógyító képességei és az adamantiummal átitatott csontváza gyakorlatilag halhatatlanná teszi. Jackman a korábbi X-Men filmekben is alakította a karaktert.

Ki az erősebb Hulk vagy Juggernaut?

A képregényekben Hulk háborút viselt az X-men ellen, és végül megküzdött Juggernaut-val. Hulk verte. ... Amikor ez megtörtént, a harc sokkal szorosabbá vált, és végül Hulk valami okos stratégiával legyőzte őt. A valóságban Juggernaut gyakorlatilag megállíthatatlan varázslat nélkül, de a Hulk erősebb, mint a Juggernaut .

Meg tudja-e győzni Superman Wolverine-t?

Superman azonban úgy is legyőzheti Wolverine-t, hogy még csak nem is bántja , például szupergyorsan adamantium ketrecet építhet Logan köré. Összességében Clark esélye a győzelemre sokkal nagyobb, mint Logané, mivel az Acélembernek sokkal több győzelmi útja közül választhat.

Meg lehet ölni Hulkot?

A közvélekedés ellenére a Hulk valóban meghalhat . Nem halhatatlan, csak nagyon sebezhetetlen, és a halála minden bizonnyal lehetséges, bár valójában nagyon nehéz megtenni. A Marvel Comics egy képregénykiadó cég, amelyet 1939-ben alapítottak Timely Comics néven.

Létezik Purple Hulk?

A 2012-es Bosszúállók 24-ben bemutatott Purple Hulk Norman Osborn , más néven Pókember gonosz, a Zöld Goblin.

Az Ultimate Thor Isten?

Thor volt az asgardi mennydörgés istene, amely a skandináv mitológia azonos nevű istenségén alapult, és az Ultimates alapító tagja. ... Az "Ultimate Thor" Thorlief Golmen alteregója, egy anarchista, aki felfedezte, hogy ő a skandináv harcos Thor reinkarnálódott alakja.

A Red Hulk erősebb, mint a zöld Hulk?

Red Hulk egyértelműen az egyik legerősebb lény a Marvel-univerzumban. ... Bár úgy tűnt, Red Hulk megnyeri a csatát, Green Hulk azon képessége, hogy dühével növelje erejét , több erőnek bizonyult, mint amennyit a Red Hulk el tudott fogadni.

Le tudja győzni a Deadpool Supermant?

3 Nem tudott legyőzni : Superman, hogy Deadpool miért harcolna Supermannel, rejtély, de nem ez lenne az első alkalom, hogy Deadpool szembesülne az esélyekkel. ... A Kriptonittal kapcsolatos hihetetlen trükköktől eltekintve Deadpoolnak esélye sincs legyőzni őt.

Le tudja győzni a Deadpool Thanost?

A szembetűnő erőkülönbségek ellenére Deadpoolnak még mindig sikerült megölnie Thanost két külön alkalommal , a Marvel-univerzum legerősebb erőinek kis segítségével. Az első alkalom, hogy Deadpool megölte Thanost, a 2015-ös Deadpool #45-ben történt, Gerry Duggan, Brian Posehn és Scott Koblish történetében.

A Deadpool gyorsabban gyógyul, mint a Wolverine?

Deadpool gyógyító faktora azonban egy kicsit túlmutat Wolverine- én, mivel Deadpool gyógyító faktora lényegében megakadályozza, hogy meghaljon, hacsak nem valami katasztrofális. Tipikusan elmondható, hogy ha Wolverine-nak levágnák a karját, nem növesztene újra újat. Deadpool hatalmai valójában ezt teszik.

Az Ironman legyőzheti Wolverine-t?

Wolverine csak kis híján nyert a szavazatok 51,2%-ával , az Iron Man 48,8%-ával szemben. Igyekeztünk olyan szorosan tartani a küzdelmet, mint a szavazati különbség, és biztosak vagyunk benne, hogy ez az eredmény lesz az első kör legellentmondásosabb eredménye, ha egy felfordulást nem számítunk, de Logan továbblép a második körbe, míg Stark hátravan, hogy felvegye a sok bábuját.

Thor legyőzheti a Deadpoolt?

Bár Thor ereje egy kicsit visszafejlődött a Bosszúállók: Végtelen háborúban, még mindig rendkívül erős . Valamennyire ugyanaz a képregényben, tehát ha Deadpool valaha is Thorral találkozna, a mennydörgés istene lenne a győztes.

Ki az erősebb Batman vagy Wolverine?

Sőt, Wolverine valamivel nagyobb sebessége kulcsfontosságú lenne a csata kimenetelében, mivel könnyebben tudta kikerülni a támadásokat, gyógyulási faktora pedig azt jelenti, hogy az állóképessége sokkal jobb, mint Batmané – egész nap tud menni, míg Batman végül elfárad. Győztes: Wolverine .