Hulk legyőzné Gokut?

Pontszám: 4,2/5 ( 51 szavazat )

13 ELSEMSZÜLNE GOKU: HULK
Bruce Banner elég erős hős volt, amikor feldühödött, de Hulk sokkal több, mint egy szörnyeteg, aki nagyon keményen tud ütni. ... Rendszeresen előfordulhat, hogy nem tudja legyőzni Gokut , de amikor dühe Világtörő Hulkká változtatja, a dolgok megfordulhatnak.

Goku legyőzheti Thanoszt?

Ha Goku fájdalmat akar okozni Thanosnak, bölcsen kell használnia Ultra Instinct formáját , és inkább a gyengeségei miatt kell támadnia, mint bárhol máshol. Nagyon könnyen kiderülhet, hogy Goku még egy órás harc után sem képes egy csepp vért sem kiszedni Thanos testéből.

Melyik Marvel karakter képes legyőzni Gokut?

Herkules az Erő Olimpiai Istene, és ő lehet az egyik egyedülálló ezen a listán, aki képes megfelelni és legyőzni az Ultra Instinct Goku-t tiszta erő tekintetében. Félisten lévén Herkules szinte mindenható, és szinte semmivel szemben sebezhetetlen.

Az ultra ösztönös Goku legyőzheti Hulkot?

Ennek ellenére Hulk a legjobb állapotában nem biztos, hogy megfelel az Ultra Instinct Gokunak . Az is lehet, hogy Ultra Instinct Goku két-három ütéssel nagyjából legyőzi Hulkot, mert gyors ebben a formában. Olyannyira, hogy Hulk talán nem is látja Goku támadásait, nem is beszélve arról, hogy támadó mozdulataival megérinti.

Ki az erősebb, Saitama vagy Hulk?

Hulk egyik legfontosabb előnye Saitamával szemben, hogy képes meggyógyítani/regenerálni magát. Hulk rendelkezik az egyik legerősebb gyógyító tényezővel az egész Marvelben, amely még Wolverine gyógyító képességével is vetekszik. Ez nem olyan hatalom, amellyel Saitama valaha is kimutatták.

Ultra Instinct Goku vs Herald of Galactus Hulk

30 kapcsolódó kérdés található

Ki nyerné a világtörő Hulk vagy Juggernaut?

A 2 karakter az évek során többször is harcolt, és mindegyikük nyert. Ha azonban a Hulk, a World Breaker végső verzióját vesszük, akkor tudjuk, hogy Hulk valóban legyőzte Juggernaut ebben a formátumban.

Goku képes legyőzni Narutót?

Goku könnyedén megvédheti és megtámadhatja Narutót anélkül, hogy túl kellene gondolkodnia vagy stratégiát kellene alakítania. Arról nem is beszélve, hogy kék energiájú támadásaiban elég ereje van ahhoz, hogy könnyen eltörölje Narutót. Ennek a technikának az egyik legnagyobb hátránya azonban az, hogy elég stabil ahhoz, hogy következetesen használják.

Meg tudja győzni a Shazam Gokut?

9 Can't Beat : Shazam Shazam már olyan, mint amilyen Goku lenne, ha a DC Univerzumban lenne (kivéve, hogy az egész gyerek dolog). Shazam ugyan nincs olyan jól kiképzett kézi harcban, de nyers erejével és a villámcsapások erejével bőven kibékül.

Le tudja győzni Thor Gokut?

A Goku elleni harcban azonban Thor nem jött ki az élre . Megvolna az elektromossága és a szuper ereje, de ha egy Super Saiyanhoz hasonlítjuk, egyszerűen nem állja meg a helyét. Tisztességes harcot vívott (és ebbe beletartozik a Thor: Ragnarökben látott villámerő is), de a végén Goku csak erősebb.

Goku fel tudja emelni Thor kalapácsát?

Kevés ember méltó arra, hogy Thor kalapácsát, Mjolnirt használja, de a Dragon Ball's Goku megfelel a képnek, köszönhetően a két hős közötti hasonlóságok sokaságának.

Goku gyorsabb, mint a flash?

Ha valóban 0,00001 mikromásodperc kellett hozzá, ez azt jelentette, hogy a Flash 2,5 kvintimillió mérföldet tett meg óránként – vagyis nagyjából a fénysebesség 3,7 billiószorosát. Ez azt jelenti, hogy a Wally West 111 milliószor GYORSABBAN utazott, mint Goku a Buu Saga idején, a maximális rögzített sebességük alapján.

Meg tudja győzni Goku Saitamát?

Csak egy ütés kell ahhoz, hogy Saitama legyőzze Gokut . ... Azonban Saitama erejét gyakran aláássák a rajongók, ha Gokuhoz hasonlítjuk. Például igen, Goku egy Saiyan, egy idegen harcos faj, akinek megvan a képessége, hogy fokozza erejét azáltal, hogy szuperszaiyanná változik.

Goku képes legyőzni Supermant?

noha goku rendkívül erős, még Supermant sem tudna bántani, akinek egyetlen gyengesége a mágia és a kriptonit. A goku nem tud mágiát használni, és ha valami, akkor a ki-sugarak az uv-fény egy formája, amely segít a Supermannek. az egyetlen módja annak, hogy legyőzze Supermant, az a powerpole .

Goku isten?

Gokut a "sárkányok istenének" is tartják, mivel az "Első Omni-Király" a létező legerősebb sárkány. Shido azt állítja, hogy Goku csak alap- és szupersaiyan alakjában tudja könnyen eltörölni Eriont, valamint korábbi és legerősebb inkarnációját, a Bukott.

Le tudja győzni Naruto Batmant?

Csakúgy, mint Bruce többi verziója, a The Batman Who Laughs is intelligens és alkalmazkodó harcos, ami fenyegetést jelent. Naruto pusztító képességei azonban azt jelentik, hogy ha igazán akarná, könnyen legyőzheti a Batman ezen verzióját egy egy elleni küzdelemben.

Le tudja győzni a Deadpool Supermant?

Rejtély, hogy Deadpool miért harcolna Supermannel, de nem ez lenne az első alkalom, hogy Deadpool szembesülne az esélyekkel. Sajnos nagyon keveset tud tenni azért, hogy Krypton utolsó fiát is megzavarja. A Kryptonite-t érintő hihetetlen trükköktől eltekintve Deadpoolnak esélye sincs legyőzni őt .

Goku képes legyőzni Batmant, aki nevet?

7 NEM LEHET LEGYŐZNI : Megütni a halálos szívütés technikájával Nincs garancia arra, hogy egy ilyen technika működne egy istenen, de ha működne egy Super Saiyan Blue Goku-n – erősebb, mint az ő Super Saiyan God formája –, akkor lehetséges. esetleg halálosnak bizonyul a The Batman Who Laughs ellen.

Ki Naruto testvére?

Itachi Uchiha (japánul: うちは イタチ, Hepburn: Uchiha Itachi) egy kitalált karakter a Masashi Kishimoto által létrehozott Naruto manga- és animesorozatban.

Meg tudja győzni Naruto Supermant?

A démon hatalmával átitatott Naruto minden bizonnyal rendelkezne a szükséges lendülettel, tapasztalattal és erővel, hogy leküzdje az Acélembert. Naruto olyan rengeteg képességgel és képességgel rendelkezik, hogy könnyen fogadni lehetne, hogy bármelyiket felhasználhatja Superman megsebzésére és lebuktatására.

Meg tudja-e győzni Naruto Saitamát?

Naruto sebessége meghaladta a fénysebességet, és Saitama nem tudja legyőzni ezt . ... Naruto erőnlétének és gyorsaságának köszönhetően nyer. Ha gyorsabb vagy az ellenségednél, az a javadra dönti a csatát.

Le tudja győzni Thor Juggernautot?

Szerencsére, amíg Mjolnir van, nem lesz szüksége rá . Amikor a múltban egymással szemben álltak, Thor legyőzte Juggernaut-t úgy, hogy kalapácsával egy varázsellenes forgószelet generált, hatékonyan eltávolítva Cain mágikus sebezhetetlenségét.

Ki tudja legyőzni Juggernaut-t?

A Hulk a Juggernaut ellen küzd a Marvel két legerősebb hőse közötti epikus csatában, ahol a Jade Giant nyer egy hatalmas találatnak köszönhetően.

Le tudja győzni a Rhino Hulk-ot?

Az orrszarvú kiképzése és felszerelése ellenére könnyedén legyőzte a Hulk , aki kómába helyezte. ... Bár ez a kísérlet kudarcot vallott, Egghead beszervezte a Rhino-t szupergonosz csapatába, az Emissaries of Evil-be, ahol Solarrral párosították, hogy egy ritka ékszert keressen.