Ki a gyanútlan ember?

Pontszám: 4,7/5 ( 48 szavazat )

(ʌnsəspɛktɪŋ ) melléknév. A gyanútlan kifejezéssel leírhatsz valakit, aki egyáltalán nincs tudatában valaminek, ami történik vagy meg fog történni . Meglepetés partit rendezett gyanútlan férjének. Szinonimák: bízó, naiv, hiszékeny, gyanútlan Tovább A gyanútlan szinonimái.

Mit jelent, ha gyanútlan?

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

Milyen típusú szó gyanútlan?

A gyanakvás hiányáról vagy azzal kapcsolatos.

Mit jelent a gyanútlan zsákmány?

adj hajlamos a bizalomra; nem gyanús ; bizakodó.

Mit jelent a fel nem függesztett?

A „felfüggesztetlen” definíciója 1. (egy személy), akit nem függesztettek fel, vagy ideiglenesen nem fosztottak meg pozíciótól vagy kiváltságtól . 2. (kiváltságból) nem függesztették fel vagy nem távolították el ideiglenesen. 3.

Szellemes jelek, amelyek minden gyanútlan személy figyelmét felkeltik | Mémek ideje

17 kapcsolódó kérdés található

A felfüggesztés feloldása egy szó?

A fel nem függesztett egy melléknév . A melléknév az a szó, amely a főnevet kíséri annak meghatározására vagy minősítésére.

Hogyan működik a felfüggesztett büntetés?

A felfüggesztett börtönbüntetés a bíróság által kiszabott , majd felfüggesztett (azaz „elhalasztott”) börtönbüntetés időtartama. ... Ha a vádlott megszegi a felfüggesztett büntetés feltételeit, vagy más bűncselekményt követ el, valószínűleg börtönbe kerül, hogy letöltse az eredetileg kiszabott börtönbüntetést.

Gyanútlanul szó?

un·sus·pect·ing adj. Nem gyanús; bízva .

Hogyan használod a gyanútlan kifejezést egy mondatban?

Gyanútlan egy mondatban?
  1. A gyanútlan sofőr soha nem számított arra, hogy egy forgalmas úttest közepén elrabolják.
  2. A kanapé mögé kúszva a fiú kiugrott, és megijesztette gyanútlan anyját.
  3. A gyanútlan befektetők, akik belebuktak a csalásba, nem vették észre, hogy valószínűleg soha többé nem látják majd a pénzüket.

Mit jelent a Necient ?

melléknév. általában tanulatlan ; tudás vagy kifinomultság hiánya. „a kortárs irodalom ismeretanyaga” szinonimák: tudatlan, tanulatlan, tanulatlan műveletlen. nem rendelkezik jó végzettséggel.

A beszéd melyik része a gyanútlan szó?

GYANTATLAN ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mit jelent a Tudatlanság?

A tudatlanság definíciói. tudás vagy figyelem hiányából eredő eszméletlenség . szinonimák: tudattalanság. típusai: feledékenység. tudatlanság, amelyet az emlékezés elhanyagolása vagy figyelmetlensége okoz.

Miért jelent a naiv?

melléknév. a természet érintetlen egyszerűsége vagy a mesterségesség hiánya ; egyszerű; őszinte. tapasztalattal, ítélőképességgel vagy információval rendelkezik vagy hiányzik; hiszékeny: Annyira naiv, hogy mindent elhisz, amit olvas. Nagyon naiv hozzáállása van a politikához.

Mit jelent az off Guard?

Nem figyel, könnyen meglepődik. Gyakran úgy teszik, hogy váratlanul elkapják (vagy elkapják), ami azt jelenti, hogy „ meglepetés (vagy elkap) . Például az értékpapír-elemzőt váratlanul érte ez a pénzügyi jelentés, vagy bármilyen szerencsével a főnök nem vigyáz, amikor későn jövök.

Mit jelent utcabírónak lenni?

: rendelkezik a nehéz vagy veszélyes helyzetben vagy környezetben való túléléshez szükséges készségekkel és attitűdökkel .

Honnan jött a Lollygagging?

Akkoriban a lollygag a "bolondozás" (vagyis szexuális) szlengje volt. A lollygagnak ezt az érzését már 1868-ban is használták, és valószínűleg a régebbi (és sokkal ártatlanabb) lallygag elváltozásából származik.

Mi az a mondat az erősítésre?

Felerősítő mondat példa. Ha már nagy a termelékenysége, a technológia felerősíti azt. Mások energiáját a tiédre fordíthatod, és felerősítheted. Ő és tanárai mikrofonokat használnak a hangok felerősítésére, és van saját jeltolmácsa.

Hogyan használod a komor arcot egy mondatban?

Scowl mondat példa
  1. A lány kissé dühösen viszonozta a komor arckifejezését. ...
  2. Megállította a komor pillantását, és mosolyt erőltetett az igazgatóra. ...
  3. Denton ránézett. ...
  4. Claire dühös arckifejezését Fredre szegezte. ...
  5. A düh elhalkult, és a szeme felcsillant.

Mit jelent jó természetűnek lenni?

: barátságos, kellemes vagy vidám . Tekintse meg a jófej teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. jópofa.

Mi értelme van a felfüggesztett büntetésnek?

Az elítélt elkövetőket felfüggesztett szabadságvesztésre ítélik, azzal a feltétellel, hogy ha ismételten bűnt követnek el, vagy nem tartják be a feltételeit, börtönbe kerülhetnek .

Miért függesztené fel a bíró a büntetés kiszabását?

A szabadságvesztés alternatívájaként a bíró felfüggesztheti a börtönbüntetést vagy a börtönbüntetést. Ezt jellemzően kevésbé súlyos bűncselekményekkel kapcsolatos ügyekben vagy első ízben elkövetőknél alkalmazzák . ... Általában ez a helyzet a feltételes felfüggesztett büntetéseknél, ahol a vádlott megsértette a felfüggesztés valamely feltételét.

Meddig tart a felfüggesztett büntetés?

Ha az elkövetőt 14 naptól két évig terjedő szabadságvesztésre ítélik (vagy a bírói bíróságon hat hónapig), a bíró vagy a bírák dönthetnek úgy, hogy a büntetés végrehajtását legfeljebb két évre felfüggesztik.

Mi a Felfüggesztés ellentéte?

felfüggeszteni. Antonímák: leválasztani , csepp, távolítsa el, folytassa, gyorsítsa, elnyújtja, meghosszabbítja. Szinonimák: csatolás, lógás, pihenés, megszakítás, késleltetés, megszakítás, leállítás, megszakítás.

Mennyi időre van felfüggesztve egy TikTok-fiók?

Ebben az esetben a felfüggesztés automatikusan feloldódik a felfüggesztéstől számított 24 órás időszak között 7 napra . Ha még tovább tart, akkor lépjen az „Adatvédelem és beállítások” elemre, majd érintse meg a „Hibabejelentés” lehetőséget.

Miért van felfüggesztve a fiókom a Tik Tokon?

A TikTok-fiók felfüggesztésének okai Feltöltött videói a következő tényezőket tartalmazzák, amelyek megszeghetik a TikTok közösségi irányelveit, és ezek a következők: ... Fegyverek értékesítése vagy használata a videóban . Kábítószerek értékesítése vagy használata a videódban. Emberszerű fizikai erőszak erőszakos és grafikus tartalma.