Mi a gyanútlan áldozat?

Pontszám: 4,5/5 ( 20 szavazat )

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

Mit jelent a gyanútlan szótár?

/ (ˌʌnsəˈspɛktɪŋ) / Lásd a gyanútlan szinonimákat a Thesaurus.com oldalon. melléknév. hajlamos a bizalomra; nem gyanús; bízva .

Mit jelent a gyanútlan zsákmány?

adj hajlamos a bizalomra; nem gyanús ; bizakodó.

Milyen típusú szó gyanútlan?

A gyanakvás hiányáról vagy azzal kapcsolatos.

A gyanútlan melléknév?

Longman Dictionary of Contemporary Englishun‧sus‧pect‧ing /ˌʌnsəˈspektɪŋ◂/ melléknév [ általában a főnév előtt ] nem tudva, hogy valami rossz történik vagy fog történni gyanútlan áldozatok Hamis designer ruhákat árulnak a gyanútlan közönségnek.

Blink 182 - Hiányzol (szöveg)

22 kapcsolódó kérdés található

Mi az a szó, hogy gyanútlan?

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

A beszéd melyik része a gyanútlan szó?

GYANTATLAN ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Hogyan használod a gyanútlan kifejezést egy mondatban?

Gyanútlan egy mondatban?
  1. A gyanútlan sofőr soha nem számított arra, hogy egy forgalmas úttest közepén elrabolják.
  2. A kanapé mögé kúszva a fiú kiugrott, és megijesztette gyanútlan anyját.
  3. A gyanútlan befektetők, akik belebuktak a csalásba, nem vették észre, hogy valószínűleg soha többé nem látják majd a pénzüket.

Váratlan egy szó?

előre nem látott Hozzáadás a listához Megosztás. Az előre nem látható valami olyasmi, amit nem lehetett előre megjósolni és nem is lehetett várni. Ez egy meglepetés. ... Ha valami váratlan vagy váratlan volt, az előre nem látott volt.

Mit jelent a Necient ?

melléknév. általában tanulatlan ; tudás vagy kifinomultság hiánya. „a kortárs irodalom ismeretanyaga” szinonimák: tudatlan, tanulatlan, tanulatlan műveletlen. nem rendelkezik jó végzettséggel.

Mit jelent a Tudatlanság?

A tudatlanság definíciói. tudás vagy figyelem hiányából eredő eszméletlenség . szinonimák: tudattalanság. típusai: feledékenység. tudatlanság, amelyet az emlékezés elhanyagolása vagy figyelmetlensége okoz.

Miért jelent a naiv?

melléknév. a természet érintetlen egyszerűsége vagy a mesterségesség hiánya ; egyszerű; őszinte. tapasztalattal, ítélőképességgel vagy információval rendelkezik vagy hiányzik; hiszékeny: Annyira naiv, hogy mindent elhisz, amit olvas. Nagyon naiv hozzáállása van a politikához.

Gyanútlanul szó?

un·sus·pect·ing adj. Nem gyanús; bízva .

Mi az a gyanútlan személy?

(ʌnsəspɛktɪŋ ) melléknév. A gyanútlan kifejezéssel leírhatsz valakit, aki egyáltalán nincs tudatában valaminek, ami történik vagy meg fog történni . Meglepetés partit rendezett gyanútlan férjének. Szinonimák: bízó, naiv, hiszékeny, gyanútlan Tovább A gyanútlan szinonimái.

Mit jelent a gyanútlanul?

: gyanútlan módon : gyanú nélkül .

Mit jelent figyelmetlenség?

: lelkiismeretesen nem tudatos, figyelmes vagy figyelmes : figyelmetlen, hanyag inget viselt, nem törődött a nap büntető sugaraival.

Mi az a szó, hogy előre nem látható?

: nem várható vagy nem várható : nem volt előre látható : váratlan előre nem látható késés előre nem látható következmények .

Mi okozza az előre nem láthatót?

FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK1. hivatalos nyilatkozatokban használják annak magyarázatára, hogy valami váratlan történt, ami megakadályozza, hogy egy esemény vagy helyzet normálisan folytatódjon .

Mit jelent az előre nem látható változás?

Ha valami, ami megtörtént, előre nem látott volt, nem számítottak arra, hogy megtörténik, és nem is lehetett róla tudni előre . A sugárzás korábban előre nem látott módon károsíthatja a sejteket. Sajnos előre nem látható körülmények miatt az idei bemutató elmarad.

Hogyan használod a komor arcot egy mondatban?

Scowl mondat példa
  1. A lány kissé dühösen viszonozta a komor arckifejezését. ...
  2. Megállította a komor pillantását, és mosolyt erőltetett az igazgatóra. ...
  3. Denton ránézett. ...
  4. Claire dühös arckifejezését Fredre szegezte. ...
  5. A düh elhalkult, és a szeme felcsillant.

Mi az a mondat az erősítésre?

Felerősítő mondat példa. Ha már nagy a termelékenysége, a technológia felerősíti azt. Mások energiáját a tiédre fordíthatod, és felerősítheted. Ő és tanárai mikrofonokat használnak a hangok felerősítésére, és van saját jeltolmácsa.

Mit jelent a tájékozatlan?

: nem tanult vagy nem tájékozott : nem rendelkezik információval vagy tudatossággal, vagy ezeken nem alapul : nem tájékozott tájékozatlan vélemény. Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet a tájékozatlanról.

A váratlan szó?

A váratlan szó technikailag nem létezik az angol lexikonban . A megfelelő konstrukció ennek az állapotnak a leírására nem várható.

Mit jelent fürgenek lenni?

1 : gyors és könnyű mozgás : fürge, fürge ujjak fürge hegymászó. 2a: gyors, éber, okos felfogás (lásd 3. felfogási értelem), megértés (lásd 1a. megértés) vagy találékonyság, fürge elme, fürge befektetők.

Mit jelent a gyanútlan?

: nem képzelik, hogy létezik, vagy nem igaz, valószínű vagy lehetséges : nem gyanítható egy nem sejtett betegség … arra utal, hogy az univerzum a láthatatlan anyag egy eddig nem sejtett formáját tartalmazza. – I.