Mit jelent a gyanútlan meghatározás?

Pontszám: 4,6/5 ( 21 szavazat )

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

Melyik szófaj a gyanútlan?

Milyen típusú szó a „gyanútlan”? A gyanútlan egy melléknév - Szótípus.

Mit jelent a gyanútlan zsákmány?

adj hajlamos a bizalomra; nem gyanús ; bizakodó.

Hogyan használod a gyanútlan kifejezést egy mondatban?

Gyanútlan egy mondatban?
  1. A gyanútlan sofőr soha nem számított arra, hogy egy forgalmas úttest közepén elrabolják.
  2. A kanapé mögé kúszva a fiú kiugrott, és megijesztette gyanútlan anyját.
  3. A gyanútlan befektetők, akik belebuktak a csalásba, nem vették észre, hogy valószínűleg soha többé nem látják majd a pénzüket.

A gyanútlan valódi szó?

nem tekintenek vagy gyanúsítanak : nem sejtik a bűncselekményt.

Mit jelent a gyanútlan?

41 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a fokozatosan ?

melléknév . növelése vagy kiegészítése , különösen egy rendszeres sorozatban: kis, növekményes adóemelések.

A váratlan szó?

A váratlan szó technikailag nem létezik az angol lexikonban . A megfelelő konstrukció ennek az állapotnak a leírására nem várható.

Mit jelent a gyanútlanul?

: gyanútlan módon : gyanú nélkül .

Mit jelent a Necient ?

melléknév. általában tanulatlan ; tudás vagy kifinomultság hiánya. „a kortárs irodalom ismeretanyaga” szinonimák: tudatlan, tanulatlan, tanulatlan műveletlen. nem rendelkezik jó végzettséggel.

A beszéd melyik része a gyanútlan szó?

GYANTATLAN ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi a különbség a préda és az imádkozás között?

Amikor arra a cselekvésre utalunk, hogy valamit kérünk, a kívánt szó az imádság; Ha erőszakkal vesz el valamit, akkor zsákmányt kell használnia . És azokban az esetekben, amikor szükség van egy főnévre, szinte biztos, hogy a választandó szó préda.

Mit jelent a zsákmányoltság?

1: vadászni és megölni (valamit) élelemért A farkasok kis állatokat zsákmányolnak. 2: bántani, megcsalni vagy ellopni (valaki) bűnözőket, akik magányos idős embereket zsákmányolnak.

Mit jelent zsákmányállatnak lenni?

1 : olyan állat , amelyet egy másik állat eledel céljából levadászott vagy leölt . 2: tehetetlen személy, aki nem tud elmenekülni a támadástól: áldozat. áldozat. ige. zsákmányolt; ragadozó.

Mit jelent a figyelmetlen szó?

: nem éber : könnyen megtéveszthető vagy meglepődve : figyelmetlen, hiszékeny megcsalja az óvatlan turistákat. Egyéb szavak az unwary-ból Szinonimák és antonimák További példamondatok Tudjon meg többet az unwary-ról.

Miért jelent a naiv?

1: érintetlen egyszerűség jellemzi : művészettelen, leleményes a tapasztalt ember egyszerűen és bölcsen beszél a naiv lánnyal – Gilbert Highet-tel. 2a : hiányosak a világi bölcsességben vagy a megalapozott ítélőképességben, naiv tudatlanságuk az életről…

Mit jelent figyelmetlenség?

: lelkiismeretesen nem tudatos, figyelmes vagy óvó : figyelmetlen, hanyag elment félmeztelenül, nem törődött a nap büntető sugaraival .

Mit jelent a Nescience ?

tudatlanság • \NESH-ee-unss\ • főnév. : tudás vagy tudatosság hiánya : tudatlanság.

Mi a tudatlanság tudatlansága?

A „tudatlanság” a „figyelmen kívül hagyás aktusához” kapcsolódik. Ezzel szemben a „nescience” azt jelenti , hogy „nem tudni” (vagyis a latin ne = nem, és a scire ige = „tudni”; vö. a „tudomány”/előreismeret szó etimológiájával). ... Tudjuk az igazságot, de többnyire figyelmen kívül hagyjuk.

Mit jelent a céltudatos tudatlanság?

(idiomatikus, törvényes) Rosszhiszemű döntés, amellyel elkerülhető, hogy valamiről tájékozódjanak, nehogy nemkívánatos döntéseket kelljen hozniuk, amelyeket az ilyen információk sugallhatnak. Szinonimák: legyőzhető tudatlanság , szándékos vakság.

Váratlan egy szó?

Az előre nem látható valami olyasmi, amit nem lehetett előre megjósolni és nem is lehetett várni. Ez egy meglepetés. ... Ha valami váratlan vagy váratlan volt, az előre nem látott volt. Az előre nem látható események lehetnek jók vagy rosszak, de mindegyik meglepetés.

Hogy hívják, ha valami váratlanul történik?

előre nem látott, váratlan, előre nem látott, nem alkudott, nem keresett, nem remélt, hirtelen, figyelmeztetés nélkül, figyelmeztetés nélkül. véletlen, véletlen, nem tervezett, véletlen, véletlen. hirtelen, hirtelen, meglepő, megdöbbentő, megdöbbentő, szokatlan, rendellenes, rendkívüli.

Mi az a szó, hogy nem tud?

Ezen az oldalon 19 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az ismeretlenségre, mint például: feledékeny , tudattalan, tudatlan, tudattalan, sötétben, tudattalan, tudatlan, tudatlanság, földhöz kötött, ártatlan és megvilágosodott.

Hogyan használod a szót fokozatosan?

Két világszínvonalú betétünk van, amelyeket idővel fokozatosan fejleszthetünk. Ahogy a többi elektronika exponenciálisan fejlődött, az akkumulátorok csak fokozatosan. Az emberek akkor sem váltanak át valamire, ha az fokozatosan jobb. Az adósságplafont fokozatosan felemelték, visszafogva a kiadási terveket.

Mit jelent fokozatosan tanulni a haldoklás?

Meghatározás. A növekményes tanulás egy gépi tanulási paradigma, ahol a tanulási folyamat minden új példa(ek) megjelenésekor zajlik , és a tanultakat az új példa(k)hez igazítja.