Lehet a gyanútlan melléknév?

Pontszám: 4,4/5 ( 10 szavazat )

GYANTATLAN (melléknév) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Milyen típusú szó gyanútlan?

Milyen típusú szó gyanútlan? Ahogy fentebb részleteztük, a „gyanútlan” egy melléknév . Melléknévhasználat: Könnyen lőtte a gyanútlan célpontot.

Mi a gyanútlan?

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

Őskori melléknév?

Az írásos feljegyzések előtti korszakról . Nem modern.

Hogyan használod a gyanútlan kifejezést egy mondatban?

Hamis designer ruhákat árulnak a gyanútlan közönségnek . 6. A gyilkos visszacsábította a lakásába gyanútlan áldozatait.

Angol melléknevek – tény vagy vélemény (használd helyesen!)

21 kapcsolódó kérdés található

A gyanútlan határozószó?

Longman Dictionary of Contemporary Englishun‧sus‧pect‧ing /ˌʌnsəˈspektɪŋ◂/ melléknév [általában a főnév előtt] nem tudva, hogy valami rossz történik vagy fog történni gyanútlan áldozatok Hamis dizájnerruhákat árulnak a gyanútlan közönségnek.

A gyanútlan melléknév vagy határozószó?

GYANTATLAN ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi az őstörténet jelzője?

őskori . Az írásos feljegyzés előtti korszakról vagy ahhoz kapcsolódóan .

Mit jelent az őskori?

1 : az írott történelemről, azzal kapcsolatos, vagy korábban létező időkben . 2 : egy olyan nyelvről vagy egy olyan nyelvről van szó, amely fejlődésének egy olyan időszakában van, amelyből nem maradtak meg hangjainak és formáinak korabeli feljegyzései. 3: elavult vagy elavult történelem előtti attitűdöknek tekinthető.

Mit jelent a megbízott?

Ha megbízol valamit, vagy megbízol valakit valamivel, akkor hivatalosan megszervezed, hogy valaki elvégezzen egy munkát helyetted. ... A jutalék egy pénzösszeg, amelyet az eladónak fizetnek minden egyes eladása után.

Mit jelent utcabírónak lenni?

: rendelkezik a nehéz vagy veszélyes helyzetben vagy környezetben való túléléshez szükséges készségekkel és attitűdökkel .

Mit jelent a bizalom?

melléknév. tele bizalommal ; bizalmatlanságtól, gyanakvástól és hasonlóktól mentes; bizalmas: megbízható barát.

A beszéd melyik része naiv?

NAIV ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mi az auspicious alapszava?

Az Auspicious a latin auspex szóból származik, ami szó szerint "madár látnok" (az avis szóból származik, amely "madár" és specere, jelentése "nézni").

Mi a gyanútlanság szinonimája?

melléknév. 1'ez egy nagyon csúnya trükk a gyanútlan közönséggel szemben.' gyanútlan , óvatlan, tudatlan, öntudatlan, váratlan, tudatlan, nem tudó, nem akaró, figyelmetlen, figyelmetlen, figyelmetlen. bizalommal, bizalommal.

Mi az őskori egy mondatban?

A barlang a történelem előtti letelepedés bizonyítékait tartalmazta. 3. A halak őskori tengeri élőlényekből fejlődtek ki. ... Őskori maradványokat találtak.

Mi az őskori példa?

Őstörténeti jelentés Egy példa az őstörténetre, amikor dinoszauruszok éltek a Földön . Az őstörténet egyik példája az, hogy egy személy részeg egy bárban, és piros lámpát futott, ami autóbalesethez vezetett. Az emberi kultúra története az írásos emlékek előtt. ... Az emberiség története a feljegyzett történelem előtti időszakban.

Mit jelent gyereknyelven a történelem előtti szó?

definíció: az írott történelem előtti korszak egy időszakához tartozó .

A történelem előtti szó?

A feljegyzett történelem előtti korszakról, ahhoz kapcsolódóan vagy ahhoz tartozó korszakról . 2. Egy nyelvről vagy ahhoz kapcsolódóan az első írásbeli rögzítés előtt. történelem előtti adv.

Mi a neve az őstörténetnek?

Három korszakra osztva: paleolitikumra (vagy régi kőkorszakra) , mezolitikumra (vagy középső kőkorszakra) és neolitikumra (vagy új kőkorszakra), ezt a korszakot korai emberi őseink (akik Kr.e. 300 000 körül alakultak ki) szerszámhasználata jellemzi. ) és a vadászati ​​és gyűjtési kultúrából a földműveléssé és...

Mi az őstörténet szó antonimája?

őstörténet, őstörténeti melléknév. a feljegyzett történelem előtti időkhöz tartozó vagy létező. „őskori települések”; "őskori népek" Antonímák: stílusos, jövő, divatos, jelen (a)

Mit jelent a figyelmetlenség?

: lelkiismeretesen nem tudatos, figyelmes vagy óvó : figyelmetlen, hanyag elment félmeztelenül, nem törődött a nap büntető sugaraival .

Mit jelent a Necient ?

melléknév. általában tanulatlan ; tudás vagy kifinomultság hiánya. „a kortárs irodalom ismeretanyaga” szinonimák: tudatlan, tanulatlan, tanulatlan műveletlen. nem rendelkezik jó végzettséggel.

Mit jelent a gyanútlanul?

: gyanútlan módon : gyanú nélkül .