Mit jelent a gyanútlan szótár?

Pontszám: 5/5 ( 45 szavazat )

/ (ˌʌnsəˈspɛktɪŋ) / Lásd a gyanútlan szinonimákat a Thesaurus.com oldalon. melléknév. hajlamos a bizalomra; nem gyanús; bízva .

Mit jelent, ha gyanútlan?

: nincs tudatában semmilyen veszélynek vagy fenyegetésnek : nem gyanakszik a gyanútlan áldozatokra.

Melyik szófaj a gyanútlan?

Milyen típusú szó a „gyanútlan”? A gyanútlan egy melléknév - Szótípus.

Hogyan használod a gyanútlan kifejezést egy mondatban?

Gyanútlan egy mondatban?
 1. A gyanútlan sofőr soha nem számított arra, hogy egy forgalmas úttest közepén elrabolják.
 2. A kanapé mögé kúszva a fiú kiugrott, és megijesztette gyanútlan anyját.
 3. A gyanútlan befektetők, akik belebuktak a csalásba, nem vették észre, hogy valószínűleg soha többé nem látják majd a pénzüket.

Mit jelent a gyanútlan zsákmány?

adj hajlamos a bizalomra; nem gyanús ; bizakodó.

Mit jelent a gyanútlan?

19 kapcsolódó kérdés található

A váratlan szó?

A váratlan szó technikailag nem létezik az angol lexikonban . A megfelelő konstrukció ennek az állapotnak a leírására nem várható.

Gyanútlanul szó?

un·sus·pect·ing adj. Nem gyanús; bízva .

Hogyan használod a komor arcot egy mondatban?

Scowl mondat példa
 1. A lány kissé dühösen viszonozta a komor arckifejezését. ...
 2. Megállította a komor pillantását, és mosolyt erőltetett az igazgatóra. ...
 3. Denton ránézett. ...
 4. Claire dühös arckifejezését Fredre szegezte. ...
 5. A komor pillantása elhalványult, és a szeme felcsillant.

Mi az a mondat az erősítésre?

Felerősítő mondat példa. Ha már nagy a termelékenysége, a technológia felerősíti azt. Mások energiáját a tiédre fordíthatod, és felerősítheted. Ő és tanárai mikrofonokat használnak a hangok felerősítésére, és van saját jeltolmácsa.

Váratlan egy szó?

előre nem látott Hozzáadás a listához Megosztás. Az előre nem látható valami olyasmi, amit nem lehetett előre megjósolni és nem is lehetett várni. Ez egy meglepetés. ... Ha valami váratlan vagy váratlan volt, az előre nem látott volt.

Mit jelent a Necient ?

melléknév. általában tanulatlan ; tudás vagy kifinomultság hiánya. „a kortárs irodalom ismeretanyaga” szinonimák: tudatlan, tanulatlan, tanulatlan műveletlen. nem rendelkezik jó végzettséggel.

A beszéd melyik része a gyanútlan szó?

GYANTATLAN ( melléknév ) meghatározás és szinonimák | Macmillan szótár.

Mit jelent az off Guard?

Nem figyel, könnyen meglepődik. Gyakran úgy teszik, hogy váratlanul elkapják (vagy elkapják), ami azt jelenti, hogy „ meglepetés (vagy elkap) . Például az értékpapír-elemzőt váratlanul érte ez a pénzügyi jelentés, vagy bármilyen szerencsével a főnök nem vigyáz, amikor későn jövök.

Mit jelent a Tudatlanság?

A tudatlanság definíciói. tudás vagy figyelem hiányából eredő eszméletlenség . szinonimák: tudattalanság. típusai: feledékenység. tudatlanság, amelyet az emlékezés elhanyagolása vagy figyelmetlensége okoz.

A gyanútlan melléknév?

Longman Dictionary of Contemporary Englishun‧sus‧pect‧ing /ˌʌnsəˈspektɪŋ◂/ melléknév [ általában a főnév előtt ] nem tudva, hogy valami rossz történik vagy fog történni gyanútlan áldozatok Hamis márkás ruhákat árulnak a gyanútlan közönségnek.

Mit értesz erősítés alatt?

1 : nagyobbra vagy nagyobbra (mennyiségben vagy intenzitásban) 2 : erősségének vagy mennyiségének növelése különösen : hangosabbá tenni. 3: amplifikációt okoz (gén vagy DNS-szekvencia).

Mi a jó mondat szűkösre?

1, A konyha kicsi volt és szűk. 2, A szűk konyhában főzött magának. 3, Fel-alá járkáltam a folyosón, hogy megfeszítsem görcsös izmaimat. 4, Képes lenne kinyújtani görcsös végtagjait és pihenni néhány órát.

Hogyan erősíted?

Az Amplify alkalmazása:
 1. Válassza ki a kívánt műsorszámot az idővonalon.
 2. Lépjen az Effektus > Erősítés menüpontra.
 3. Az új ablakban állítsa az Új csúcs amplitúdót -3,0 db-ra. Ez ideális szintre növeli a műsorszám hangerejét.
 4. Győződjön meg arról, hogy az „Allow Clipping” (Kivágás engedélyezése) jelölőnégyzet nincs bejelölve, hogy elkerülje a csúcsértéket, majd kattintson az OK gombra.

Haragos arckifejezést hívnak?

mogorva Hozzáadás a listához Megosztás. Amikor összevonta a szemöldökét, dühös arcot vág. A dühös arcot komor arckifejezésnek is nevezik. Könnyítsen. A mogorva kifejezés kifejező szó: „jaj”-ot oszt a homlokráncolással, és ha úgy mondod, mintha komolyan gondolnád, akkor a végén összevontad magad.

Mit jelent az arcodon való elkomorodás?

: elégedetlenség arckifejezése : homlokát ráncolva. Más szavak a mogorvaságból Szinonimák és antonimák Példamondatok Tudjon meg többet a mogorvaságról.

A beszéd melyik része kihívó?

A Defiantly egy határozószó , amely a defiance főnévhez kapcsolódik, amelyet "merész engedetlenségként" határoznak meg. Az egy dolog, hogy rosszul viselkedik, és reméli, hogy megússza.

Miért jelent a naiv?

melléknév. a természet érintetlen egyszerűsége vagy a mesterségesség hiánya ; egyszerű; őszinte. tapasztalattal, ítélőképességgel vagy információval rendelkezik vagy hiányzik; hiszékeny: Annyira naiv, hogy mindent elhisz, amit olvas. Nagyon naiv hozzáállása van a politikához.

Mit jelent jó természetűnek lenni?

: barátságos, kellemes vagy vidám . Tekintse meg a jófej teljes definícióját az angol nyelvtanulók szótárában. jópofa.

Hogy hívják, ha valami váratlanul történik?

előre nem látott , váratlan, előre nem látott, nem alkudott, nem keresett, nem remélt, hirtelen, figyelmeztetés nélkül, figyelmeztetés nélkül. véletlen, véletlen, nem tervezett, véletlen, véletlen. hirtelen, hirtelen, meglepő, megdöbbentő, megdöbbentő, szokatlan, rendellenes, rendkívüli.

Mit jelent az, hogy váratlanul?

melléknév. nem várható; váratlan; meglepő: váratlan öröm ;váratlan fejlemény.