A fény okosabb volt nálam?

Pontszám: 4,8/5 ( 69 szavazat )

De csak egy abszolút győztes lehet… és van is. L Lawliet okosabb Light Yagaminál , sőt, ő a Death Note legokosabb karaktere. L IQ-ja alacsonyabb lehet, mint Light-é, de levezetési készsége, tervezése és a részletekre való odafigyelése messze felülmúlja Kiráét. Kiderítette Kira személyazonosságát, mindenféle utalás és nyom nélkül.

Mi volt L IQ-ja?

Tehát, hogy válaszoljak a kérdésére, L IQ-ja 165 és 185 között van, én személy szerint úgy gondolom, hogy 180.

Ki az okosabb L vagy a közelben?

L-t leszámítva Near könnyen a következő legokosabb karakter a sorozatban, még partnerénél, Mellónál is okosabb. Ennek az az oka, hogy a Közel az, akinek valóban sikerül túlélnie. ... Ez azt jelenti, hogy Mello átveszi az új L szerepét, és sikerül túljárnia Light eszén, és kitalálnia Kira személyét.

Valóban utálta a fény L-t?

Elhiszem, hogy igen. Light (a Fény, aki nem vette észre, hogy Kira) úgy tett, mint L, és barátjának tekintette. De Kira (ez a lény, a Fény, akinek Kira emlékei vannak) ellenségének tekintette L.

Tudtam, hogy Light Kira?

8 L Knew Light Was Kira és hazudott Az anime során L-nek a Light gyanúja epizódról epizódra hullámzik. Általában azonban azt mondja, hogy körülbelül 5% az esélye annak, hogy Light Kira. Annak ellenére, hogy alacsony esélye van a bajtársainak, még mindig nem hajlandó lemondani Lightról, mint gyanúsítottról.

Light VS L – Ki volt VALÓBAN okosabb? (Halállista)

31 kapcsolódó kérdés található

Light meghalt a Death Note-ban?

Igen, Light meghal a Death Note végén mind az anime, mind a manga verzióban. Halálistene, Ryuk mindkét alkalommal megöli Lightot a notebook segítségével, miután Near megcáfolhatatlan bizonyítékok nyomán leleplezi, hogy Kira.

Tényleg L szereti Misát?

Nem , az adatkönyvben nem szerepel, hogy gyilkosnak tekinti őt. Még nem fejeztem be a sorozatot, de olyan okos, hogy szomorú lenne, ha tetszene neki az a lány. Egyetértek lightnal, határozottan felelősséggel tartozik.

Ki öli meg a Light in Death Note-ban?

Látva, hogy Light végleg veszített, megölik, amikor Ryuk beírja a nevét a saját Death Note-jába, ahogy a Shinigami is figyelmeztetett, amikor először találkoztak.

Valóban szerette a fény Misát?

Világos, hogy Lightnak nincsenek igazi érzelmei Misa iránt . Amikor megpróbálta meglepni Lightot valami szűkös fehérneművel, a férfi rá sem nézett. A fény csak a közelében tartja Misát, mert könnyen irányítható, és további ereje van. Miután Lightot megölték, Misa depresszióba süllyed, és végül megöli magát.

A fény rossz érzés, ha megöli L?

Light tényleg nem érezte, hogy bármi akadálya lenne, miután L-t megölték . L-t többször is megemlítették, hogy ő az egyetlen gyerek, aki valóban meg tudja állítani Kirát. Near és Mello, annak ellenére, hogy a manga megpróbálja őket elitként kivetíteni, egyszerűen nem érzik úgy, hogy le tudnák győzni Lightot azzal, hogy milyen okos volt.

Mi Shikamaru IQ-ja?

Lusta hajlamaival ellentétben Shikamaru rendkívül intelligens; tanára, Asuma Sarutobi megállapította, hogy Shikamaru IQ-ja 200 felett van .

Kinek van a legtöbb IQ-ja az animékben?

Emiatt ma már tizenöt olyan karakter van, aki bárkit túljár az eszén, akiről az anime rajongóknak tudniuk kell.
  1. 1 könnyű Yagami (haláljegyzet)
  2. 2 Dio Brando (JoJo bizarr kalandja) ...
  3. 3 Korosensei (gyilkossági osztályterem) ...
  4. 4 l (halálos jegyzet) ...
  5. 5 Senku Ishigami (Dr. ...
  6. 6 Zen-Oh (Dragon Ball) ...
  7. 7 Madara Uchiha (Naruto) ...

L él a Death Note-ban?

Huszonhárom nappal azután, hogy beírta a nevét a Death Note-ba, és miután elégette az összes megmaradt Death Note-t, és beszélgetett Soichiro Yagamival, L békésen meghal, miközben egy csokit evett, miközben Watari képe fekszik mellette.

Kinek a legmagasabb az IQ-ja a világon?

Marilyn vos Savant (/ˌvɒs səˈvɑːnt/; születési neve: Marilyn Mach; 1946) amerikai magazin rovatvezetője, író, előadó és drámaíró. A legmagasabb feljegyzett intelligenciahányadosként (IQ) szerepelt a Guinness Rekordok Könyvében, amely versenykategóriában a kiadvány azóta visszavonult.

Mi Lelouch IQ-ja?

Szerintem az IQ-ja valahol 160-180 közé esik.

Mennyi az átlagos IQ a 13 éveseknél?

Az összes IQ-teszt átlagos pontszáma 90 109 , életkortól függetlenül.

Lefeküdt valaha Light Misával?

Valójában nem azért, mert szerette volna (Light soha nem mutat szexuális érdeklődést Misa – vagy senki – iránt), hanem azért, mert ez egy egyszerűbb módja annak, hogy ne panaszkodjon, hogy nem feküdt le vele, haha. ... Misa és Light szexelt , és ez alapvetően kánon, azt mondanám.

REM szerelmes Misába?

Rem és Takada Rem a filmben nagyon hasonlít anime és manga megfelelőjére. Leköti Misát , és megpróbálja megvédeni bármi áron, beleértve a saját életét is. A második filmben Rem kinyilvánítja szerelmét Misa iránt és a Fény iránti megvetését a halála előtt.

Light Yagami gonosz?

Light a Death Note sorozat egyetlen gonosztevője, aki Pure Evil , és ironikus módon a főszereplője. Az irónia egy további csavarja, hogy apja, Soichiro Yagami az egyetlen Pure Good a Death Note sorozatban.

Milyen Zodiákus a Light Yagami?

10 Gemini (május 21-június 20.) - Világos Yagami.

Ki L szerelme?

Kyoko a To-Oh Egyetem hallgatója, aki úgy tűnik, beleszeret L-be, akit a " Hideki Ryuga " álnevén ismer.

Miért törölték L temetését?

Megbántotta az embereket vagy ilyesmi? Nem "törölték", csak valami olyasmit, amit az anime stúdió kifejezetten az első Relight filmhez talált ki . Soha nem volt benne az eredeti történetben, szóval nem mintha kihagyták volna.