Amikor valami középszerű?

Pontszám: 4,6/5 ( 56 szavazat )

Ha valami közepes, az nem szörnyű és nem nagyszerű – az átlagos . Közepesnek nevezheti annak esélyét, hogy legyőzze apját a teniszben.

Mit jelent az, ha valaki középszerű?

1: közepes, közepes vagy közepes méretű , fokozatú vagy minőségű. 2 : közepes, másodrangú. 3 : középosztálybeli, középosztálybeli vagy azzal kapcsolatos.

Mit jelent a közepes teljesítmény?

A nemzetközi kapcsolatokban a középhatalom olyan szuverén állam, amely nem nagyhatalom vagy szuperhatalom, de mégis nagy vagy mérsékelt befolyással és nemzetközi elismertséggel rendelkezik . A „középhatalom” fogalma az európai államrendszer eredetére nyúlik vissza.

Mi az a középső tanuló?

Adj. 1. közepes – hiányzik a kivételes minőség vagy képesség ; "átlagos érdemű regény"; „csak a szonáta korrekt előadása”; „egészségben”; „a tanulók kalibere közepesről átlagon felülire vált”; "a teljesítmény legjobb esetben is közepes volt" közepes, átlagos, korrekt.

Hol áll a mondás a középre igaz?

Míg a mondás egy brit kifejezésből ered, a „fair to middlin” egyértelműen egy pamuttapasz kifejezés, amely Texasban honosodott meg . Az északkelet-texasi progresszív metal bandáknak és egy Dwight Yoakam kislemeznek köszönhetően a Texans becsapta a briteket, hogy sajátjukként fogadják el a saját gagyi feldolgozásunkat – „fair to Midland”.

Mi az a középpont a fogadásban? (Működő példák)

44 kapcsolódó kérdés található

Mit jelent a tisztességes és közepes?

: csak átlagos : nem kifejezetten jó Az étel közepesen finom volt.

Mi az a közepes pamut?

A közepes minőségű pamut átlagosnak számít, és szabványként használják az összes többi pamutminőség mérésére . Ez egy gyapjas pamut nagyon kis mennyiségű törmelékkel, és majdnem fehér. A tisztességestől a közepesig terjedő pamut átlagos minőségű pamut, és általában a farmerhez használt típus.

Mit jelent a beavatkozás?

intransitív ige. : érdeklődni az iránt, ami nem az Ön érdeke : beleavatkozni jog és illendőség nélkül (lásd: 1. illendőség) Soha nem avatkozom bele mások magánügyeibe – GB Shaw.

Mit jelent a közepes hús?

Főleg dél-amerikai sertéshús vagy szalonna sertés sonka és lapocka között vágva . Gyakran többes számban használják. ( Főleg Dél-USA sós sertéshús. Közepes húsnak is nevezik. ( Bármely különféle termék, például részben finomított kőolaj vagy érc, amelyek minősége, mérete, ár vagy osztálya közepes.

Mit jelent a Midding ?

érezni azt a nyugodt örömöt, hogy egy összejövetel közelében lehetünk, de nem egészen ott – a tábortűz szélén lebegni, a bulin kívül beszélgetni, miközben mások bent táncolnak, a fejünket az autó hátsó ülésén pihentetve hallgatni, ahogy elöl beszélgetnek a barátai – boldogan láthatatlan, mégis teljesen benne van, biztonságosan...

Mi tekinthető szuperhatalomnak?

Szuperhatalom, olyan állam, amely rendelkezik katonai vagy gazdasági erővel, vagy mindkettővel, és általános befolyással, amely jelentősen meghaladja a többi államét.

Mit értesz járható alatt?

1a : elhaladható, átkelhető vagy járható utakon haladható . b : szabadon forgatható.

Mit jelent a Whippowill ?

A whippoorwill egy közepes méretű barna madár, amely főként éjszakai életmódot folytat, és Észak- és Közép-Amerikában található. ... Néhány New England és indián népmese a whippoorwillt a halál előjeleként említi, valószínűleg kísérteties éneke miatt.

Hogyan használjuk a középső szót egy mondatban?

1 . Azt mondja, ma már csak középen van . 2. A Beatles 1963-ig csak közepes sikernek örvendett.

Mi más szó az átlag alattira?

Ezen az oldalon 11 szinonimát, antonimát, idiomatikus kifejezést és kapcsolódó szavakat fedezhet fel az átlag alatti kifejezésekre, mint például: , inferior , subpar, under-par, gyenge, másodosztályú, alacsony minőségű, nem megfelelő, átlagon felüli és nulla.

Mit jelent a provender angolul?

1 : szárazeledel háziállatoknak : takarmány. 2: élelem, élelem.

Mi az út közepe?

: a szélsőségek között félúton álló cselekvési irány kiállása vagy követése, különösen: a politikában sem nem liberális, sem nem konzervatív. az út közepe. főnévi kifejezés. Az út közepe definíciója (2/2. bejegyzés): cselekvési irány vagy álláspont a szélsőségek között félúton.

A Middlingly egy szó?

középszerű ; rendes; közhely; gyalogos.

Mit jelent, hogy nem?

intransitív ige. : beleavatkozni mások dolgába : beleavatkozni. Szinonimák Példamondatok További információ a butt in.

Mit jelent a sited?

kihelyezett; elhelyezés. A hely meghatározása (2/2. bejegyzés) tranzitív ige. : elhelyezni egy helyszínen vagy pozícióban : megkeresni .

Ki az önelégült?

Az önelégült ember önelégült. Általában önelégült kis mosolyáról és öntörvényű megjegyzéseiről lehet felismerni valakit, aki elégedett önmagával. Az önelégült a szerény és a bizonytalan ellentéte. A rajzfilmekben az önelégült karakter gyakran felfuvalkodott mellkassal járkál, és az egója vezeti az utat.

Mi az a szigorú közepes pamut?

A Strict Middling Color az a szín, amely az Egyesült Államok Mezőgazdasági Minisztériuma őrizetében lévő minták által képviselt tartományon belül van, „Eredeti hivatalos pamutszabványok az Egyesült Államokban , American Upland, Strict Middling, július 1-től, 1987.”

Mi a legmagasabb minőségű pamut?

Supima | A legjobb pamut a világon
  • A Supima (ami a Superior pima rövidítése) az összes pamut krémje. ...
  • Erősség és tartósság – A normál pamut tipikus szálhossza 1 hüvelyk, míg a Supima körülbelül 1,5 hüvelyk, így a Supima pamut kétszer erősebb a normál pamuthoz képest.

Mi az RD érték pamutban?

A műszer színét a pamut osztályozásban a reflexió (Rd) és a sárgaság (+b) mértékegységében mérik. Az Rd jelzi, hogy a pamutminta mennyire fényes vagy fénytelen, a +b pedig a sárga színpigmentáció mértékét. Az alacsony Rd szintek tompaságot vagy szürkeséget, míg a magas Rd szintek a fényerőt vagy a szürkeség hiányát jelzik.

Honnan származik a pamut mondás?

Valószínűleg azt feltételezik, hogy a pamut és más szálak keverékének ruházati felhasználásából származott. Kicsit később a pamut felhúzás azt jelentette, hogy barátságot köt. Az 1800-as évek elején a gyapot valakinek azt jelentette, hogy vonzódsz vagy ragaszkodsz ahhoz a személyhez.