Szerettem a fényt?

Pontszám: 4,9/5 ( 34 szavazat )

Light (a Fény, aki nem vette észre, hogy Kira) úgy tett, mint L, és barátjának tekintette . De Kira (ez a lény, a Fény, akinek Kira emlékei vannak) ellenségének tekintette L-t.

Miért csókoltam én és Light?

Hogy eleget tegyen, Light megcsókolja (Ryuk meglepetésére), aminek hatására Misa transz-szerű állapotban távozik . ... Misa Shinigami Eyes segítségével megtudja L valódi nevét, amire Light rájön, így tökéletes alkalom nyílik L nevének kiderítésére.

A fény rossz érzés L-nek?

Light tényleg nem érezte, hogy bármi akadálya lenne, miután L-t megölték . L-t többször is megemlítették, hogy ő az egyetlen gyerek, aki valóban meg tudja állítani Kirát. Near és Mello, annak ellenére, hogy a manga megpróbálja őket elitként kivetíteni, egyszerűen nem érzik úgy, hogy le tudnák győzni Lightot azzal, hogy milyen okos volt.

Szomorú a fény, amikor meghaltam?

11 Light Yagami Igen, egy őrült sorozatgyilkos volt, és valószínűleg megértette, ami vele jár, de Light halála így is elég szomorú volt . ... Látni, hogy Kira mit tett Light szeretteivel, önmagában is pusztító. A rajongók azonban szomorúak Light miatt is.

Miért látta a fény L-t, amikor meghalt?

A fényt a lépcső felénél haldokolni látták, ami azt jelképezi, hogy nem juthat a mennybe, sem a pokolba, egyben a túlvilági élet indítékait is sejtetve. A napfény L képe mögül süt le, utalva arra, hogy mi lehet a Mennyország lehetséges fénye.

Death Note Light végzetes hibája L deduktív érvelési tesztjében

33 kapcsolódó kérdés található

Ki az okosabb L vagy fény?

De csak egy abszolút győztes lehet… és van is. L Lawliet okosabb Light Yagaminál , sőt, ő a Death Note legokosabb karaktere. L IQ-ja alacsonyabb lehet, mint Light-é, de levezetési készsége, tervezése és a részletekre való odafigyelése messze felülmúlja Kiráét.

Ismertem Light Kirát, mielőtt meghalt?

8 L Knew Light Was Kira és hazudott Az anime során L-nek a Light gyanúja epizódról epizódra hullámzik. Általában azonban azt mondja, hogy körülbelül 5% az esélye annak, hogy Light Kira. Annak ellenére, hogy alacsony esélye van a bajtársainak, még mindig nem hajlandó lemondani Lightról, mint gyanúsítottról.

L halott a Death Note-ban?

Huszonhárom nappal azután, hogy beírta a nevét a Death Note-ba, és miután elégette az összes megmaradt Death Note-t, és beszélgetést folytatott Soichiro Yagamival, L békésen meghal, miközben egy csokit evett , Watari képe pedig közvetlenül mellette fekszik.

Közel okosabb nálam?

2 Közel. L-t leszámítva Near könnyen a következő legokosabb karakter a sorozatban, még partnerénél, Mellónál is okosabb. ... Ez azt jelenti, hogy Mello átveszi az új L szerepét, és sikerül túljárnia Light eszén, és kitalálnia Kira személyét.

Light Yagami gonosz?

Light a Death Note sorozat egyetlen gonosztevője, aki Pure Evil , és ironikus módon a főszereplője. Az irónia egy további csavarja, hogy apja, Soichiro Yagami az egyetlen Pure Good a Death Note sorozatban.

Ki ölte meg L-t a Death Note-ban?

Noha L nagyon közel áll ahhoz, hogy leleplezze Lightot Kira szerepében, végül Rem megöli, mielőtt megtehetné, de halála előtt beigazolódik a gyanúja, hogy Light Kira.

Beleszerettem Misába?

Nem, az adatkönyvben nem szerepel, hogy gyilkosnak tekinti. Még nem fejeztem be a sorozatot, de olyan okos, hogy szomorú lenne, ha tetszene neki az a lány. Egyetértek lightnal, határozottan felelősséggel tartozik.

Valóban szerette a fény Misát?

Világos, hogy Lightnak nincsenek igazi érzelmei Misa iránt . Amikor megpróbálta meglepni Lightot valami szűkös fehérneművel, a férfi rá sem nézett. A fény csak a közelében tartja Misát, mert könnyen irányítható, és további ereje van. Miután Lightot megölték, Misa depresszióba süllyed, és végül megöli magát.

A fény benyomja az L-t?

Elhiszem, hogy igen . Light (a Fény, aki nem vette észre, hogy Kira) úgy tett, mint L, és barátjának tekintette. De Kira (ez a lény, a Fény, akinek Kira emlékei vannak) ellenségének tekintette L-t.

Meddig voltak együtt bilincselve L és Light?

A fény e szabály szerint ártatlannak bizonyult a bilincs előtt. Light és Misa bezártsága miatt bebizonyosodott. Sokkal hosszabb ideig voltak bezárva, mint ez a 13 nap .

Kibe szerelmes L?

Kyoko a To-Oh Egyetem hallgatója, aki úgy tűnik, beleszeret L-be, akit a "Hideki Ryuga" álnevén ismer.

Mi Senku IQ-ja?

Senku IQ-ja valószínűleg 180 és 220 között van.

Mi az L IQ-ja?

Tehát, hogy válaszoljak a kérdésére, L IQ-ja 165 és 185 között van, én személy szerint úgy gondolom, hogy 180.

Kinek van a legtöbb IQ-ja az animékben?

Emiatt ma már tizenöt olyan karakter van, aki bárkit túljár az eszén, akiről az anime rajongóknak tudniuk kell.
  1. 1 könnyű Yagami (haláljegyzet)
  2. 2 Dio Brando (JoJo bizarr kalandja) ...
  3. 3 Korosensei (gyilkossági osztályterem) ...
  4. 4 l (halálos jegyzet) ...
  5. 5 Senku Ishigami (Dr. ...
  6. 6 Zen-Oh (Dragon Ball) ...
  7. 7 Madara Uchiha (Naruto) ...

Közeli rokonságban áll L-vel?

A "Nate" név a "natural" szóból származik, a "River" pedig azt szimbolizálja, hogy Near tehetségei L-ből fakadnak. Ezért a Near L természetes utódja .

Miért fél L Shinigamitól?

Shinigami ne ijesztgesd. L problémája abban rejlik , hogy világnézetét megkérdőjelezik . Korábban elvből utasította el az isteni entitásokat, most pedig nem tudja. ... furcsa erők folyamatosan befolyást gyakorolnak, nem igazán teszik kevésbé valószínűvé a shinigami jelenlétét.

Ki az az L Death Note?

L Lawliet, más néven Ryūzaki, a Death Note anime és manga sorozat fő antagonistája, a sorozat első felének fő antagonistája és a második felének posztumusz átfogó antagonistája. Ő az L: Változtasd meg a világot című film főszereplője is.

Light Yagami meghalt?

Light Yagami meghalt a Death Note- ban, miután leleplezték, hogy ő az éber "Kira", és Matsuda lelőtte. Ryuk beírja Light nevét a Death Note-ba, ahogy azt az elején mondta, és Light szívrohamban hal meg.